Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 04

Savaitgalio horoskopas – liepos 4–5 d.

Saulėto, šilto, ilgo ir labai puikaus savaitgalio!
Vasara
Vasara / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Horoskopai Ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį rinkitės draugiją ir kuo didesnę. O joje būdami pasiklausykite, ką šneka žmonės ir nenuostabu, jei išgirskite įdomių dalykų. Kai kurie žodžiai turbūt paglostys jūsų savimeilę. O gal iš tos žavios informacijos galėsite nulipdyti ką nors vertinga, jei savaitgali neįsižeisite kai kažkas jums kažko pagailės. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį kai kuriems niekaip iš galvos neišgaruos su darbu susijusios mintys, o likusieji darys viską, kad sulauktų atgalinio ryšio už savo pastangas organizuojant laisvalaikio pramogas ar jose dalyvaujant. Beje, dėl šeimos nario patarimo kai ką vertinga galite įsigyti ar pagaliau susitarti dėl pirkinių namams. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų gebėjimo nertis iš kailio turbūt savaitgalį prireiks ir jūs galite sau tai leisti. Visų pirma dėl to, kad žinosite viską kur kas geriau už kitus ir neleisite niekam dėl to abejoti. O dar dėl to, kad ir kur eisite, vis sutiksite jums reikalingus žmones, kurie jums mielai atvers savo širdis. Todėl nedelskite, jei jums privalu kažką išsiaiškinti. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalį visomis jėgomis sieksite kam nors įtikti ir nors jums tai bus nelengva užduotis, kitiems atrodys, kad jums sekasi puikiai. Iš tiesų, kuo geriau suderinsite savo poreikius su kitų žmonių norais, tuo patogesnę vietą sau užtikrinsite. Kai kurie neakivaizdūs jūsų veiksmai ar keisti pokalbiai pažadės jums geresnes pajamas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums netrūks informacijos ir įdomių idėjų. Stenkitės neišlaidauti, o daugiau dėmesio skirti sau, apmąstymams, ko trokštate iš gyvenimo. Taip pat nepatartina nieko teisti ar apkalbinėti, kadangi nuomonė netikėtai gali pakrypti visai į kitą pusę. Neatidėliokite rimtų pokalbių, ypač, jei degate nekantrumu sužinoti tai, kas jus jaudina. 

Taip pat skaitykite: Alkoholio skaičiuoklė: kiek kilokalorijų slypi gėrimuose

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį siekite prisitaikyti, kuo laisviau pažvelgdami į visus žmones ir reiškinius, su kuriais susidursite šių vasariškų dienų metu. Tai jums bus tikras gelbėjimosi ratas, jei kito į išvykas nepasiimsite. Būdami tarp žmonių nevengsite pasikalbėti apie darbą. Tokiu būdu šį tą vertingo sužinosite ar aptarsite.    

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų jausmų objektams, nesvarbu kas tai – jūsų mylimas žmogus, vaikai ar hobis, savaitgalį reikės jūsų išskirtinio dėmesio. Ir jūs su malonumu visą jį padovanosite. Gal net savaitei baigiantis suprasite, kad jums tai kainavo gerokai per daug. O draugų pasiūlymai ar dovanos suteiks jums naujų žinių ar galimybių. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį būkite originalūs, ypač kai kalba pakryps apie namus, bet nešokite aukščiau galvos. Taip elgdamiesi verčiau prisiminkite, kad jums reikės nusileisti žemyn. O tada jau rizikuojate tapti burbekliais, gadinančiais kitiems nuotaiką. Beje, ore sklandys vertingos paslaptys, kurios gali pasitarnauti jūsų karjerai.  

Taip pat skaitykite: Emocinė krizė arba nervinis išsekimas: 13 požymių, kurie keičia jūsų elgesį

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Daug judėjimo ir įvairovės savaitgalį tegul neapsuka jums galvos. Į priekį jus ves draugiškas aplinkinių palaikymas, todėl nėra ko jaudintis, jei ne viskas vyks taip, kaip buvo suplanuota. Atmosferą gali sudrumsti nebent niūrūs prisiminimai. Visa kita tik praplės jūsų erdves, ypač jei išsiruošite pasižmonėti. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitgalį jūsų namuose gali atsirasti keistų daiktų, o būdami išradingi ir nevaržydami savęs, galėsite būti visa galva aukščiau už kitus. Be to, tinkamai panaudosite sveikatai ir buičiai gerinti jums patikėtus jūsų partnerio ar kito asmens pinigus. Draugai sekmadienio popietę gali klaidingai traktuoti jūsų elgesio motyvus. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ištroškę laisvės ir saviraiškos sunkiai įžiūrėsite kitų žmonių norus, o savo poelgiais visus tik stebinsite. Laimei, šeštadienį į tai bus pažvelgta atlaidžiai, o štai sekmadienį nesitikėkite, kad visi jums bus atlaidūs ir draugiški. Kita vertus, norinčių su jumis susidraugauti ar kažką jums prisipažinti gali išties atsirasti.

Taip pat skaitykite: Kokį vyrų elgesį moterys labiausiai vertina lovoje

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitgalį klaidžiodami jums skirtuose labirintuose, stiprybės semkitės savo nuojautose. Tai bus saugesnis pasirinkimas nei aktyviai dalyvauti įvairiausiuose įvykiuose. Beje, pokalbių su šeimos nariais geriau nevengti – jus visus jie paguos ir pralinksmins. Sekmadienio vakarą į keblią padėtį pakliūsite, laukdami patvirtinimo savo įžvalgoms. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius