Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 11

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Kovo 12 dienai.
Valdemara
Valdemara / 15 min.lt nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Net sau bus sunku paaiškinti, kodėl norite pasėdėti prie gražiai padengto pietų stalo, pasišnekučiuoti su gerai nusiteikusiais žmonėmis. Palankus metas ieškoti pažinčių, pirkti bilietus į teatrą. Tik jokiu būdu niekam nemeluokite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Norėsite bendrauti su gerais pažįstamais, su kuriais išgyventa daug gražių akimirkų, trokšite girdėti tik geras žinias. Įdomu, kad su malonumu priimsite kiekvieną pokalbį, per kurį būsite pelnytai pagirtas. Būkite vaišingi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jautriai reaguosite į gražius dalykus: švelnius žodžius, muziką, spalvingą aplinką. Jei viso to nerasite, jausitės niūrus ir niekas nežinos kodėl. Bent šią dieną pasistenkite nerūkyti. Saugokite raktus!

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Jei bent kiek sudomins priešingos lyties atstovas ir atidžiau į jį žvilgtelėsite, jūsų žvilgsnis sulauks reakcijos. Nesistebėkite, jei sulauksite pasiūlymo draugauti ar susitaikyti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Atrodys, kad ryžtingumas išsisklaido kaip rūkas. Ryte priimtus sprendimus vakare norėsite arba būsite priversti keisti ar atšaukti. Turite daug darbų, o draugai nė neketina palikti ramybėje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Būsite linkęs ginčytis, tačiau pyktis su niekuo nenorėsite. Kuo puikiausiai nuotaiką kels gėlių puokštė, saldumynai, tvarkinga aplinka. Didelė laimė, jei galėsite sparčiu žingsniu žingsniuoti per alėją. Seksis braižyti ir šokti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Šią dieną jums svarbiausias žmogus – jūs pats. Norėsite ką nors pakeisti, tačiau jei trokštate atnaujinti santykius, pertvarkyti aplinką, reikia laiko. Kita vertus, bent vieną ryžtingą sprendimą galite padaryti. Jei turite skolininkų, tinkamas laikas su jais susisiekti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Pasistenkite, kad lengvabūdiškas žodis ar gestas nesugadintų kam nors nuotaikos. Sustiprės noras dominuoti. Žiūrėkite, kad netaptumėte nei apkalbų skleidėju, nei klausytoju.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Pasistenkite nebūti prirūkytoje patalpoje, saugokitės aplinkinių blogos įtakos. Jei ketinate tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, būkite atidūs, o jei galite, atidėkite šiuos rūpesčius kitai dienai. Palankus metas pradėti laikytis dietos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Pasidžiaukite, jei kas nors iškrės nekaltą pokštą. Galite išnaudoti šią dieną sandoriams, susijusiems su garderobo atnaujinimu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Netinkama diena užsiimti magija, jodinėti. Pasistenkite nevalgyti žirnelių ir grybų. Jei nėra būtinybės, nepirkite aštrių darbo įrankių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Šią dieną gimusieji yra labai draugiški, geros širdies ir visuomet yra pasirengę skubėti į pagalbą. Jie yra jaunatviški, gyvybingos prigimties ir įvairiais būdais siekia materialios gerovės. Šią dieną Žuvelėms tinka pirkti drabužius, puošti namus. Rinkitės parfumeriją, kosmetiką, patalynę, papuošalus, o ypač su turmalinu ar perlais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius