Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 21

Trečiadienio horoskopas – spalio 21 d.

Tenuskaidrina dieną paprastos, bet labai malonios smulkmenos: gėlės žiedas, šokolado plytelė ar nepažįstamojo akies mirktelėjimas.
Gėlių puokštė.
Gėlių puokštė. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nebūkite šiandien vieni, nes stipriausias pozicijas užimsite grupėje ir netgi rasite būdų, kaip joje tapti lyderiais. Nesistengdami kitiems vadovauti, o nuoširdžiai ir atvirai bendradarbiaudami, pasieksite daugiau. O dar, jei nedvejodami įgyvendinsite neįprastus, naujovėmis kvepiančius projektus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Darbo bus į valias, bet jums patiks jaustis užimtiems, reikalingiems ir vertinamiems už savo pastangas. Atsidūrus sudėtingų situacijų pinklėse darbo vietoje, jums pravartu nestokoti idėjų ir jas įgyvendinti netradiciniais ir dar neišbandytais metodais. Kuo toliau žengsite šiuo keliu, tuo didesnį pagreitį įgausite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų žinios ir tikėjimas savo teisumu leis jums šiandien jaustis visa galva aukštesniems ir pranašesniems už kitus. Tačiau to nederėtų pernelyg pabrėžti bendraujant su kitais žmonėmis. Būdami laisvi ir besimėgaujantys minties laisve, leiskite ir kitiems elgtis ar mąstyti taip, kaip jiems atrodo teisinga.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums nebus lengva rasti teisingus sprendimo ir elgesio būdus, tačiau nesiliausite savo aplinkoje ieškoję patvirtinimo savo veiksmams.

Natūralu, jei kiltų vidinis pasipriešinimas tuomet, kai kiti žmonės ar aplinkybės jus skatins vienaip ar kitaip elgtis. Geriausias kelias tas, kuris tiks visiems bendrakeleiviams.

Taip pat skaitykite: Seksologas Viktoras Šapurovas – apie naujas sekso tendencijas ir vyrų neištikimybę: „Ji užprogramuota“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius