Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 01

Birželio mėnesio horoskopas

Kaip astrologija sudėliojo įvykius ir būsenas pirmąjį vasaros mėnesį? Ko turėtume vengti, o kam tiesti raudoną kilimą? Mėnesio horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė.
Moteris.
Moteris. / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Labai svarbu pasitelkti ypatingą atidumą tvarkant dokumentus, bendraujant, rašant ar vairuojant.  Nieko nedarykite paskubomis, paviršutiniškai, kadangi tik dar labiau supainiosite. Peržiūrėkite savo jau turimą informaciją, senas pažintys, lentynoje gulinčias knygas – tai padės atrasti svarbių dalykų.

Jūsų artimiausia aplinka šį mėnesį turės didžiulią įtaką jūsų asmenynei sėkmei, tačiau dažniau įsiklausykite į patarimus. Paskutinę dekadą jūsų intuicija padės jums tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Jautrumas kitų žmonių savijautai gali paskatinti dažniau pagelbėti kitiems.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmosios dvi dekados skatins tobulėti ir susivokti finansų, santykių srityje. Puikus metas pasimokyti dar geriau tvarkytis su pinigais, pirkti protingai, taupyti ten, kur reikia. Pravartu pagalvoti apie papildomą uždarbį, o ieškantiems darbo gali pavykti jį susirasti.

Trečioji dekada yra palankus metas plėsti senąją veiklą arba pradėti visai naują, pristatyti ją aplinkiniams. Geriausiai seksis prekybos, tarpininkavimo, žiniasklaidos, pedagogikos veikloje. Sėkmingas bus darbas kolektyve, taip pat neblogai seksis tiems, kurie planuoja vykti į netolimą kelionę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmas dvi dekadas gausite ne vieną svarbią užduotį, su kuria gana nesunkiai susitvarkysite. Svarbiems darbams nuveikti užteks ir valios jėgos, ir kantrybės, o visos pastangos duos aiškios naudos ateityje. Tai svarbių sprendimų laikas, galimai pagaliau turėsite ryžto išspręsti klausimą, kurį išspręsti jau senokai reikėjo. Tinkamas metas aktyviai sportuoti, pademonstruoti save kitiems. Įsiklausykite į savo fizinio kūno poreikius, pasirūpinkite grožiu bei savijauta.

Taip pat skaitykite: Birželio mėnesio sėkmės kalendorius kiekvienai dienai

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Išdrįskite akis į akį susidurti su savo nuoskaudomis, baimėmis – pirmasias dvi dekadas jų galite aptikti savyje daugiau nei tikėjotės. Išnaudokite šį laiką vidiniam apsivalymui, atskleiskite sau ir kitiems už visas klaidas. Viską suvokus tinkamai, praeitis taps vertinga pamoka. Tai karminio atpildo metas, kuomet gali prireikti atitaisyti kažkada padarytą klaidą, skriaudą.

Paskutinė savaitė – geros savijautos laikas. Būsite populiarūs, aktyvūs, žavūs, kupini noro gyventi plačiau, kurti, mylėti, skleisti puikią nuotaiką. Galėsite vėl atkurti sėkmę ten, kur jos trūksta.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dvi pirmos birželio dekados – vienos intensyviausių, produktyviausių šiemet. Ypač sėkmingi užsiėmimai, susiję su internetu, novatoriškomis idėjomis, prekyba, kolektyvo darbu, mokslais. Norint nuveikti kuo daugiau, būtina bendrauti su kolegomis, draugais, apsilankyti jums aktualiuose bendraminčių susibūrimuose – taip judėsite pirmyn žymiai greičiau ir produktyviau.

Pasistenkite nesugadinti santykių, neatstumti savo draugų vien todėl, kad  jie mąsto kitaip nei jūs. Mėnesio paskutinė dekada, ypač savaitė, bus žymiai sudėtingesnė emociškai. Jūsų jautrumas gali neigiamai paveikti bendrą savijautą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirmąją dekadą panaudokite visą savo naudingą praeities patirtį ir parodykite aplinkiniams, ką turite savyje geriausio. Drąsiai demonstruokite savo talentus, nes taip gausite galimybę palengvinti savo finansinius reikalus bei greičiau įkūnyti savo tikslus. Lydės ramesnės nei visuomet nuotaikos, būsite darbingi, praktiški, motyvuoti.

Vis dėlto būkite atidesni, duodami pažadus, tvarkydami dokumentus. Pasistenkite atsirinkti, kam verta išsipasakoti apie savo problemas, o ko geriau vengti. Mėnesio pabaigoje galite sulaukti esminės pagalbos iš draugų, lengviau nei visuomet sutarsite su kolegomis.

Taip pat skaitykite: Savaitės horoskopas – birželio 1–7 d.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dažniau nei paprastai būsite nesukalbami, pernelyg valdingi ir kartais abejingi kitų poreikiams. Meilei šis mėnuo nėra pats tinkamiausias, kadangi labiau rūpės neišleisti iš akių savo tikslo, pasiekti kuo daugiau, užuot bandžius prisitaikyti prie kito žmogaus poreikių. Per įtakingus, autoritetingus žmones galite daug nuveikti, gauti vertingos informacijos, kuri leis pasiekti kažko reikšmingo.

Tai metas, kuomet galite planuoti veiklos plėtrą, tolimas keliones, rimtus susitikimus. Na, o paskutinė dekada puikiai tinka sutarčių pasirašymui, pokalbiams dėl darbo ar paaukštinimo. Ypač geras laikas statyboms ar kitiems ilgalaikiams projektams pradėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sukils aistra, noras kurti, mylėti, įdomiai gyventi, patirti kažką neeilinio, mistiško, paslaptingo. Ypač sėkmingos bus sritys, susijusios su finansais, investicijomis, rizikingu verslu, dvasiniu tobulėjimu, intymumu. Santykiuose nesugriaukite gražaus bendravimo slaptomis intrigomis, piktavališkomis mintimis, pavydu, manipuliacijomis.

Išnaudokite šį laiką tam, kad išvystytumėte savyje pasitikėjimą savo intuicijos balsu, suvoktumėte jums susiklosčiusių situacijų prasmę. Birželį laukia daug įvykių, gali būti sunku suvaldyti kai kurias situacijas, tad skirkite laiko dvasinėms pratyboms, savireguliacijai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pirmąsias dvi birželio dekadas svarbu bus apsispęsti, ko norite, ir nekaitalioti savo nuomonės. Taip greičiau pasieksite teigiamų rezultatų, nors kaip tik tvirtai apsispręsti gali būti sunku. Geriausia būtų mažiau kreipti dėmesį į savo pačių idėjas ar naujus pasiūlymus, o tiesiog eiti pirmyn jau išbandytais keliais.

Jeigu turite antrąją pusę, skirkite jai daugiau dėmesio nei visuomet, saugokite gražius santykius ir pasistenkite nesipykti dėl smulkmenų. Paskutinę dekadą būkite atidūs ir saugokitės apgaulių iš aplinkos bei savo pačių sukurtų iliuzijų. Tai painus laikas, tad neskubėkite veikti.

Taip pat skaitykite: Įspūdingiausi pasaulio vienuolynai

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nepulkite į kelias pusės iš karto, kitaip nusivilsite rezultatais. Verčiau susitelkite ties darbais ir atlikite juos atsakingai ir iki galo. O darbo tikrai bus, ir nebūtinai vien tik malonaus. Teks spręsti nuobodžias problemas, kurias vis tiek anksčiau ar vėliau spręsti tektų. Taigi prireiks kantrybės ir valios jėgos.

Tačiau sutvarkę visus svarbius reikalus, paskutinę dekadą galėsite leisti sau pasidžiaugti saldžiais darbo vaisiais, daugiau laiko skirti savo įvaizdžiui visuomenėje, apsilankyti gražiame renginyje ar skirti dėmesio asmeniniam gyvenimui. Vienišiams sėkmingas metas pasidairyti sau rimto partnerio.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pirmąsias dvi dekadas dažniau būkite gailestingi patys sau ir daugiau nei visuomet ilsėkitės, pasikraukite naujos energijos, pasidžiaukite gyvenimo malonumais. Beveik visko, ko tik sieksite, pavyks pasiekti gana nesunkiai, būsite sėkmingi, populiarūs ir mėgstami.

Meilė ir malonumai rūpės labiau nei darbai ar mokslai, norėsis romantikos, nuotykių, atostogų. Laikas tam yra daugiau nei palankus, tad išnaudokite jį tinkamai, nes paskutinę dekadą teks pamiršti malonumus ir vėl prisiminti nuobodžias pareigas, kurios užgrius jūsų pečius. Tai laikas, kai ypač reikalinga kantrybė, susitelkimas, atsakomybė ir profesionalumas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tinkamas metas šeimai, jaukiems namams kurti, keltis į naują gyvenamąją vietą, o antrą dekadą – pirkti nekilnojamąjį turtą. Šeimos nariai gali pareikalauti daugiau dėmesio, išlaidų ir jūsų pareigų jiems vykdymo. Karjeros aukštumoms siekti nėra tinkamas metas, todėl išties išmintinga būtų praleisti daugiau laiko su šeima. 

Trečiąją dekadą prisiminkite ir savo siekius, ryžtingai mėginkite juos įgyvenginti. Tai išties šviesus ir produktyvus metas. Pajusite naujos, šviežios energijos antplūdį, kiti žmonės jumyse matys lyderį, stiprią asmenybę, iš kurios galima kažko išmokti. 


Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius