Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 06

Išrinkite portalo Ji24.lt receptų konkurso „Sultinga vištiena“ laimėtojus!

Tris savaites trukęs portalo Ji24.lt ir „Vilniaus paukštyno“ rengiamas konkursas „Sultinga vištiena“ baigėsi, tad skelbiame balsavimą, kurio metu prašome jūsų, mielieji skaitytojai, rinkti gardžiausią sultingiausios vištienos receptą.
Vištiena
Vištiena / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Vištiena

Kokių tik vištienos kepimo variantų mes nesulaukėme – peržvelgę visus mums atsiųstus receptus, išmoksite išsikepti vištieną su rabarbarais, ananasais, garstyčiomis, persikais, mocarela ir saulėje džiovintais pomidorais, galėsite pasigaminti sultingąjį „Kruvinosios Meri“ mėsainį ar vištienos širdelių šašlyką...

Savaitgalį išbandykite mūsų ištikimųjų skaitytojų siūlomus receptus ir tikrai nenusivilsite, o kol ant laužo čirškės vištiena, žemiau pateiktoje apklausoje atiduokite savo balsą.

Kaip balsuoti?

Išsirinkite, jūsų manymu, patį originaliausią, skaniausiai atrodantį receptą ir viršutinėje kairėje nuotraukėlės pusėje pažymėję varnelę, spauskite mygtuką „Balsuoti“.

Jei norite pasižiūrėti visą receptą ir galbūt jį patys išbandyti, spauskite ant žalios spalvos nuorodos po dominančiu receptu.

Prizai

Trims skaitytojų atrinktiems ir daugiausia balsų surinkusiems konkurse dalyvaujančių receptų autoriams atiteks:

  • 1 vieta – 200 Lt vertės dovanų čekis apsipirkti „Kaišiadorių paukštyno“ firminėse parduotuvėse;
  • 2 vieta – 100 Lt vertės dovanų čekis apsipirkti „Kaišiadorių paukštyno“ firminėse parduotuvėse;
  • 3 vieta – 50 Lt vertės dovanų čekis apsipirkti „Kaišiadorių paukštyno“ firminėse parduotuvėse.

Redakcijos sudarytos komisijos atrinkto geriausio recepto autoriui atiteks pagrindinis konkurso prizas – universali kepsninė COBB ir 5 kg „Fiesta“ marinuotos mėsos produkcijos.

Gamintojo nuotr./COBB kepsninė
Gamintojo nuotr./COBB kepsninė

COBB – tai kepsninė, rūkykla, orkaitė, garpuodis ir viryklė viename! COBB kepsninė yra lengva ir pritaikyta naudoti bet kurioje vietoje: ant smėlio ar žolės, kemperyje, valtyje ar balkone, žiemą ir vasarą. Naudodami papildomus kepsninės priedus, iškepsite bet kokį kepsnį, vištą, picą, blynus ar bandeles, išrūkysite žuvį, pagaminsite plovą, troškintas daržoves ir net išsivirsite sriubą.

COBB kepsninėje galima kepti „sausai“ (kaip įprastoje kepsninėje) arba „drėgnai“, kai į specialų griovelį įpilamas vanduo su prieskoniais, alus ar vynas. Tokiu būdu iškepti kepsniai ne tik įgauna subtilų skonį ir aromatą, bet būna itin sultingi ir minkšti. Iš kepsnių išsiskyrę riebalai patenka ne ant įkaitusių anglių, o į tą patį griovelį, esantį vidinio indo apatinėje dalyje. Taip neišsiskiria kancerogeninės medžiagos ir gaminamas maistas būna sveikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius