Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 19

Horoskopas kovo 19 d., penktadieniui

5-oji Mėnulio diena. Gerai šią dieną būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Gera diena išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis. Atsargiai duokite pažadus, tuo labiau priesaikas – šią dieną jos ypač svarbios, turi išskirtinę reikšmę bei ilgam užsitvirtina.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali būti, kad nebūsite labai patenkintas tų žmonių, su kuriais gyvenate, veiksmais. Visgi nesusikoncentruokite ties tuo, geriau susiorganizuokite linksmą vakarą su draugais vakariniame klube. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savo asmeninius santykius arba nutrauksite, arba kaip tik – atstatysite. Tai puikus metas norintiems papuošti savo namus ar darbo patalpas. Taip pat suprasite, kad galite sutvarkyti mažų, bet svarbių reikalų virtinę. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Bendravimas kolektyve sudarys tam tikrų galimybių romantiškiems jausmams užgimti. Tačiau greičiausiai tai neišaugs į nieko rimto. Naudokitės savo žavesiu, jei norite, kad viskas klostytųsi pagal jūsų planą. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jums reikia atsižvelgti į tam tikrus asmeninio gyvenimo aspektus prieš tai, kai žengsite žingsnį profesinėje veikloje. Galimi nesklandumai asmeniniuose santykiuose. Jei norite gauti slaptos informacijos – užduokite daugiau klausimų. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Derėtų praleisti kuo daugiau laiko bendraujant su draugais bei mylimaisiais. Jums atrodys, kad aplinkiniai nepritaria jūsų veiksmams, na, greičiausiai taip ir bus, tačiau tai nereiškia, jog turite išsyk viską mesti – įrodykite jiems, kad jūs žinote ką darote. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Geras metas romantikai. Darbe taip pat seksis užbaigti visus pradėtus projektus, ypač, jei įdėsite į tai pastangų. Visgi emocinė būklė bus gan permaininga, tai greičiausiai bus susiję su palikimo reikalais ar draudimu. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Veikite labai atsargiai ir prieš ką nors darydami pagalvokite, ar galėsite susitvarkyti su savo veiklos pasekmėmis. Gali tekti imtis rizikingos veiklos. Nuotaikų svyravimą derėtų neutralizuoti pasivaikščiojimu gamtoje. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būkite atsargūs, jei teks kur keliauti. Pašaliniams neatskleiskite jokių asmeninių detalių. Vaikams nepamirškite skirti laiko, mat tarp jūsų gali prasidėti atotrūkis. Bus sudėtinga priiminėti sprendimus su kuo nors nepasitarus, tačiau nereikia iš to daryti didelės problemos.
 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Bandysite surūšiuoti savo abstrakčius sumanymus, išsiaiškinti kuria linkme geriau bus nukreipti savo energiją – ar į kokį nors naują projektą, kuris būtų prasmingas aplinkiniams, ar į tą, kuris atneštų daugiau naudos jums. Apsispręsti bus gan nelengva. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neįsisvajokite apie tai, kad esate turtingas, nors pinigų rankose neturite, o viskas remiasi tik jūsų planais. Jie gali žlugti – ir nebūtinai dėl jūsų kaltės. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Atminkite, jog varžytis yra gerai, jei tik varžymasis nevirsta asmeniškumų kova. Turėsite daugybę progų pasireikšti ir išreikšti savo asmenybę. Taip pat norėsite padėti supantiems žmonėms įvairioje, net ir su jumis ar jūsų darbu nesusijusioje veikloje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savęs apgaudinėjimas nuves klaidingu keliu. Atminkite, kad esate vertingas darbuotojas, puikus šeimos narys, todėl nereikia nuvertinti savęs. Problemų galite turėti su bendradarbiais dėl per didelio jūsų nekonkretumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius