Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 29

Trečiadienio horoskopas – birželio 29 d.

„Laikas nuo 11 iki 13.05 val. nėra vaisingas, todėl tuo metu verčiau nuveikite ką nors įprasto, kasdieniško. Nuo 13.05 val. prasideda puikus laikas meilei, patikimai partnerystei. Šios dienos pažintys gali būti ypač patikimos ir ilgalaikės“, – sako astrologė Lana Kutkytė.
Jūros peizažai
Jūros peizažai / Vida Press nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį rytą lyg oro jums reikės pašnekovų, informacijos ar susitikimų, kuriuose ne mažiau kalbų ir naujienų, o jų metu galėsite dominuoti. Save pamaitinę žiniomis ir bendravimu, popietę liausitės skubėję. Galbūt net pasijusite šiek tiek stabdomi, tačiau tinkamai pasirūpinsite materialiąja gyvenimo dalimi, kuri jums taps aktuali.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dienos pradžioje, užuot leidę kitiems jus skubinti, mėgaukitės galimybe atlikti darbus taip gerai, kaip sugebate. Galimas daiktas, kad pokalbis apie pinigus bus vertingas. Popietę be jokių pastangų atkreipsite jums reikalingų asmenų dėmesį. Tiesą sakant, jūsų laukia ir nelengva užduotis: būti atsakingiems ir už kitų nuotaiką.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte rasite būdų save praturtinti naujomis patirtimis. O jei dar pavyks savo pasakojimais, idėjomis ir pasiūlymais sudominti komandą ar bičiulius, startuosite tinkamai. Po pietų keiskite taktiką ir skubėkite lėtai. Jei jums taip elgtis nepriimtina, pasirinkite kitą alternatyvą – palaukite, kol viskas savaime susidėlios į vietas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Moteris santykiuose: klaidos, kurios nestiprina santuokos

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dieną pradėsite plušėdami, o darbų gausa išstums iš galvos mintis apie visa kita, išskyrus tai, kaip gauti kuo geresnius įvertinimus už savo darbą. Regis, visus atsakymus rasite savyje arba praeityje. Sklandžiai popietei reikės komandos. Ir jei jūsų pasirinkimus lems grupės interesai ir draugų nuomonė, rezultatai visų jūsų nenuvils.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Net jei dienos pradžioje manysite, kad viską žinote geriau už kitus, savo bičiulių ar bendražygių pasiklausykite. O ir darbo kolektyvas gali tapti geru žinių šaltiniu, praplečiančiu jūsų akiratį. Popietę ne kartą iš jūsų bus pareikalauta elgtis kitaip nei jums įprasta, tačiau ambicijos laimėti bus stipresnės už norą plaukti pasroviui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte tinkamu metu, tinkamoje vietoje ir su tinkamu asmeniu įvykęs pokalbis,gali jums atverti tinkamas duris. Ir paskubom pervertę savo naujų galimybių puslapį, popietę, šiukštu, neskubėkite. Tuomet turėsite reikalingų žinių, pasitikėjimo jomis ir optimizmo, kas jums padės įžvelgti galimybes nedideliuose dalykuose, tuo įtikinant ir kitus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dienos pradžioje vertinga atsižvelgti į savo partnerių patarimus ir pamokymus. Regis, be didelių pastangų teisingai juos išgirsite ir pritaikysite. Popietę vieni išsiruošę į dienos žygius ar kovas, jausitės bejėgiai, todėl iš anksto pasirūpinkite bendrakeleiviais ir sąjungininkais. Tvirtas bendražygių palaikymas ir sutelktos jėgos padės susitaikyti su pokyčiais.

TAIP PAT SKAITYKITE: 11 širdies ligų simptomų, kuriuos aplaidžiai ignoruojate

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki popietės pasirūpinę savo sveikata, atidžiai spręskite kasdienes užduotis. O jei kas nors pakuždės jums patarimų, neatmeskite jų, nes tai gali pagerinti jūsų savijautą ar darbo eigą. Vėliau sutelkite visą savo dėmesį ne į save, o į žmones, su kurias gyvenate ar dirbate. Harmoningi ryšiai leis jums tikslingai panaudoti žemiškas popietės energijas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte aktyvioje diskusijoje gero pašnekovo vardo nusipelnysite ne kitaip, o būdami gerais klausytojais. Tiesa, skuba ir atidumo trūkumas jums netrukdys mėgautis dienos džiaugsmais, net jei dėl to įsivels keletas klaidų. Popietę sulėtinsite tempą, o jūsų kruopštaus rankų darbo ir jūsų pasitikėjimo labiausiai reikės darbo vietoje.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dienos pradžioje jūsų šeimos nariai nesiliaus jūsų stebinę, primindami jums atlikti tai vieną, tai kitą užduotį. Panašu, kad geriausiai seksis tai, kam nereikia daug laiko ar kantrybės. Popietę galite įsitaisyti patogiame krėsle ir pasimėgauti ramybe. Net jei dirbsite, darbai tirpte tirps rankose, nes juos atlikdami patirsite malonumą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Iki pietų įvairios veiklos ir kitokie dirgikliai bandys atitraukti jūsų dėmesį, tačiau kitaip elgtis negalėsite. Nurimsite tik papietavę. Gal net užsigeisite užsidaryti tarp keturių sienų ir nekišti iš ten nosies iki pat dienos pabaigos. Jei to įgyvendinti bus neįmanoma, susikurkite sau jaukią aplinką ten, kur esate, ir įsileiskite į ją tik tuos, kuriais pasitikite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dienos pradžioje sieksite save įtvirtinti ir šiek tiek laiko sugaišite, aptardami pirkinius namams, tačiau dėl to nei kiek nesigailėsite. Ir jei kas nors kris iš rankų, tai dėl skubos, kas liausis po pietų. Tuomet suspėsite visur, net judėdami jums įprastu tempu. Bus gera bendrauti, susitikti, išmokti ar pasidalyti savo naujienomis ir įspūdžiais.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius