Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 09

Horoskopas gruodžio 9 d., penktadieniui

15-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena nepalankiausių Mėnulio dienų, kuomet daug dvilypumo ir klastos, emocijos, instinktai ima viršų, lengva pasiduoti silpnybėms: nevaldomos aistros, puikybė ir išdavystė yra dažnesnės šią dieną, sunku jausti saiką ir išlaikyti dvasinę pusiausvyrą. Jei ginčysitės – esmė bus iškreipiama, dažniausias debatų vaisius – aršus priešiškumas.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pasistenkite pajusti reikalo esmę pirštų galiukais ir neskubėkite pabėgti nuo problemų užtrenkdamas paskui save duris. Pasistenkite, kad namiškiai nepasijustų pamiršti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena palanki produktyviai veiklai, kita vertus, gali sušlubuoti sveikata, todėl darbuokitės su saiku. Savaitgalį gal tiktų praleisti ne taip aktyviai, kaip esate įpratę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gerai pagalvokite, kaip suplanuoti reikalus, kad dar kelio pradžioje nepasijustumėt pervargęs. Staiga suvoksite susidūręs su netikėta kliūtimi. Jei įkvėpimas ateis laiku, kitas žingsnis bus logiškas ir tobulas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kažkas atsidūrė bėdoje, ir jums teks nuolat aukotis. Tačiau neturėtumėte pamiršti, kad jūsų geraširdiškumu gali būti pasinaudota piktam. Tiesiog turite būti truputį budresnis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pamirškite apie savo puikiuosius planus, kurių turėjote šiai dienai susikūręs. Užuot girdėjęs tik savąją, įsiklausykite pagaliau ir į kito nuomonę! Kitaip bendras darbas bus neįmanomas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kodėl nuolat turite patirti nuostolių? Yra kitų seniai išbandytų metodų. Gal pasinaudotumėte jais dėl savo sėkmės? Jūs puikiai žinote savo galimybes. Šiandien, išsikovojęs palankiausias sąlygas, galite sau leisti šiek tiek nusnūsti ant laurų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų kolegos turi ypatingų profesinių ambicijų. Neturėkite vilčių, kad jie pasidalys su jumis savo sumanymais. Labai gali būti, kad karalius pasirodys esąs nuogas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien pagaliau sulauksite situacijos atomazgos. Nebūkite pasyvus stebėtojas, verčiau susiraskite žmogų, kuris galėtų kompetentingai jums patarti. Veikiausiai neteks nuobodžiauti nei darbe, nei namuose.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dėl to, kad šiandien esate prastos nuotaikos, visai nereiškia, kad galite į viską žiūrėti atsainiai. Ką privalote padaryti, tą privalote, kad ir kaip būtumėt nusiteikęs. Veikite lėtai ir atsargiai, daugiau laiko praleiskite vienas, jokiu būdu nesivelkite į ginčus ar diskusijas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien dirbsite ne itin kruopščiai ir atidžiai. Nuolat tikrinkite arba dar geriau, paprašykite ką nors, kad patikrintų jūsų darbo rezultatus. Vakarą būtų labai naudinga praleisti taurioje vienatvėje ir šiek tiek pamedituoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandiena bus kupina jums įvairiausių šaunių galimybių. Nė vienos neatmeskite neapsvarstęs. Pirmas įspūdis gali būti visiškai klaidingas. Skubėti nedera, bet neryžtingumas būtų visiškai pražūtingas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų galvoje sukasi milijonas planų ir norų. Kad bent kelis iš jų galėtumėte įgyvendinti, turite labai gerai organizuoti savo dieną. Koją gali pakišti jūsų egocentrizmas ir nepraktiškumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius