Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 10

Gėlių horoskopas. Koks augalas jus globoja?

Dar vienas būdas labiau save pažinti yra gėlių horoskopas. Tuo įsitikinusi garsi JAV tarologė, simbolių tyrinėtoja Avia Venefica: „Kiekvienam iš mūsų, priklausomai nuo zodiako ženklo, skirta gėlė. Skaitydami, kokias charakterio savybes ji lemia, apie save sužinosime šiek tiek daugiau.“
Pievų gėlės
Pievų gėlės / Fotolia nuotr.

► Sausmedis (03 21–04 19)

 

Sausmedžių žiedai kvapnūs ir turi daug nektaro. Ir jūs savo žavesiu bei energija traukiate aplinkinius. Mėgstate pirmauti, puikiai susidorojate su netikėtai užklupusiais sunkumais. Randate geriausius problemų sprendimo būdus. „Panorėjęs pasiekčiau Mėnulį!“ – toks galėtų būti jūsų gyvenimo šūkis.

 

► Aguona (04 20–05 19)

 

Galima žavėtis šių žmonių stiprybe ir gebėjimu atsitiesti net po sunkiausių išbandymų. Jie nesiskundžia ir nedejuoja, kantriai laukia geresnių laikų. Apdovanoti stiliaus ir grožio pojūčiu. Rodos, jiems prisilietus, viskas aplinkui tampa gražiau ir mieliau. Jie myli patogumą ir prabangą.

 

► Levanda (05 20–06 20)

 

Levandos vertinamos dėl nuostabaus aromato ir gydomųjų savybių. O gimusius šiuo periodu žmones aplinkiniai mėgsta todėl, jog jie kupini idėjų, entuziazmo ir spinduliuoja gera nuotaika. Jiems patinka bendrauti, pramogauti. Svarbiausia, kad kompanija būtų kuo didesnė ir visiems drauge būtų kuo smagiau!

 

► Akantas (06 21–07 22)

 

Jautrūs ir švelnūs – taip galima apibūdinti šiuo tarpsniu gimusius žmones. Jie empatiški. Tyčia neįžeis, nepasakys nieko skaudaus, nemalonaus kitam žmogui. To tikisi ir iš kitų. Nemėgsta kritikos ir pastabų. O jos sulaukę ilgai sielojasi. Geriausiai jaučiasi būdami su šeima, turėdami jaukius namus ir ištikimų draugų.

 

► Saulėgrąža (07 23–08 21)

 

Šiuo periodu gimę žmonės intelektualūs ir geraširdžiai. Būtent dėl šių savybių žmonės į juos kreipiasi pagalbos, prašo patarimų. Jie pasitiki savo jėgomis, todėl stengiasi gyvenime pasiekti kuo daugiau. Priklausomai nuo to, kas jiems svarbiausia: mokslai, pinigai, dvasinis tobulėjimas ir pan.

 

► Sukutis (08 22–09 22)

 

Šie žmonės tvarkingi ir pareigingi. Prieš ką nors darydami, iki menkiausių smulkmenų apgalvoja kiekvieną žingsnį. Puikiai suplanuoja ne tik atostogas, bet ir kasdienius darbus. Taigi turi laiko ir šeimai, ir poilsiui, ir mėgstamiems užsiėmimams. Aplinkiniai žavisi šiuo jų charakterio bruožu.

 

► Rožė (09 23–10 22)

 

Grožis, teisingumas ir švelnumas – štai ką labiausiai vertina šiuo periodu gimę žmonės. Jie mėgsta gražią aplinką ir daiktus, meną, poeziją ir intelektualius pašnekesius. Negali pakęsti neteisybės, todėl visada gina silpnesniuosius. Skriaudikams būna negailestingi, šalti. Sugeba būti nuožmūs.

 

► Skaistažiedė (10 23–11 21)

 

Kai atrodo, kad pažinote gimusįjį šiuo laikotarpiu, jis staiga ima ir parodo iki šiol neatskleistą savo būdą. Šis žmogus sugeba stebinti, todėl su juo įdomu bendrauti. Mėgsta mistiką, paslaptis. Yra apdovanotas puikia nuojauta. Taigi nesunkiai perpranta žmones. Kaipmat supranta, kuris nuoširdus, o kuris apsimetinėja.

 

► Narcizas (11 22–12 21)

 

Šiuo periodu gimę žmonės dažniausiai nuoširdūs ir patikimi. Jie nemėgsta tuščiažodžiauti, yra konkretūs ir tiesiai šviesiai sako, ką galvoja. Nors iš pažiūros šie žmonės tvirti ir griežti, viduje yra gana jautrūs ir pažeidžiami. Tačiau šią savybę atskleidžia labai retai ir tik patiems artimiausiems asmenims.

 

► Gvazdikas (12 22–01 21)

 

Viskas, ką turite, – jūsų darbo vaisiai. Tiek kalbant apie materialinius turtus, tiek apie charakterį. Būtent todėl, kad esate darbštus ir turite geležinę valią, aplinkiniai jumis pasitiki. Tiesa, kartais šiuo periodu gimę žmonės pernelyg užsispyrę ir trokšta, kad visi elgtųsi taip, kaip jiems atrodo teisinga.

 

► Orchidėja (01 21–02 19)

 

Orchidėjos – vienos elegantiškiausių gėlių. Nors viena į kitą panašios, pažvelgus atrodo taip, tarsi kiekvienas žiedas yra unikalus. Šiuo periodu gimę žmonės apdovanoti savitu požiūriu į pasaulį. Paprastai jie šiek tiek ekscentriški, nemėgsta paklusti normoms, taisyklėms, bet su jais įdomu bendrauti.

 

► Vandens lelija (02 20–03 20)

 

Šiuo periodu gimę žmonės talentingi menininkai: dainininkai, tapytojai, šokėjai, muzikantai. Jie jautriai reaguoja į viską, kas vyksta aplinkui. Dažnai persismelkia kitų emocijomis: sielojasi tiek dėl artimųjų nesėkmių, tiek dėl globalių problemų (skurdo, bado, taršos ir pan.). Patiriamus jausmus dažniausiai išreiškia kurdami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius