Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 27

Horoskopas gruodžio 27 d., pirmadieniui

21-oji Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte atsisakykite svarbių reikalų. Vėliau prasidės susitaikymo, partneriškos paramos laikas, kai nereikia aktyviai rodyti iniciatyvos, piršti savo nuomonės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neskubėkite demonstruoti savo blogos nuotaikos – niekam tai gali pasirodyti neįdomu. Jei pakentėsite, sulauksite pagalbos iš jus mylinčių žmonių, būsite išklausyti, suprasti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Atrodo, kad šiandien problemos ims spręstis beveik savaime. Reikalus sutvarkysite greitai ir sėkmingai – jūsų pozicijos stiprės, augs autoritetas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Antroje dienos pusėje galite spręsti neatidėliotinus reikalus, tvarkyti iškilusius nesklandumus darbe. Gera proga pasikalbėti su žmogumi, kurio paramos siekiate.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pirmą dienos pusę netinka su vadovybe aptarinėti jums svarbaus klausimo – net jei gausite teigiamą atsakymą, vargu ar pažadas bus įvykdytas. Antrą dienos pusę tiks ieškoti reikalingų žmonių, tartis su draugais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei turite kokį nors svarbų reikalą ryte, atidėkite jį. Tiesa,vėliau žiopsoti nereikėtų – gali pasitaikyti laimingų progų. Vakare labiau pasikliaukite intuicija

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Darbe nuolat turėsite save kontroliuoti ir skatinti, kad tik padarytumėte bent jau tai, kas užduota ar artėja prie galutinio termino minutės. Su verslo partneriais ar kolegomis turėsite puikiai susibendrauti, kadangi teks palaikyti jų pusę tam tikrais klausimais. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali būti, kad turėsite pabūti mokytojais ar tais, kurie turės kažką paaiškinti. Tokią poziciją galite užimti ir auditorijoje, ir darbe, ir namuose.Nesunkiai rasite bendrą kalbą su verslo partneriais ar opozicijos kolegomis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jus gali gasdinti profesinėje srityje artėjančios permainos, jei turite blogų įpročių – stenkitės jų atsikratyti, kitaip jie ilgam įsitvirtins. Kova su pačiais savimi nieko neduos, tik prarasite aplinkinių pagarbą. Dažnai teks veikti visai nenorint.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų laukia finansinis pasisekimas. Padidinsite savo įtaką kitiems ir trauksite priešininkus vidiniu žavesiu. Daugeliui atrodysite veidmainiai ir intrigantai, tačiau jums tai tinka.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien dėl tam tikrų aplinkybių pasijusite itin svarbiais, kadangi sugebėsite dominuoti netgi tarp žinomų viešumoje žmonių. Pajusite norą pasiekti viršūnes, norėsite pereiti į kitą gyvenimo lygį, kuriame prabanga, pažintys būtų savaime suprantami dalykai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Stiprinsite dvasinį asmenybės tobulėjimą. Jūs esate linkę į išgyvenimus ir savęs graužatį, būkite su tuo atsargesni, kadangi tai gali atvesti iki dramatiškų gyvenimo aplinkybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius