Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 06

Horoskopas birželio 6 d., pirmadieniui

6-oji Mėnulio diena. Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite sudaryti stambų verslo sandorį, įsigyti vertingą pirkinį, gauti nuosavybės dokumentus ar pan. Tiktų ieškotis naujo darbo, imtis reformų, jei gyvenimas spiria tai daryti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Aktualūs bus finansiniai bei verslo, kreditų klausimai. Neatidėliokite sumokėti mokesčius, atiduoti skolas, kitaip galite turėti nemalonumų. Pasirūpinkite ir artimųjų reikalais, jie gali pasirodyti itin rimti bei pirmaeiliai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Daugiausiai mintys suksis apie profesinę veiklą, karjerą. Greičiausiai gausite itin patrauklų darbo pasiūlymą. Išaugs jūsų arba su jumis susijusių asmenų ambicijos bei jų reiklumas jūsų atžvilgiu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiuo metu pajusite didžiulį permainų poreikį. Galvosite apie naujas perspektyvas, o galbūt jau ką nors sėkmingai pradėsite realizuoti. Svarbių žinių galite tikėtis iš užsienio.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Aktyvūs būsite komercijos, spaudos, reklamos, mokslo reikaluose. Su bet kuo rasite bendrą kalbą, nesunkiai susitarsite, kad ir koks sudėtingas būtų klausimas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Laukia netikėtumai, net jei nebuvote suplanavę nieko ypatingo. Galbūt paaiškės, kad negalėsite vykti į suplanuotą renginį ar pasimatymą. Nerimo gali sukelti vaikų elgesys ar sveikata.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neblogai seksis, jei geranoriškai bendrausite, mokėsite naudotis informacija, pastebėsite detales. Galite sulaukti telefoninio skambučio ar svečio, kuris jums primins senus įvykius, įsipareigojimus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galimas dalykas, kad jus bandys įvilioti į pinkles abejotinos reputacijos asmenys. Pasižymėsite ypatingu jautrumu, neatsparumu blogoms įtakoms.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Trokšite ramybės ir atsipalaidavimo arba jausite savotišką transformacijų poreikį. Atrodys, kad pats metas pertvarkyti savo gyvenimą, tačiau dar nežinosite kaip.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pasinaudokite užplūstančia pozityvios energijos banga ir pasistenkite užbaigti pradėtus darbus, padaryti gerą įspūdį darbdaviams, kolegoms, nes svarbu laiku ištaisyti klaidas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Greičiausiai dažniau abejosite tuo, kas daroma, norėsis atsigręžti atgal, analizuosite klaidas, stengsitės efektyviau naudoti tai, kas jau įgyta. Tai šiuo metu reikalinga.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ypač tinkamas metas moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas – informacija bus lengvai įsimenama. Gera diena žiniasklaidos, ryšių darbuotojams, vairuotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius