Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 18

Horoskopas balandžio 18 d., sekmadieniui

4–oji Mėnulio diena. Tai rami, rimta, tačiau gan pasyvi diena. Jei turite galimybę, geriau ją praleiskite vienatvėje, pamedituokite, atskirkite grūdus nuo pelų, gėrį nuo blogio. Nepatartina šią dieną grupinė veikla, skuboti sprendimai. Jei tenka veikti, vadovaukitės intuicija, išlaikykite susikaupimą, jautrumą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūsų nuojautos susimaišys su emocijomis, todėl galimi nukrypimai į „lankas“. Be jokių blogų ketinimų galite suklaidinti ir save, ir kitus žmones. Jauskitės atsakingi už kiekvieną savo žodį, poelgį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų galvoje tvyros rūkas, stigs racionalaus suvokimo. Neskubėkite dalinti nekonkrečių pažadų arba jais tikėti, veltis į avantiūras, neaiškius nuotykius. Jei galite, šiandien rinkitės vienatvę, poilsį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien nepatartina pradėti naujų darbų, vykdyti reformų, daryti drastiškų sprendimų, pavyzdžiui, reikšti nepasitenkinimą darbdaviu ar savo vieta tarnyboje. Tiesiog tęskite senus darbus ir stenkitės laiku juos užbaigti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Viskas eisis neblogai, jei orientuositės į nebaigtus reikalus, būtinus vizitus ir neieškosite naujovių, nuotykių. Kontroliuokite savo žodžius, kad nereiktų dėl jų gailėtis. Nepainiokite darbo su kitais reikalais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galimas finansiškai neblogas pasiūlymas arba teks pagalvoti apie naujos karjeros galimybes. Tačiau šiandien nederėtų pradėti naujovių – brandinkite planus, bet dar jų netvirtinkite. Galima žinia iš toli arba iš oficialaus asmens.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ne viskas bus taip, kaip norėsite – planai gali suirti. Gali tekti spręsti vaikų problemas, aiškintis meilės santykius. Galimos įdomios pažintys.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dar kartą atsigręžkite į praeitį, prisiminkite patirtas pamokas (savo, tėvų, draugų). Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti kitai dienai, o šiandien pabūkite su šeima.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Labiau apgalvokite savo žodžius – ar įvertinate jų veiksmingumą? Venkite ginčų su artimaisiais, vyresniais, viršesniais bendradarbiais – galite nė nepastebėti, kad patys klystate. Vakarą skirkite šeimai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami, antraip patirsite nenumatytų išlaidų. Būkite apdairesni su pinigais. Gera diena įteikti dovaną.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Venkite karštakošiškų sprendimų – būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Būsite kiek linkę į kraštutinumus, kurie brangiai kainuos. Lieka nemaža traumų, konfliktų tikimybė.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pasyvus metas – svarbius reikalus atidėkite, o šiandien pasikliaukite savieiga. Jus puikiai nuteiks romantiška kelionė, pasimatymas su mylimu žmogumi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gera diena įvairiems susitikimams, užmegzti pažintis. Suskubkite kuo daugiau nuveikti – ryt mažai ką spėsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius