Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 25

Fotokonkursas „Jauku su mama“. Laimėkite „Rituals“ kosmetikos su vyšniomis rinkinius!

Kada paskutinį kartą įdėmiai stebėjote savo mamą? Tiesiog darančią įprastinius darbus, kalbančią sau kažką po nosimi, nusišypsančią kaimynui pro langą... Kada? Pralekia metai ir matai – vėl mėnesiai išbyrėjo kaip smėlio dulkės pro pirštus, lieka delnuose tik įstrigusios lyg šapeliai akimirkos. Todėl kviečiame jomis dalytis!
Mama su dukra.
Mama su dukra. / Fotolia nuotr.

Ji24 skelbia Motinos dienai skirtą fotokonkursą „Jauku su mama“. Dalykitės akimirkomis, kuriose esate įamžinti su savo Mama – kasdienoje, šventėje, iškyloje, namuose, lauke. Atraskite akimirkų albume mamą linksmą, susimąsčiusią, juokingą ar kvailiojančią, tačiau būtinai nufotografuotą kartu su jumis! Juk kai mama šalia, visada jauku, saugu ir gera, kad ir kas bebūtų!

Jei neturite nuotraukos, tebūnie ta proga Motinos diena – nusifotografuokite su mama ir atsiųskite Ji24 portalui.

Konkurso taisyklės ir eiga

  • Siųskite savo su mama nuotrauką iki gegužės 5 d. (imtinai) elektroniniu paštu konkursai@ji24.lt.
  • Parašykite savo vardą, pavardę, miestą ir telefono numerį (portale skelbsime tik vardą ir miestą, kuriame gyvenate). Laišką pavadinkite „Jauku su mama“.
  • Siunčiamų nuotraukų skaičius ribojamas – galite siųsti ne daugiau kaip 3 nuotraukas. Rinkitės emocingus ir įsimenančius kadrus. Būtinai parašykite, kokie žmonės įamžinti nuotruokoje, kokia tai proga, metai ir pan.
  • Nuotraukos gali būti ir iš jūsų vaikystės ar mokyklos laikų, svarbiausia, kad būtumėte jūs ir mama. Taip pat fotografijoje gali matytis ir kelių kartos šeimos moterys – močiutė, mama ir dukra. Mielai lauksime ir vyrų aktyvumo – parodykite, kaip myite savo mamą!
  • Gegužės 6 d. (penktadienį) portale Ji24.lt skelbsime balsavimą. Skaitytojai balsuos už įspūdingiausią, gražiausią, jautriausią, mieliausią fotografiją.
  • Na, o gegužės 9 d. (pirmadienį) išsiaiškinsime ir paskelbsime, kurių TRIJŲ nuotraukų autoriai tapo nugalėtojais! Jei kelių nuotraukų autorius bus tas pats, žiūrėsime, kas surinko balsų daugiausia iš kitų autorių. Laimėtojai autoriai bus visi skirtingi.
  • Beje, atsakomybė už nuotraukų autentiškumą priklauso autoriui.

Konkurso prizai

  • Naujosios „Rituals“ kosmetikos linijos „The Ritual of Sakura“ rinkiniai: dušo želė, kurios lašelis, susitikęs su vandeniu, virsta švelniomis drėkinamosiomis putomis; aksominio švelnumo saldaus vyšnių ir ryžių pieno aromato kūno kremas; kūnui skirta dulksna (dovanos vertė 42.50 Eur).

Visų (I, II ir III) vietų laimėtojams atiteks po tokį „Rituals“ produktų rinkinį!

Projekto partnerio nuotr./„The ritual of sakura“  kolekcija
Projekto partnerio nuotr./„The ritual of sakura“ kolekcija
  • I vietos nuotraukos (kuri surinks daugiausia balsų) nugalėtojui pridėsime ir dar vieną prizą.

„Floradix“ – skystosios geležies formulė – natūralus geležies šaltinis. Jau daugiau nei 60 metų visame pasaulyje moterys rekomenduoja šį produktą artimiausioms savo draugėms, nes šis produktas saugo nuo geležies trūkumo ir jo sukeliamų nemalonių moterims pasekmių – blyškiai pilkšvos veido spalvos, pajuodusių ratilų po akimis, trupančių nagų, lūžinėjančių plaukų, nuolatinio nuovargio, šąlančių rankų ir pėdų...

„Floradix“.
„Floradix“ maisto papildas, svarbu suabalansuota dieta ir sveikas gyvenimo būdas.

Lauksime nuotraukų! Adresas konkursai@ji24.lt

O čia konkurso dalyvių nuotraukos, už kurias balsavimą skelbsime gegužės 6 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius