Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 07

Horoskopas kovo 07 d., sekmadieniui

22–oji Mėnulio diena. Ši diena – rami, išmintinga. Nereikia skubėti. Viską gerai išnagrinėkite, apmąstykite – žymiai didesnė tikimybė nei paprastai, ką nors išsiaiškinti, atskleisti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Net jei pastaruoju metu jums nelabai sekėsi, tai dar nereiškia, kad neverta nė bandyti, patikėkite, sėkmė vėl jus aplankys. Nekreipkite daug dėmesio į nuomones ir samprotavimus, kurių pasiklausius apniktų abejonės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

 Turėtumėte nugalėti polinki niekučiams: laikas, praleistas ieškant daiktų, yra prarastas. Atsiradusį naują kelią verta išbandyti, bet pasilikite ir alternatyvą; jei pasirodyttų, kad šis kelias niekur neveda.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būkite atidūs, kad nepadarytumėte ko nors, kas pabloginttų santykius su draugu (drauge). Duotą pažadą privalote ištesėti, nors tai ir nėra taip lengva. Galite būti truputi nepraktiški ir stengtis nematyti akivaizdžių faktų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būtų gerai, jei visko neimtumėte taip giliai į širdį. Net jei jums nepavyks apžavėti žmonių ir įtikinti jų žodiniais argumentais, prievartos ir jėgos nenaudokite. Neturėtumėte išleisti daugiau negu galite, tačiau lėšų būtinam remontui negailėkite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turėtumėte vengti skrajoti padebesiais, bet tai nereiškia, jog privalote savo vaizduotę visiškai užslopinti. Nepakenktų truputis idealizmo. Kalbant apie finansus – Jūsų piniginiai reikalai nėra tokie jau geri, kaip įsivaizduojate.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pasirodys, kad darbas, kurį laikėte pabaigtu, toli gražu nėra iki galo padarytas. Venkite išankstinio nusistatymo ir būkite ypač atidūs, priešingu atveju tai neigiamai paveiks jūsų sprendimus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turėtumėte pasirūpinti, kad jūsų santykiai su tais, kurie nuolat greta, būtų kuo geresni. Ateitis nėra tokia jau niūri, kokia galėtų pasirodyti, šiaip ar taip nereikėtų skųstis. Tarp jūsų su draugu atsiras šiokių tokių nesutarimų, pasistenkite, kad jie neperaugtų į konfliktą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tikriausiai būsite liūdni ir linkę savęs gailėtis, todėl nepraleiskite nė menkiausios progos save pralinksminti. Darykite tai, ką manote esant teisinga, o ne tai, ko iš jūsų laukia kiti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Suteikite vaikams progą išsakyti savo nuomonę ir galvoti savo galva. Kažkuriuo dienos metu galite būti liūdni ir linkę savęs gailėtis, todėl nepraleiskite nė menkiausios progos save pralinksminti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų polinkis puoselėti simpatiją netinkamam asmeniui turi būti pažabotas, kol dar ne vėlu. Galite pamiršti savo tikslus, todėl iš anksto tai žinodami, pasistenkite nuo jų neatitrūkti. Būsite linkę imtis tinkamo darbo, bet dėl netinkamos priežasties, tačiau galiausiai viskas baigsis gerai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite linkę švaistyti pinigus, tarsi neturėtumėte finansinių problemų, todėl privalote šį potraukį užgniaužti. Nepakenktų truputis optimizmo, bet venkite pulti į euforiją. Galite susidurti su šeimos problema, kuri pareikalaus iš jūsų nemažai jėgų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Labiau nei paprastai būsite linkę į užmaršumą, todėl atminties spragoms užkaišioti nedvejodami pasinaudokite užrašų knygele ar kompiuteriu. Yra tikimybė, kad galite sudaužyti kokį daiktą, todėl būkite ypač atsargūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius