Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 15

Horoskopas balandžio 15 d., penktadieniui

13-oji Mėnulio diena. Labai aktyvi diena. Daug lemia ryšiai, supratingumas, kruopštumas, sugebėjimas naudotis informacija, smulkmenomis.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai išspręsti didelę problemą. Geras laikas bendrauti, kelionėms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis. Bus gera proga atgaivinti seną romantišką pažintį, kažkada nutrūkusį meilės ryšį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galima patinginiauti, tačiau galima ir nepraleisti geros progos sutvarkyti užvilkintą reikalą, susijusį su pinigais, turtu. Gera diena pinigams investuoti, kreditui paimti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei pabusite nekokios nuotaikos, atminkite, kad viską galite pakeisti, jei tik pats panorėsite. Mąstykite pozityviai ir pasijusite iš karto geriau. Išmeskite iš galvos nerimą, savo baimes ir mintis apie nekonstruktyvius dalykus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien prisiminsite praeitį ir kai kurias pamokas, kurių neišmokote. Jei leisite sau sugrįžti į praėjusias dienas, įgysite tam tikrų vertingų įžvalgų apie savo ateitį. Puiki diena aplankyti senesnius giminaičius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nebloga diena susirasti sąjungininkų, taikytis su partneriais. Palanku prisipažinti meilę, pirštis. Antrą dienos pusę neblogai tvarkyti dokumentus, spręsti juridinius keblumus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pastaruoju metu jūs kupinas pozityvios energijos, tad šiandien jūsų užduotis - padėti tos energijos pasisemti ir kitiems. Padėti artimiesiems jūs galite puikiai, kadangi žinote, ką jie mėgsta.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Prieš įsitraukdami į naują projektą ar santykius, šiek tiek sustokite ir dar kartą pergalvokite tai, kokia jūsų patirtis šiose srityse. Gali būti, kad turite kažką sau išsiaiškinti - kokias klaidas darėte, ar visuomet buvote sąžiningas su savimi ir kitais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Norėdami susitvarkyti savo finansus, turite pasitelkti faktus ir analizę, o ne šeštąjį jausmą. Jei to imsitės šiandien, apsisaugosite nuo skausmingų praradimų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena yra palanki naujų, svarbių darbų pradžiai, ypač susijusių su kolektyvine veikla, su išradimais, internetu, mokslais, visuomenės švietimu, ugdymu. Nuo šiandien taip pat galite išbandyti naują dietą, mat organizmas ypač jautriai reaguos į maisto produktus ir padės atsirinkti, kas jums tinka.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sulėtinkite tempą ir nesivelkite į lenktynes, kas daugiau uždirbs, kas nusipirks prabangesnę mašiną ar pan. Jums tai gali būti nepriimtina, tačiau greit suprasite, kas gyvenimo kokybė nuo to tik gerėja.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebijokite kibti į sunkų ir gal net purviną darbą - jūsų darbo krūvis reikalauja prakaito, o jums veikla bus naudinga, mat leis atsiriboti nuo negatyvių minčių. Pasiraitokite rankoves ir nepražiopsokite pasitaikiusių galimybių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite įsivelti į konfliktą, tačiau tai gali būti netgi naudinga jums. Nuomonių ir pozicijų susidūrimas su kitu intelektualiu žmogumi gali jums suteikti energijos, kurios taip trūksta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius