Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 19

Pirmadienio horoskopas – sausio 20 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja naujos savaitės pradžiai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ankstų pirmadienio rytą, Saulei įėjus į Vandenio ženklą, tapsite tikrais novatoriais ir svajotojais. Jūsų dėmesį atkreips tai, kas nauja, nepažinta ir nukreipta į aukščiausių jūsų tikslų pasiekimą. Tai palankus periodas ieškantiems rėmėjų ir norintiems įgyti tikrų draugų. Ne tik besąlygiškai jais pasitikėkite, bet ir patys tapkite patikimu komandos nariu. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Net užkietėję vienišiai netrukus prisipažins, kad pasitaiko vis daugiau progų savo tikslus suderinti su bendrais tikslais. Šios tendencijos išryškės siekiantiems profesinio pripažinimo ir atliekant svarbias darbo užduotis. Dėl Saulės Vandenio ženkle, dauguma jūsų gyvenimo sričių pajudės iš stingulio, jei tapsite laisvesni ir nestokosite išradingumo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Saulė, įgijusi naujų atspalvių dėl viešnagės Vandenio ženkle, neleis nei liūdėti, nei nuobodžiauti. Trauks ir pirmyn ves nepažinti dalykai, sritys. O jų pažinimas skatins jus mokytis ar kitais būdais praplėsti savo pasaulio erdves. Be to, šiuo tikslu kai kurie jūsų ženklo atstovai išsiruoš aplankyti tolesnius kraštus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Prasideda periodas, kurio metu žengsite kelis žingsnelius atgal tam, kad netrukus visu greičiu pajudėtumėte į priekį. Ieškosite kitokių sprendimo būdų įprastoms problemoms spręsti. Galbūt kai kam iš jūsų tai bus mėnesio trukmės krizės laikotarpis, turintis kitą, jums palankią, medalio pusę. Atminkite, visose kovose laimėsite bendromis jėgomis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Saulės kelionė ženklu, kuris yra priešingoje Zodiako pusėje, visuomet tampa periodu, kai partnerių siūlomos taisyklės yra daug svarbesnės už asmeninius siekius ir ambicijas. Todėl ir jums nevalia ignoruoti šios taisyklės ateinančias keturias savaites. Tai naujos patirties laikas, kai galite nuspalvinti savo patyrimus jums neįprastomis, bet prasmingomis spalvomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dėl Saulės Vandenio ženkle įtakos nuo šios dienos ateinančias savaites svarbiausiomis vertybėmis taps originalumas ir naujumas. Tačiau jums pagrindinė žvaigždžių užduotis – išreikšti šias savybes darbe, įvaldant naujus procesus ar pritaikant neįprastus metodus. O siekdami gerų darbo rezultatų, taikykite savo žinias bendroje veikloje tiek darbe, tiek namuose. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šį žiemišką pirmadienio rytą Saulė pereina į Vandenio ženklą, todėl prasideda mėnesį truksiantis laikotarpis, kai vyraus oro stichija. Lengviau įsiliesite į jums palankių įvykių srautą, o nepalankiems rasite tinkamų sprendimų. Atsiras daugiau progų panaudoti  intelektualinius savo sugebėjimus kuriant ir siekiant mažų, bet svarbių gyvenimo džiaugsmų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Saulė, šį rytą įžengdama į oro ženklą, suaktyvins bendravimą jūsų namuose ir paskatins daugiau laiko ir jėgų skirti šeimos gerovei, namams. Be to, vis dažniau atsigręšite į praeitį ir rasite joje dalykų, padedančių išspręsti dabarties nesklandumus. Savo pastangomis ir patyrimais džiaugsis tie, kurie moka būti laisvi ir toleruoja šią savybę kituose.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien Saulė, pradedanti kelionę Vandenio ženklu, sirpins jūsų norą siekti permainų ir naujovėmis praturtinti savo aplinką. Daugiau laiko skirsite tiems, kurie šalia jūsų. Žinių ir pažinimo siekis skatins nenustygti vietoje, t. y. keliauti, judėti, sužinoti, išmokti. Išradingumas padės užmegzti reikalingus ryšius ir patiems tinkamai atsiskleisti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Saulė palieka jūsų ženklą ir žvilgsnis nuo jūsų asmenybės nukryps į jūsų norą sustiprinti materialų pagrindą ir atskleisti savo talentus. Tai – nelengvas laikotarpis. Jūs, tvirtai stovintys ant žemės, privalėsite išgirsti daugiau nerealių idėjų nei išvysti konkrečių darbų. Jei nežinosite, kurio šiaudo griebtis, pasikliaukite draugais. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Saulės apsilankymas jūsų ženkle išryškins poreikį laisvai mąstyti, siekti naujovių, jas pastebėti ir bent dalį jų pritaikyti. Stipriai reaguosite į bandymus pasikėsinti asmeninę jūsų laisvę. Nekovokite, o žavėkite, nes tai – jūsų asmenybės stiprėjimo laikas. Kas gali būti geriau už dienas, kai klesti originalumas, išradingumas ir draugystė?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Saulė šį rytą perėjo į Vandenio ženklą, o tai jums žada mėnesio trukmės atsitraukimo laikotarpį, t. y. kai geriau patylėti, nei išsakyti savo nuomonę, kai geriau panirti į save siekiant savęs pažinimo, nei aktyviai dalyvauti visuomeniniame gyvenime. Skirkite laiko dvasinėms praktikoms, valykite organizmą ir aplinką nuo to, kas jums trukdo būti savimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius