Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 23

Horoskopas gegužės 23 d., sekmadieniui

11-oji Mėnulio diena. Tai viena švenčiausių Mėnulio dienų. Dėl stiprių energijos srautų yra sunkiai sutramdoma ar prognozuojama, tačiau neabejotinai viena tyriausių Mėnulio kalendoriuje. Norint ką nors svarbaus pradėti šią dieną, reikia kruopščiai pasirengti, o pradėjus – būtinai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Viešajame transporte jus gali apstumdyti, darbe – neįvertinti. Itin atidžiai vykdykite dalykines užduotis, nes suklydę sulauksite nemalonių priekaištų iš kolegų, klientų, o gal net tapsite nelaimingų atsitikimų kaltininkais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galimi įvykiai, kurie primins praeities klaidas ar nuoskaudas. Galima padaryti rimtų klaidų, tvarkant tarnybinius reikalus, dokumentus. Atsitiktinis meilės nuotykis gali atnešti neplanuotų padarinių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pasistenkite valdyti savo seksualinius polėkius ir nesipykti su draugais, mylimaisiais. Labiau kontroliuokite savo vaikus. Juos gali užvaldyti nenumaldomas noras iškrėsti kažką neįprasto, šokiruoti aplinkinius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Visai netikėtai galite būti apkaltinti finansiniais ar kitokiais pažeidimais, aplaidumu, kompetencijos stoka. Galbūt nekaip jausitės ar nerasite bendros kalbos su kolegomis, viršininkais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien nebus lengva susikalbėti su kitais žmonėmis, nepajėgsite nei suprasti, nei toleruoti kitokio požiūrio, interesų. Pasistenkite nieko nesugadinti asmeninių santykių srityje, venkite išsišokimų, pavydo scenų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien reikėtų būti atsargesniems įsipareigojant finansiškai. Dėl padarytų klaidų galimos problemos, baudos. Gali strigti kūrybiniai projektai. Itin svarbu saugoti sveikatą, nekurstyti savyje baimių, kompleksų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Galimas dalykas, kad padaugės nesusipratimų, interesų susikirtimų. Galite įsivelti į etinius, religinius, teisinius disputus. Jūsų požiūris kitiems žmonėms gali pasirodyti nepriimtinas arba labai ginčytinas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nepatartina rizikuoti nei reputacija, nei pinigais, kad ir kaip viliojančiai nuskambėtų avantiūristiškas pasiūlymas. Neskubėkite su reformomis darbe ir asmeniniame gyvenime – šiandieninės pastangos bus nevaisingos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai kurie draugai, pažįstami gali nuvilti, neišpildyti duotų pažadų, pridaryti nuostolių. Kritiškiau vertinkite šiandien išgirstus pasiūlymus, patarimus. Būkite itin atidūs dirbdami su technika.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Aktyviai spręsite dalykinius reikalus, bet galite nepastebėti, kaip įkliūsite į pavojingas pinkles, suregztas konkurentų, pavyduolių. Pasistenkite nebūti išsiblaškę, nerizikuokite, nes netyčia galite pakenkti ir sau, ir kitiems.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Privačių interesų akcentavimas arba kategoriškas subjektyvaus požiūrio piršimas gali pakenkti jūsų autoritetui. Tokiu būdu visiems paaiškės jūsų pozicija ir moralinis veidas. Taps aišku, ar galima jumis pasitikėti, bendradarbiauti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien nederėtų imtis kokių nors naujovių, ko nors stambaus pirkti ar parduoti. Sutarčių sudarymą, svarbius vizitus ir pokalbius atidėkite, nes šiandieniniai neatneš sėkmės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius