Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 01

Horoskopas gruodžio 1 d., trečiadieniui

26-oji Mėnulio diena. Tai iliuzorinės, klaidingos išminties diena. Gali būti nepastebėti ryškūs nuklydimai nuo tiesos, didelė pagunda pasiduoti puikybei, pagyroms, tuščiam žinių demonstravimui.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tinkamas metas pradėti kokią nors ilgalaikę akciją. Neišleiskite iniciatyvos iš rankų. Tik turėkite galvoje, kad jūsų paties asmeninis įspūdis gali turėti mažai ką bendra su tikrove, tad įsiklausykite, ką jums bando patarti senas bičiulis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kažkas siekia daryti jums įtaką. Žiūrėkite, kad neįsiveltumėte į intrigas ir nebūtumėte apgautas. Jei abejojate, verčiau nesiimkite aktyvių veiksmų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų pašnekesiai su žmonėmis, kurių nepažįstate, gali suteikti tikrai gerų idėjų. Skirkite šiandien valandėlę žinių gilinimui, akiračio plėtimui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasiryžkite šiandien pagaliau išspręsti uždavinį, kurį iki šiol vilkinote. Ir kuo greičiau, tuo geriau. Neprikrėskite kvailysčių bandydamas atkreipti į save jums rūpimo asmens dėmesį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nebloga diena meilės pasimatymams, bendravimui su užsieniečiais, įtakingais veikėjais. Kažką gero galite nuveikti jus dominančio žmogaus labui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Be reikalo nesivelkite į konfliktą, mokėkite skirti provokacijas jums reikia siekti sąjungos, taip pat saugoti nervus bei sveikatą. Kita vertus, jei reikia apginti savo garbę, šeimą kovokite, būkite atkaklūs: laimėsite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nesiblaškykite, jums vertėtų laikytis savo nuomonės. Būdamas nekantrus, dažnai keičiantis poziciją, kuriate aplink save įtemptą ir nervingą atmosferą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neskubinkite įvykių, mat jūsų laikas dar neatėjo. Taip pat nelyginkite savęs, savo galimybių su tais, kurie daugiau pasiekė dabar įsižiebusios ambicijos gali pražudyti. Verčiau pasidžiaukite tuo, ką esate pasiekę.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Neskubinkite įvykių, nesivelkite į kovą sėdėkite ir laukite tinkamos akimirkos, kuri bent jau šiandien neateis. Pirma dienos pusė palankesnė, vėliau kliūčių daugės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Darbe ginkite savo pozicijas, laimėjimus: neužleiskite pelnytos vietos, neatiduokite savo laimėjimų, neatsisakykite uždirbtų pinigų tegu jūsų negąsdina įžūlių asmenų ryžtingumas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šia diena jūs mėgausitės nuo ryto iki vakaro, skanaudami kiekvieną akimirką. Neskubėdamas bendraukite su jums artimais žmonėmis ir pajusite, kad turite tikrai giminingų sielų. Ypač geras bus vakaras, praleistas ne vienumoje. 
 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūs galite pasigirti, tačiau jauskite saiką. Aplinkiniai nelabai mėgsta besigiriančiųjų. Namuose verta iš esmės apsikuopti. Turite daugybę daiktų, kuriuos seniai laikas išmesti ar atiduoti vargšams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius