Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 26

Savaitgalio horoskopas – kovo 26–27 d.

„Šeštadienio situacijos bei sutikti žmonės bus tarsi jūsų pačių atspindys, todėl svarbu įsiklausyti į tai, kas jums sakoma ar rodoma. Šis laikas bus kupinas mistikos ir ženklų. Sekmadienį pasiūlymai ir idėjos gali būti ne tik nereikalingi, bet ir pavojingi, tad pasistenkite neįsivelti į neaiškias situacijas“, – pataria astrologė Lana Kutkytė.
Velykos
Velykos / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Žinosite, kaip padaryti šeštadienį tobulu ir pasiekti pačių aukščiausių nusistatytų tikslų. Regis, ne tik žinosite, bet ir kitus pamokysite. Pirmąją Velykų dieną leiskite neskubėdami, bet ir nepraleisdami progų įrodyti kitiems, kad jais pasitikite. Tokiu būdu turėsite raktą bet kokiai informacijai gauti ar bet kokiems ryšiams užmegzti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį gerų patarimų netrūks. Juos dalys draugai, kurie turės teigiamos įtakos jūsų santykiams su artimu ar kitu jums svarbiu žmogumi. Pirmoji Velykų diena bus tiek džiugi, kiek tvirti ir harmoningi jūsų ryšiai su antrąja puse. Na, o jei jos neturite, verčiau kol kas nesileiskite į jos ar jo paieškas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Norisi ko nors saldaus ar sūraus? Sužinokite, kokių medžiagų trūksta jūsų organizmui

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį mielai maudysitės kasdienių rūpestėlių upėje, kuri atplukdys nemažai šiltų srovių. Ir jei žinote, ko siekiate – jums laiku atskubės pagalba ar bus ištiesta dosni ranka. Velykos atkeliaus kiek išsiblaškiusios, tuo užkrėsdamos ir jus. Laimę rasite mažuose dalykuose, tokiuose kaip maistas, gera savijauta ir galimybė pasitarnauti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį aktyviai sieksite pačių aukščiausi savo tikslų, o jūsų vaikai jums pasakos ar kitaip atskleis intriguojančių ar jus žavinčių dalykėlių, kurie praplės jūsų akiratį. Pirmoji Velykų diena jums leis pasijusti mylimiems ir mylintiems. Rinkdamiesi pramogas, pirmenybę teikite toms, kurios jums ne naujos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį būsite kūrybiški ir įtikinantys, ypač jei įtrauksite į planus ar veiklas savo atžalas. O kai kam išpildžius pažadus, namuose pakvips maloniais lūkesčiais. Be to, nersitės iš kailio, kad jūsų artimųjų Velykos būtų kuo šaunesnės. Regis, tam geriausiai tiks įvairūs išbandyti ir patikrinti metodai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pagrindinės šeštadienio temos – tai įkvepiantis ir požiūrį keičiantis bendravimas, nuoširdus uždegantis bendradarbiavimas šeimoje ir pasitikėjimo tarp mylimųjų stiprinimas. Šventos Velykos atneš savųjų lūkesčių puokštę, kuria geriausiai pasidalinsite su artimaisiais, jei nuoširdžiai bendrausite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį dėsite pastangų tam, kad užtikrintumėte geresnę savo artimųjų savijautą. O jei bus progų pasikalbėti – nieko nenutylėsite ir žodžio kišenėje neieškosite. Pirmoji Velykų diena ir jos metu sutikti žmonės bus pasiruošę sustiprinti jūsų savivertę ar apiberti jus dovanomis, jei tik mokėsite tai su dėkingumu priimti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Psichologinis triukas, kuris padės pasiekti savo tikslus

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šventinis savaitgalis jums bus proga atsiskleisti. Šeštadienį gal kiek įtariai žvelgsite į savo mylimus žmones, bet ir tuo pačiu labai akylai. Kita vertus, leisite sau pasvajoti ir tomis svajonėmis juos sužavėti. Be to, dar būsite pasiruošę dalytis tuo, kas jūsų. Sekmadienį dėmesio sulauksite tiek, kiek juo apdalysite kitus. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį turėsite visai nemažų vilčių įvairiose savo gyvenimo srityse ir negailėsite laiko bei energijos savo atžaloms ar pramogoms. Per Velykas labiau norėsite likti nuošalyje, nereikšdami savo poreikių ar norų. Kita vertus, tai tobula diena poilsiui, jei leisite sau daryti tai, kas jums teikia atgaivą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį kovosite dėl savo šeimos laimės ar savo laimės šeimoje ir, bet kuriuo atveju, tam naudojamų priemonių neafišuosite. Tačiau jokių naujienų pro ausis nepralesite ir suskubsite jomis pasidalyti su draugais. Pirmąją Velykų dieną radę jums artimų žmonių grupę, nieko nestokosite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį bus daug ir aktyvaus bendravimo su tais, kuriuos laikote savo komanda. Be to, būsite linkę svajoti ir tikėti, net jei žinosite, kad tai greičiausiai nebus išpildyta. Pirmąją Velykų dieną jus pirmyn ves noras kokiu nors būdu parodyti savo pasiekimus, dėl ko kartais pasirinksite ne visai jums palankias priemones.

TAIP PAT SKAITYKITE: Netikras zuikis: receptai jūsų šventiniam stalui

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį jausite kur plaukti, ir net plaukdami pasroviui, pasieksite tą vietą, kurioje norėjote būti. Ir net jei tai nepavyktų, manysite, kad vis tiek tai geriausia, kas jums galėjo nutikti. Pirmąją Velykų dieną tikėjimas ir žinios taps jūsų raktažodžiais, kuriais lengvai įtikinsite kitus ir net šio to juos išmokysite.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius