Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 08

Balandžio mėnesio meilės horoskopas

Svarstote, ką šį mėnesį jums paruošęs Amūras? Siūlome paskaityti astrologės Ellen Whitehurst sudarytą meilės horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.
Meilė
Meilė / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Puikios žinios – šį mėnesį dėmesio išvengti jums tikrai nepavyks! Tad jei antrosios pusės neturite, nusiteikite smagioms ir įdomioms pažintims – galbūt pagaliau pavyks sutikti žmogų, kuris jūsų širdyje įžiebs aistros liepsnas.

Na, o jei širdis jau užimta, būkite tikri, kad antroji pusė šį mėnesį jūsų tikrai nenuvils. Tiesa, nepamirškite pasistengti ir patys!

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iki pat balandžio 11-osios kitiems žmonėms jūs būsite lyg magnetas – rodos, bendrauti su jumis norės visi aplinkiniai. Jei turite antrąją pusę, šį mėnesį meilės reikalai jums klostysis itin palankiai.

Taip pat skaitykite: Balandžio mėnesio horoskopas

O jei vis dar ieškote, kam galėtumėte atiduoti savo širdį, pradėkite mokytis flirto meno – jis šį mėnesį jums tikrai pravers.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nuo balandžio 11-osios jūsų asmenybės ir išvaizdos būste įsikūrusi Venera jums neleis užsidaryti vienumoje, atvirkščiai – norėsis bendrauti su visais ir visur.

Šį mėnesį būsite tikri viliojimo ekspertai, tad gerbėjų taip pat netrūks. Vis dėlto neskubėkite rinktis ir apsistoti tik ties vienu iš jų, suteikite sau laisvės ir sprendimus priimkite tik gerai apgalvoję.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Žvaigždės vienišiems Vėžiams žada kiek neramų mėnesį, ypač jei tikitės pagaliau sutikti savo svajonių antrąją pusę. Čia koją pakiš tuščios viltys ir neišsipildę lūkesčiai, tačiau nenuleiskite rankų, mat meilė jau visai čia pat.

Visiškai kita situacija jau turintiems mylimuosius – įsipareigojusiems Vėžiams šį mėnesį patariama tiesiog atsipalaiduoti, mat meilės reikalai jiems tekės itin ramia vaga.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šį mėnesį Liūtams žvaigždės žada įdomią pažintį su kiek vyresniu ar jaunesniu priešingos lyties asmeniu. Gali būti, kad ateityje ši pažintis peraugs į artimus santykius, tačiau tai įmanoma tik tuo atveju, jei nebijosite rizikuoti ir mažiau imsite į galvą, ką apie jus ar apie jūsų santykius mano visi aplinkiniai. Paprasčiausiai klausykitės savo širdies – ji padės išsirinkti tinkamiausią kelią.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šį mėnesį Mergelės bus itin mylinčios ir jausmingos. Rodos, daugiau nieko ir nereikės – tik šiltų akimirkų su savo antrąja puse. Jūsų dėmesio privalės palaukti ne tik giminaičiai, bet ir draugai, mat didžiąją jo dalį norėsite atiduoti savo mylimajam ar mylimajai.

Taip pat skaitykite: Balandžio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Visos pastangos, kurias įdėjote norėdami patobulinti savo išvaizdą ar charakterį, šį mėnesį atsipirks su kaupu. Galimos naujos ir perspektyvios pažintys, tad pasiruoškite, jei antrosios pusės dar neturite. Žvaigždės žada, kad jau nuo mėnesio vidurio galite suprasti, ką reiškia vėl mylėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nuo balandžio 20-osios prasidės tikras jūsų žydėjimo metas. Esamuose santykiuose pagaliau vėl sugrįš beišgaruojanti aistra, skatinanti vėl įžiebti  vos rusenančias meilės žarijas.

Na, o vienišiems Skorpionams patariama itin rūpintis savo išvaizda, mat šį mėnesį jų laukia ypač daug naujų pažinčių. Labai tikėtina, kad vienas asmuo privers vėl patikėti meile.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei antrosios pusės iki šiol neturite, pirmąją balandžio mėnesio pusę plačiai atmerkite akis – galima pažintis su asmeniu, kuris įkvėps jus ieškoti nuotykių ir išbandyti save. Vis tik atkreipkite dėmesį, ar šis žmogus yra jums pakankamai subrendęs, mat žaidimai gali greitai atsibosti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šį mėnesį santykiai, kuriuos ilgai gaubė abejonės ir nežinia, pagaliau nusistovės ir pradės teikti jums tikrą palaimą. Norėsis visam pasauliui paskelbti, kad pagaliau turite antrąją pusę ir puikius santykius.

Taip pat skaitykite: Su kokiomis moterimis nori susitikinėti vyrai? Atsakymas jus pradžiugins

Jei vis dar esate vieniši, žvalgykitės aplinkui – būsimas jūsų mylimasis ar mylimoji gali būti visai arti jūsų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nesvarbu, turite antrąją pusę, ar ne, šį mėnesį pažinčių jums netrūks, o jos dovanos išties puikias ir šiltas akimirkas. Ypač didelė galimybė sutikti širdžiai artimą žmogų laukia balandžio pabaigoje (nuo 22 d.), tad pasiruoškite, mat šis asmuo jus kaip reikiant pakylės iki debesų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Balandį meilės ir aistros norėsis kuo daugiau, tad per daug savęs nevaržykite. Atraskite laiko nuo visų rūpesčių ir pabūkite su antrąja puse.

Jei širdis kuždės, kad šis žmogus jums tinkamas, nieko nelaukite ir pereikite į rimtesnį santykių etapą. Vis dėlto, jei kils bent menkiausia abejonė, santykius verčiau nutraukite, kol jie dar labiau nesusikomplikavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius