Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 09

Savaitgalio horoskopas – balandžio 9–10 d.

Šilto ir jaukaus pavasarinio savaitgalio!
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį žavėsite savo originalumu ir suteiksite sau gerokai daugiau laisvės elgtis savo nuožiūra nei įprastai. Regis, ne visiems patiks jūsų elgesys: vienus žavės jūsų paskleista laisvės dvasia, o kitus vers atsiriboti. Tiesa, šeštadienį neskubėdami pasidairę po parduotuvių lentynas, sekmadienį kviesite kitus pasišnekučiuoti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį keisite nuomonę. Panašu, jog persigalvoję, išsivaduosite iš kažkokių praeityje įgytų nuostatų. Nepaisant to, pagrindiniai šeštadienio planai vyks būtent taip, kaip esate juos numatę ir tik jūs spręsite, ar ką nors derėtų keisti, ar ne. Sekmadienį ką nors įsigysite, išpildydami slaptą mylimojo svajonę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitgalį kai kas iš draugų jus nustebins arba netikėtai pasitrauks iš jūsų komandos. Bet kuriuo atveju, būkite labiau susitelkę į ateitį nei į praeitį. Šeštadienio planai bus tik jūsų vienų reikalas ir nieko tokio, jei rinksitės poilsį ar veiklą, kuri padeda atsiriboti nuo rūpesčių. Sekmadienį jums paruoštas nuoširdus bičiuliškas pokalbis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei savaitgalį bus noro ir priežasčių išsiskirti iš minios savo elgesiu, nestabdykite savęs. Tiesa, peržengdami ribas sau priminkite, kad bet kokia kvailystė turi savo kainą. Šeštadienį bus prasmingos veiklos kartu su bičiuliais, o sekmadienį progų pabėgti nuo kasdienio šurmulio ten, kur jums pavyks atsikvėpti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitgalį gali nutikti taip, kad pakeisite savo požiūrį apie kažką ar įvesite keletą korekcijų savo įsitikinimų sistemoje. Šeštadienį kelsite sau didelius reikalavimus, pamiršdami skirti laiko poilsiui. Sekmadienį nenustygsite vietoje ir jungsitės prie tų, su kuriais galite savo mintimis pasidalinti ar iš jų ko nors išmokti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Chirurgas apie pilvo plastiką: kada palūkėti, o kada ryžtis operacijai?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį neverta priešintis pokyčiams, kuriems jus įkvėps kiti žmonės. Leisdami jiems įvykti, stiprinsite ryšius su kitais ir atversite sau daugiau perspektyvų. Šeštadienį laikas pralėks gilinat savo žinias ar jomis dalinantis, o sekmadienį – ieškant būdų tinkamai panaudoti kitų žmonių atvertus lobius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitgalį jūsų nuotaikos dažnai priklausys nuo to, kaip elgsis jūsų artimas žmogus ar kitas svarbus asmuo. Regis, jis ar ji jums padės naujai pamatyti įprastus dalykus. Šeštadienį noriai, bet tikslingai ir neskubant vykdysite pokyčius savo namuose, o sekmadienį rasite puikų būdą maloniai nustebinti savo mylimą žmogų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį originalumas buityje bus privalumas, jei lazdos neperlenksite. O jei jūsų planai grius nespėjus jums pasiruošti, nieko dėl to nekaltindami, raskite tame privalumų. Šeštadienio pokalbiai su antrąja puse jums atvers akis, o sekmadienį kartu su savo pagalbininkais pagražinsite savo buitį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitgalį būkite išradingi, antraip, kažkas, pavyzdžiui, jūsų atžalos jums parodys tai, ko iki šiol iš jų nesitikėjote. Netikėtumų ir laisvės dvasia netrukdys šeštadienį jums gerai pasidarbuoti, atskleidžiant tokius gabumus apie kuriuos net patys nenutuokėte. Sekmadienį jūsų dėka artimo žmogaus veidą nuspalvins šypsena.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aistė Jasaitytė-Čeburiak: Anoreksija, bulimija ir nuolatinis persivalgymas. Kaip juos atpažinti?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitgalis – tai permainų jūsų namuose metas. Diekite permainas po savo namų stogu, nes tai kur kas geriau, nei jums kilęs noras pabėgti nuo įprastų naminių pareigų. Šeštadienį leiskite veiksmui lėtai ir nuosekliai vystytis, patys vadovaudami šiam šauniam ir patikimam paradui. Sekmadienį bus gera puošti savo namus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitgalio naujienų srautas gali jus taip įtraukti, kad jums nesinorės nieko kito arba, priešingai, kils noras iš jo išsivaduoti. Šeštadienio planus namuose visų pirma brandinsite savo mintyse ar svajonėse ir tik vėliau imsitės konkrečių veiksmų, apie tai kitų neinformuodami. Sekmadienį bus žavių susitikimų ar pažinčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitgalį neverta laikytis įsikibus į tai, kas jums žinoma ir įprasta, todėl gavę pasiūlymą pakeisti situaciją savo piniginėje, išdrįskite atskleisti savo išskirtinius gebėjimus ar panaudoti naujausias technologijas. Šeštadienio pokalbiai su draugais keis jūsų požiūrį į ateitį, o sekmadienį noriai išlaidausite dėl savo šeimos.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius