Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 29

Ką apie vyrą atskleidžia jo mėgstami kvepalai?

Kvepalai apie mus gali atskleisti labai daug dalykų. Pavyzdžiui, kvepalų buteliuko forma, spalva, aromato natos – visa tai kelia tam tikras asociacijas. Juk moteris, kuri nesikvepina, kaip sakė Coco Chanel, neturi ateities. O kaip su mūsų išrinktaisiais? Vyriški aromatai gali būti tiesiog dieviški, seksualūs ir labai patrauklūs.
Vyras kvepinasi
Vyras kvepinasi / Fotolia nuotr.

Šiuolaikiniai ne tik įdomūs, bet ir daugialypiai – juose telpa dešimtys natų, įvairių jų derinių, jausmingumas, šviežumas... Taigi, užuoskite savo mylimojo aromatą ir sužinokite, kokios slaptos charakterio kertelės tame slypi.

Našlaičių, muskato riešuto, smilkalų natos

Vyras, kuris jaučia aistrą tokiems aromatams, ramioms natoms, gali būti pavadintas tikru romantiku. Jis greičiausiai, kaip ir dailiosios lyties atstovės, tiki tikra ir vienintele meile, tad, gali būti, kad jis ir yra tas, kuris jodinėja baltu žirgu pas savo princeses. Šis vyras ne tik atsilieps į bet kokį jūsų prašymą, bet ir nuspalvins gyvenimą ryškiomis spalvomis. Tai tikras herojus, kuriame susipina geriausios vyriškosios savybės – taktiškumas, garbingumas, dosnumas. Trumpai tariant, už tokio vyro – kaip už sienos.

Prieskoniais dvelkiančios natos

Pipirai, kardamonas ir kitos prieskonių natos kvepaluose atskleidžia tikrą vyriškąjį pradą, visišką pasitikėjimą savimi. Vyras puikiai žino, ko nori iš savo gyvenimo, ir pasitikėdamas savimi keliauja pasirinktu keliu. Šis žmogus – tikras lyderis, lengvai pasiekia tikslą ir puikiai palaiko ryšį su aplinkiniais.

Jeigu šalia ryškiai išreikštų prieskoninių kvepalų natų jaučiami tokie elegantiški aromatai kaip mandarinas, greipfrutas ar bergamotė, galite būti tikros, jog asmuo vyriškas, rimtas ir į moterį, kuri yra šalia jo, žvelgia kaip į šeiminio židinio puoselėtoją, kasdienio džiaugsmo šaltinį.

Citrinų, baziliko, kedro natos

Jaučiatės nejaukiai didelėje kompanijoje, nemokate išsakyti savo požiūrio ir susijaudinate, kai pajaučiate spaudimą? Pamiršti vaikiškus kompleksus ir pažaboti drovumą ar kuklumą jums padės vyriškis, pasirinkęs citrinų, baziliko ir kedro aromatus. Tai drąsus, žinantis ko nori, tvirtas ir pasitikėjimą keliantis vyras, kuris niekada nemeta bėdoje, neleidžia įskaudinti. Nieko keisto, kad šalia tokio visos moterys pražysta.

Ambros natos  

Tai jausmingas, muskusu dvelkiantis aromatas, idealiai tinkantis vyrams, kurie kontroliuoja visas savo gyvenimo sferas. Šiems vyrams tikrai netrūksta ambicijų, didelių planų – jo žodis tampa įsakymu, juo visada galima pasikliauti. Šie asmenys nesikrato atsakomybės ir yra pasiruošę vadovauti bet kokioms grandiozinėms minioms.

Tačiau buityje su tokiu žmogumi gali būti labai nelengva, bet jeigu esate pasiruošusios šiam vyrui atiduoti vadovaujantį vaidmenį, įsiklausyti į jo nuomonę, papasakoti jam, kas jus jaudina ir gąsdina, galite būti tikros, laukia ilga ir laiminga sąjunga. Svarbiausia, nepraraskite savęs ir saugokite savo asmeninės erdvės ribas.

Taip pat skaitykite: Įvaizdžio pokyčių dalyvė Sigita: „Su nauju įvaizdžiu pasidarė lengviau gyventi“

Džino, vilkdalgių, gauruotojo švitrūno natos

Sutikti vyrą, kuris kvepėtų tokiais kvepalais, – tikrai nelengva užduotis. Tikriausiai tik intelektualai pirmenybę teikia tokiai gana netradiciškai kompozicijai. Dažniausiai šie vyrai sulaukia liaupsių dėl savo išminties, erudicijos, apsiskaitymo. Lengvai cituodami klasikus, virtuoziškai spręsdami kryžiažodžius ar dalyvaudami protų mūšiuose, jie be vargo apsuka galvas susižavėjusioms damoms. Ką joms gali pasiūlyti? Visų pirma, bet kokį bet kokios problemos sprendimą – tereikia į jį kreiptis, ir pasaulis taps paprastas bei suprantamas.

Mandarinų, baltojo muskuso, bambuko natos

Šviežias ir elegantiškas šių natų kvapas kaipmat išsiskiria minioje. Tačiau toks ir yra tokių kvapų mėgėjo, sėkmingo gražuolio, semiančio rieškučiomis gyvenimą, tikslas. Jis visuomet pasidalins savo planais, išklausys jūsų nuomonę apie globalinius procesus, tačiau dažniausiai jo galvoje verda mintys, kaip pasiekti sėkmės savo versle, karjeroje, profesiniame gyvenime. Na, o kaip moterys? Moterys palauks...

Imbiero ir levandos natos

Jeigu manote, kad jūsų gyvenime trūksta spalvų ir nieko gero bei įdomaus nevyksta, tai nukeliaukite į pasimatymą su tuo vyruku, kurio kvepaluose vyrauja imbiero bei levandų aromatai. Tai puikus pašnekovas, kuris mėgsta juokauti, pasakoti linksmas istorijas. Su juo niekada nebūna liūdna, kadangi kaipmat užkrečia nuostabiai viliojančia energetika, padeda atsipalaiduoti ir pasikrauti energijos. Taigi, džiaukitės momentu!

Taip pat skaitykite: Žvilgsnis išduoda, ką vyras jaučia moteriai – meilę ar geismą

Rytietiški aromatai 

Vyrai, kurie dievina egzotinius rytietiškus aromatus, žino, kaip padaryti neišdildomą įspūdį. Jie moka sužavėti moteris, priversti jas jaustis nepakartojamomis, seksualiomis, dieviškomis būtybėmis. Romanas su tokiu asmeniu jūsų pasaulį pripildys emocijų, aistros, pagundų... Jam sunku atsispirti, kadangi tiesiog žaižaruoja stiprybe, temperamentu ir gyvena pagal moto „atėjau, pamačiau, nugalėjau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius