Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 04

Trečiadienio horoskopas – gegužės 4 d.

„Diena gana harmoninga, be didelių įtampos aspektų, ypač palanki tiems, kurie yra aktyvūs, turi savyje daug ugnies elemento. Visgi diena nėra tinkama naujiems darbams pradėti, o labiau palanki tęsti tuos veiksmus, kuriuos jau anksčiau pradėjote“, – tikina astrotarologė Lana Kutkytė.
Drugelis
Drugelis / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jūsų, norinčių dominuoti ir pirmauti, sustabdyti negalės niekas. Turėsite tikslą ir kitus žmones iki jo kreipsite, nesigilindami, ar jiems to reikia ir kaip jie į tai reaguoja. Ir nors savo tikslų atsisakyti neverta, vis dėlto savęs tokiu būdu nepereikvokite ir santykių negadinkite. Dėl vakare gautų žinių turbūt peržiūrėsite savo siekius.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Net ir nelabai patenkinti dėl tų, aplink jus skubančių, patys nejučiomis įsitrauksite į šią skubos karuselę. O jei norėsite labiau apgalvoti ir paanalizuoti situaciją, verčiau atsitraukite nei darykite ryžtingus žingsnius prieš savo valią. Vakare geriausias sprendimas paklusus kitų žmonių valiai, priimti jų pasiūlymus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Komandinė dvasia šiandien jumyse įžiebs daug įvairiausių norų, kuriuos norėsite nedelsiant patenkinti. Ir net jei labai norėsite dominuoti, neatsiskirkite nuo komandos – verčiau jai ką nors pasiūlykite. Rimtos partnerių rekomendacijos gali jums kelti prieštaringus jausmus, tačiau jų atmesti neskubėkite, net jei jau kažkada taip pasielgėte.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien būsite susikoncentravę į darbą ir žinosite būdą, kaip jame save realizuoti, tačiau nežinia, ar tikrai sulauksite geidžiamo įvertinimo. Bet kuriuo atveju, polinkis priimti neapgalvotus sprendimus gali neduoti trokštamo rezultato. O vakare net užklupus ypatingai didelei darbų naštai, jos neišsigąsite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien turėdami pakankamai tikėjimo savimi, savo žiniomis ir pasauliu, ne tik neleisite niekam jų pakeisti, bet ir kovosite už tai, kuo tikite. Tiesa, ne kartą tokiu būdu grįždami į ankstesnį diskusijų lauką. Laisvalaikio planai vakare ar laikas su atžalomis jums labiau primins ne pramogas ar poilsį, o neišvengiamus įsipareigojimus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien didžiausius mūšius laimėsite ne prieš ką nors, o prieš save, todėl, jei tik galite, kovokite ne su kitais žmonėmis, o su savo silpnybėmis. Ir jei patirsite jausmą, kad atsikratote to, kas jums nereikalinga ar to, kas jums trukdo pasitikėti kitais, vadinasi, dienos kovas laimėjote. Vakare su malonumu įvykdysite šeimos narių reikalavimus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien niekas nesupras jūsų diplomatiškų ėjimų prasmės ir jūsų noro dėl harmonijos vaikščioti aplinkkeliais. Priešingai, jūs būsite mokomi greitai apsispręsti ir neatsižvelgiant į kitus, pildyti savo norus. Net jei tokie kitų žmonių patarimai jus trikdys, priimkite tai kaip tobulėjimo įrankį. Vakaras – rimtų susitikimų ar pasitarimų metas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien turėsite daugybę tikslų, kurie bus koncentruoti į jūsų kasdienį darbą, buitį ar sveikatą. Ir net jei nematysite greito progreso, vis tiek noriai darbuositės, perdarydami tai, kas buvo netinkamai atlikta. Vakare gautas atlygis už pastangas gali būti kuklus, tačiau stiprinantis jūsų pasitikėjimą savimi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandiena bus tobula, jei jums pavyks ir patiems pasidžiaugti, ir kitus pradžiuginti. O kokį būdą tam pasirinksite – vien jūsų reikalas. Geriausiai dygs tos jūsų pasėtos sėklos, kurioms nereikia nei daug laiko, nei daug priežiūros. Nepaisant to, kai kuriuos savo užaugintus vaisius turėsite pakoreguoti, ir vakare šio darbo imsitės kuo rimčiausiai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien geriausiai savo misiją atliksite savo asmeninėje aplinkoje, o jei reikės išreikšti savo požiūrį, objektyvumu nesužibėsite. Labiau orientuoti į vidų nei į išorę, vis dėlto noriai imsitės įvairių veiklų, kurios dažniau bus skirtos taisyti ir koreguoti, nei kurti ką nors nauja. Vakare dar labiau save izoliuosite nuo aplinkinio pasaulio.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Skubėti kur nors nuvykti ir kuo greičiau pasikeisti informacija šiandien jums bus natūralu. Tačiau nenuostabu, jei susidursite su senokai matytais žmonėmis ar reikės pakartotinai aptarti kokias įgrisusias temas. Vakare su panašiomis patirtimis susidūrę savo draugų ar bendražygių grupėje, būkite dėkingi jiems už suteiktą pamoką.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien savo tikslu pasirinksite ką nors materialaus ar kažką, kas padeda jaustis jums saugiems ir vertinamiems. Regis, kiekvienas iš jūsų pasirinks tinkamiausią kelią. Ir greitai suprasite, kad dalis jūsų kelionės vyksta keliaujant jau praeityje išvaikščiotais takeliais. Vakare prisiminsite atidėtą ar dar neįvykdytą profesinę užduotį.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius