Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 12

Horoskopas gruodžio 12 d., sekmadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nepraraskite saiko vertindami ir partnerių finansines galimybes. Paklausykite savo poros patarimo. Palanku užsiimti buities problemų sprendimu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nebloga diena, tik labiau pasaugokite sveikatą. Tvarkykite svarbius reikalus, jei sugebate neskubėti, nesinervinti, neįvelkite į darbą kumščių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien labiau klausykitės savo intuicijos ir vidinio balso. Kaipmat suvoksite, kas jums bando pameluoti, o kas sako tiesą. Geras laikas dirbti su sena informacija, konsultuotis su profesionalu, susitikti su įtakingais asmenimis, pažintims atnaujinti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite kūrybingi, žavūs – gera proga pasigirti, pasireklamuoti. Diena gera laisvų, kūrybinių profesijų atstovams. Stenkitės nesibarti, nesivelti į nereikalingus konfliktus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Stenkitės kai ko išmokti iš savo kolegų, partnerių. Gali atsirasti neatliktų darbų, kurie vers skubėti, nervintis. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Tinkamas laikas reikalams tvarkyti, vykti į dalykines keliones, rengti susitikimus su draugais, giminaičiais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savo namiškiams galite pademonstruoti emocijų protrūkius, nors darbe tikriausiai sugebėsite elgtis kaip pridera. Galbūt pajusite norą iš pagrindų susitvarkyti buitį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien aktyviai bendrausite. Finansiniai reikalai kažkokiu būdu gali pagerėti, tačiau trauks dalykai, kurie gali paploninti piniginę. Gali nustebinti draugu laikyto asmens jausmai, poelgiai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Slapti asmeniniai reikalai, apmąstymai kažkuo praturtins jūsų gyvenimą. Galbūt domėsitės mistika, menu. Liaukitės dramatizuoti menkas problemas, nevenkite pokalbių, kurie padėtų rasti sprendimą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite įžvalgūs su pinigais, turtu, verslu susijusiose srityse. Gal teks atiduoti skolas, o gal norėsis jas žūtbūt atgauti. Galbūt iškils ginčų dėl akcinio kapitalo, pelno, palūkanų, teisės į žemės nuosavybę ar kt. dalykų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tai karinga diena – galimi aršūs ginčai, peštukai „pašiaušia plunksnas“, tačiau būtent šiandien natūralu aršiai kovoti už teisybę, nenutylėti. Vis dėlto šią dieną galimos didžiausios provokacijos, nuvedančios nuo teisybės paieškų link grubios agresijos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Prieštaringi bus emociniai santykiai. Nusimato įtampa dėl varginančių nurodymų, raginimų. Galbūt teks praktiškai panaudoti ne tik savo, bet ir svetimą patirtį, arba atsidursite situacijose, kurios tą patirtį primins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius