Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 18

Horoskopas gruodžio 18 d., sekmadieniui

24-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena iš geriausių Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti. Labai gera meilei, vaikų pradėjimui, vedyboms.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pasiruošimo jums svarbiam įvykiui rūpesčiai užgrius visa jėga ir nustums toli į šalį visus kitus reikalus. Nesiblaškykite ir nesinervinkite, viską spėsite padaryti laiku, nors dabar jums tikriausiai taip neatrodo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iš pat ryto būsite nusiteikęs pakiliai ir šventiškai. Kad ir ką veiktumėte, bus linksma ir malonu. Saugokitės lengvabūdžių. Žmogus, kuriuo aklai pasitikite, gali jus skaudžiai nuvilti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeima ir artimi draugai žino, kokia sunki jūsų našta. Pasistenkite bent šiandien kiek atsipalaiduoti ir pailsėti nuo sunkių minčių. Pažaiskite su vaikais jų žaidimus ar tiesiog ramiai pasišnekučiuokite su senu bičiuliu prie vyno taurės ar alaus bokalo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iš jūsų tikimasi iniciatyvos ir tvirtų argumentų, kodėl reikia daryti taip, o ne kitaip. Esate variklis, išjudinsiantis visą mašiną. Kraštutinumų nevenkite, bet ir į sveiko proto balsą įsiklausykite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Vėl ims kamuoti rūpestis dėl pinigų, tiksliau – jų trūkumo. Panašu, kad būsite per daug išleidęs pastaruoju metu. Nenusiminkite – sunkią valandą parems draugai ir artimieji.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Laikas veikti ir tyrinėti, patirti tai, apie ką vakar dar nė nesvajojote. Gal kai kam jūsų elgesys ir pasirodys kvailas ar mažų mažiausiai keistas – neimkite galvon. Visa, kas nauja ir neįprasta, jums šiandien savaime yra vertybė.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iš pat ryto būsite nusiteikęs pašaipiai ir žaismingai. Kai kurie jūsų subtilų humorą supras ir įvertins, kai kurie – ne. Ką gi, tai ne jūsų problema. Nesivarginkite visų savo idėjų dėstyti atviru tekstu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jums visada sekasi, kai sėkmės iš tiesų labai reikia. Azartiniuose žaidimuose šiandien tikėkitės fokusų, kokių dar nežinote. Nenustebkite ir neįsižeiskite, jei be jūsų žinios būsite įtrauktas į kitų žmonių dienos planus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Reikalams pasisukus gan netikėta linkme, jums reikia bent šiek tiek laiko ir ramybės, kad galėtumėte viską ramiai apsvarstyti. Prieš akis – du viliojantys, bet vienas kitam prieštaraujantys keliai. Rinkitės įsiklausęs tiek į proto, tiek į širdies balsą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jus supa mieli draugai ir mylimi artimieji, bet kodėl niekaip negalite atsikratyti jausmo, kad jumis manipuliuojama? Būkite atsargus – į dienos pabaigą galite įsigyti naujų priešų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Yra daugybė vietų, kur šiandien turite apsilankyti, daugybė žmonių, su kuriais reikia persimesti bent žodeliu. Niekur neužtrukite nė sekundės ilgiau nei iš tiesų reikia, antraip nespėsite. Jausitės lyg plaštakė, skrajojanti nuo žiedo prie žiedo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasaulis jūsų atžvilgiu nusiteikęs neabejotinai draugiškai, ir jūs linkęs atsakyti tuo pačiu. Galimi įvairūs siurprizai ir netikėtumai, didžiąja dalimi malonūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius