Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 18

Horoskopas kovo 18 d., ketvirtadieniui

4–oji Mėnulio diena. Tai rami, rimta, tačiau gan pasyvi diena. Jei turite galimybę, geriau ją praleiskite vienatvėje, pamedituokite, atskirkite grūdus nuo pelų, gėrį nuo blogio. Nepatartina šią dieną grupinė veikla, skuboti sprendimai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien gali nutikti kažkas, ko tikrai nelaukiate ir nesitikite. Planuokite dieną taip, kad prireikus bet kurią minutę galėtumėte tuos planus nesunkiai pakeisti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Prisiminkite senus draugus. Per kasdienius rūpesčius tikriausiai jau visai juos pamiršote (lygiai kaip ir jie jus). Pats laikas pasimatyti, pasidalyti geromis ir liūdnomis naujienomis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena pilna netikėtumų, tiek malonių, tiek ir nelabai. Bet kuriuo atveju iš anksto suplanuotų reikalų veikiausiai nepavyks sutvarkyti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Sulauksite daug malonių ir viliojančių pasiūlymų. Tikrai neverta visus atmetinėti nė nesvarsčius, bet pasistenkite kiekviename rasti slypintį slaptą kėslą ar vylių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nelabai vykusi ir maloni diena Liūtams. Artimas žmogus gali pasirodyti nesąs vertas to pasitikėjimo, kurį jam rodėte. Ar verta aiškiai demonstruoti savo nusivylimą, spręskite pats.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien pasitaikys progą įsigyti kažką labai ilgam laikui, gal net visam likusiam gyvenimui. Pasistenkite, kad tai nebūtų, pavyzdžiui, chroniška sloga.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nesileiskite valdomas emocijų – turėsite bėdos pats ir pridarysite rūpesčių kitiems. Šiandien dažnas šio ženklo atstovas rizikuoja priskaldyti malkų kokiems dviem šildymo sezonams į priekį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei laikote save apsukriu žmogumi ar, paprasčiau šnekant, sukčiumi, tai ši diena – jūsų. Lengvatikiai laukia jūsų kiekviename žingsnyje. Jei ir gausite mušti, tai tik rytoj.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kad pagaliau pasijustumėte puikiai ar bent jau gerai, jums trūksta tik kokio malonaus siurprizo ar geros naujienos. Neieškokite jų laikraščiuose. Idealu – nepažįstamo žmogaus komplimentas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Turėtumėte būti maksimaliai atsargus, spręsdamas bet kokius finansinius klausimus. Kol kas susilaikykite nuo didesnių pirkinių, neskolinkite ir nesiskolinkite pats. Pasiieškokite nieko nekainuojančių savaitgalio pramogų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien galite leisti sau kaitalioti nuomonę ar sprendimus kiekviename žingsnyje. Jei ką ir nuvilsite – patys kalti, kad pasitikėjo tokiu vėjavaikiu daug ką išpirks miela šypsena ir subtilus komplimentas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jokios kaukės šiandien nepadės – ryškaus individualumo nuslėpti vis viena nepavyks. Jei negalite sakyti tiesos, visais įmanomais būdais venkite situacijų, kur reikėtų meluoti. Bus labai nemalonu pačiam ir nesmagu prieš aplinkinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius