Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 26

Horoskopas gegužės 26 d.

23-oji Mėnulio diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena nėra sėkminga nei naujų darbų pradžiai, nei bendrauti. Jeigu vis dėlto tenka ką nors rimta daryti – būtinai užbaikite, net jeigu visiškai nesiseka. Norint ką nors gero nuveikti, reikia drąsos, susikaupimo, ryžto, aiškaus tikslo matymo. Būkite asketiški, susilaikykite nuo mėsos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Net jei norite veikti pagal savo paties įsitikinimus, šiandien labiau pageidautina įsiklausyti į kitus. Net jei jūs išgirdote kritinių pastabų, į jas atsižvelkite ir padarykite atitinkamas išvadas. Būkite draugiškesni su kolegomis, tai jums artimoje ateityje galės pagelbėti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums bus svarbu siekti savo užsibrėžtų tikslų, nesvarbu kiek tai bekainuotų. Vis dėlto nepameskite galvos ir sustokite, jei matysite, kad aplinkybės klostosi ne jūsų naudai. Gera diena spręsti turtinius bei su paveldėjimu susijusius reikalus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Aplinkiniai žmonės šiandien jumis žavėsis. Sulauksite daug pagyrų, kaip nusimananti bei autoritetinga asmenybė. Tai palanki diena spręsti sudėtingas ir užsisenėjusias problemas, pasiekti ilgai trokštą rezultatą ar patraukti priešingos lyties dėmesį. Būsite kaip niekad žavus ir jums bus sunku atsispirti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būkite šiandien draugiškas ir bendraujantis su visais. Aplink jus bursis kūrybingi profesionalai siekiantys atskleisti savo gabumus. Pasinaudokite palankiai susiklosčiusiomis profesinėmis sąlygomis pripažinimui užsitikrinti. Taip pat palanki diena užmegzti naujus kontaktus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirmąją dienos pusę rekomenduojama spręsti įvairius verslo reikalus. Seniai jus kankinę finansiniai bei teisiniai klausimai išsispręs savaime arba su nelauktai pasirodžiusio pažįstamo pagalba. Po pietų stenkitės daugiau dėmesio skirti šeimyniniams reikalams.
 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūs linkę analizuoti ir vertinti pagal naudos sau principą. Jeigu verslo atveju tai bus labai naudinga, tai santykiuose su artimaisiais tai gali sukelti labai rimtų problemų. Su mylimu žmogumi stenkitės išlikti jautrus bei supratingas. Skirkite dėmesio namų ruošai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pasistenkite šiandien neišlaidauti. Galite prarasti nemažą pinigų sumą dėl neapgalvotos investicijos. Skirkite daugiau dėmesio savo sveikatai. Susilaikykite nuo riebaus maisto ir alkoholio. Jeigu norite, galite vėl apsilankyti treniruoklių salėje ar pirtyje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien gausite jums svarbią žinią apie savo arba projekto, prie kurio dirbate, finansinę situaciją. Turėsite progą apmąstyti galimybę investuoti savo asmenines lėšas ir užsidirbti. Santykiai su sutuoktiniu klostysis harmoningai, tačiau vis tiek vertėtų skirti papildomo dėmesio ir kartu pasilepinti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tai nėra geras metas sudaryti svarbias sutartis ar priimti verslo pasiūlymus. Už jų gali tykoti apgaulė, tad išlikite visą dieną budrūs. Vakare jums padės atsipalaiduoti artimieji bei draugai. Neatsisakykite netgi triukšmingo vakarėlio, nes galimas susižavėjimas iš priešingos lyties pusės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Stenkitės šiandien laikytis visų savo įsipareigojimų ar pažadų, nesvarbu, kaip tai sudėtinga beatrodytų. Neatmetama apgaulės galimybė, ypač iš konkurentų pusės. Stenkitės mąstyti kritiškai, o veikti lanksčiai. Tokiu būdu, problemų darbe bei namuose sugebėsite išvengti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nebūkite šiandien sentimentalūs. Pasistenkite nustumti į šoną prisiminimus apie praeitį ar pamąstymus apie ateitį. Stenkitės gyventi šia diena. Pasidomėkite gal vyksta jus dominantys renginiai. Pabuvę viešumoje, vėl jausitės grįžę į gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius