Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 19

Horoskopas birželio 19 d., sekmadieniui

18-oji Mėnulio diena. Šios dienos įvykiai atskleis, ko esate nusipelnę. Reikia įsiklausyti į tai, kas jums sakoma. Įvykiai turi tendenciją kartotis ateityje. Mėnulis Vandenio ženkle, tokiu metu emocijos permainingos, sunkiau prognozuojamos, meilėje patartina siekti originalumo, išradingumo.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite pajusti, jog daug kas, net laisvalaikio praleidimo būdai yra gerokai įkyrėję. Palankus metas naujų idėjų, naujų formų paieškom., Be to, atminkite, kad ir paprasti dalykai gali būti įdomūs, tad nederėtų ieškoti itin brangių pramogų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali tekti patirti nemalonią staigmeną – jūsų poilsį ar jaukų buvimą su namiškiais gali sutrikdyti netiketai užgriuvę darbai. Neatidėliokite jų, jei atliksite kruopščiai – neteks dar kartą kartoti ir vėl galėsite mėgautis ramybe.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Atsitiktinumų diena. Ne tik atsitiktinių įvykių, nutikimų, bet ir atsitiktinių pažinčių. Norėdami išvengti chaotiškos dienos kloties, pasitelkite savo įžvalgas, stenkitės nepasiduoti emocijų svyravimams, taip pat neskubėkite pasitikėti atsitiktinai sutiktaisiais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną galite pajusti nenumaldomą norą ką nors konstruoti, lipdyti, atrasti ir suprasti. Tai intelektualios veiklos ir „proto mankštos“ diena. Palanki darbui su technika. Gali būti, kad prietaisų gedimai tiesiog privers jus dalį dienos laiko paskirti darbui su jais, remontui.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną galite sėkmingai parduoti arba priešingai – džiaugsitės sėkmingu pirkiniu. Šią sėkmę greičiausiai nulems atsitiktinumas. Tad nederėtų siūlyti draugams sekti jūsų pavyzdžiu perkant ar parduodant, nes sėkmingi atsitiktinumai paprastai nesikartoja.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palankus metas keistis ar net parduoti informaciją, rinkti, kaupti žinias. Jos ypač gali praversti ateityje. Tačiau būtina gebėti atsirinkti, nepasiduokite manipuliacijoms, nes rizikuojate gerokai pasiklysti, galite būti rimtai suklaidinti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną vertėtų suteikti daugiau laisvės savo mylimam žmogui, nederėtų bandyti prisirišti. Kartais trumpi išsiskyrimai, aplinkos pakeitimas tik sustiprina ryšius. Šiandien ta diena, kuomet trumpam išsiskirdami galite dar labiau suartėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nederėtų gadinti puikaus ramaus laiko rūpesčiais ar baimėmis dėl galimų sveikatos sutrikimų. Drąsiai mėgaukitės vasaros teikiamais malonumais, poilsiu gamtoje. Po įspūdžių kupinos dienos – labai svarbu gerai išsimiegoti. Geras miegas, poilsis ir bus jūsų geros sveikatos, puikios savijautos saugikliai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną neribokite savo artimųjų, ypač vaikų, troškimų. Tai puikus metas jų vaizduotės, kūrybiškumo pasireiškimui. Taip geras laikas skatinti savarankiškumą. Tad šiandieną derėtų susilaikyti nuo noro valdyti ir reguliuoti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną gali tekti praleisti emocinių svyravimų fone. Jus supančių žmonių emocijų amplitudė svyruos nuo pakilios euforijos, džiaugsmo iki triukšmingo pykčio protrūkių, rėkimo. Bus nelengva laviruoti, tačiau stenkitės nepasiduoti kitų emocinei įtakai, išlaikykite vidinę ramybę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vargu ar šią dieną derėtų būti rimtai nusiteikus, juk beveik visą savaitę tik tą ir veikėte – buvote rimti ir susikaupę. Turite puikų jumoro jausmą, ironišką požiūrį į daugelį dalykų ir šią dieną galite traukte traukti žmones savo puikia nuotaika, geru sąmoju, pokštais ir juokais. Jokioms smulkmenoms neleiskite sugadinti jums nuotaikos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ši diena gali būti kupina mistikos ir paslapčių. Mįslingi nutikimai, ženklai, paslaptingos draugų užuominos audrins vaizduotę, žvelkite į tai ne taip rimtai, geriau žaismingai ir pozityviai. Pernelyg sureikšminę kai kuriuos ženklus galite būti apsėsti bereikalingų baimių, įtarimų. Atminkite – daug kas yra paprasčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius