Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 26

Horoskopas balandžio 26 d., antradieniui

23 Mėnulio kalendoriaus diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Laimės tie ženklo atstovai, kurie atkakliai ir kryptingai sieks užsibrėžtų tikslų. Vertėtų sutelkti jėgas konkrečioms užduotims įvykdyti. Tiesa, darbų šiandien geriau nepradėti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tinka tvarkyti žemės nuosavybės reikalus. Tikrinkite visą šiuo metu jus pasieksiančią informaciją. Pasilepinkite grožio procedūromis. Jeigu atostogaujate, stenkitės ilsėtis pasyviai ir patogiai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Daug dalykų apvirs aukštyn kojom ir teiks didelį džiaugsmą. Prasmingi bus tie buitiniai reikalai, kuriuos gali tvarkyti visa šeima.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Diena bus puiki, viską darysite entuziastingai ir su polėkiu. Padėsite kolegoms ar mokslo draugams ir kukliai nutylėsite savo nuopelnus. Nepastebėti tikrai neliksite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei nusprendėte keisti gyvenamąją vietą, įsigyti nekilnojamojo turto, būtinai pasitarkite su šios srities specialistais, įvertinkite savo finansines galimybes, ypač jei planuojate imti kreditą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų nepriklausomybė ir šaltakraujiškumas šiandien sužavės ne vieną, o į neviltį varys priešus ir konkurentus. Beje, jei esate politikas ar visuomenininkas, ne viskas seksis taip lengvai, kaip planavote.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pasielkite taip, kaip reikia, o ne kaip norite. Atsiprašykite, susitaikykite – perlipkite per savo ego. Darbe turėsite mažiau erdvės eksperimentuoti, tačiau jūsų nuomonė ir siūlymai bus svarūs ir nesunkiai įgyvendinami.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai metas, kai ne vieno iš jūsų gyvenime didelį vaidmenį suvaidins iš pažiūros atsitiktiniai dalykai. Atsidūrę tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje iš esmės galite pakeisti savo gyvenimą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei nemokate ar nenorite planuoti savo darbų, bent jau išskirkite svarbiausius prioritetus. Šokinėdami nuo vieno prie kito reikalo nieko gero nelaimėsite. Svarbiausia šiuo metu – nuoseklumas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Mokėsite gražiai bendrauti ir taikiai sutarti su aplinkiniais. Jei nepritariate aplinkinių nuomonei ar veiksmams, atminkite, šiandien ne ta diena, kai verta kritikuoti. Sutuoktinis laukia jūsų dėmesio ir meilės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nenuleiskite rankų, jei susidursite su sunkumais, – šiuo metu jie tikrai įveikiami. Jūsų polinkis viską daryti gerai ir iki galo bus pastebėtas bei įvertintas aukštesnių pareigūnų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dažnam, nors ir užimančiam vadovo pareigas, norėsis viską palikti likimo valiai ir rūpintis savimi: sveikata, išvaizda, pomėgiais. Labiausiai norėsite nespręsti su darbu susijusių problemų. Taip ir darykite, jos niekur nepabėgs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius