Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 24

Horoskopas kovo 24 d., trečiadieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši diena nenustato jokių griežtų rėmų ar reikalavimų, tai tiesiog stiprios, harmoningos, palaikančios energijos šaltinis. Labai gera vedyboms, namų statybos pradžiai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iš ryto nusimato įvairūs darbai, rūpesčiai, dėl kurių jausitės įsitempę. Išorinės įtakos bus tokios nevaldomos, kad ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip įsivaizdavote. Tačiau atrodo, kad sulauksite draugiškos pagalbos, o vakare net pasijusite pagerbti ar kažkaip pamaloninti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Domins kūrybiniai ir dalykiniai projektai, kitų žmonių mintys, jų požiūris į jūsų sumanymus. Jei kažką organizuojate, bus ko nerimauti, nes būsite stebimi ir vertinami. Pasistenkite neišprovokuoti konfliktinės situacijos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galimos problemos reikaluose, susijusiuose su vertybiniais popieriais, paskolomis, valiutinėmis operacijomis, alimentais, testamentais. Tikėtini neplanuoti susitikimai su draugais, pažįstamais. Sunku bus atsiginti minčių apie tai, kad reikia keisti savo gyvenimą, leistis į neįprastus nuotykius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite drąsiai imtis darbų, apie kuriuos iki šiol tik pasvajodavote. Šiandien – jūsų diena. Tik nenustebkite, jei jūsų romantiški polėkiai liks nesuprasti draugų ar namiškių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Svarbius reikalus geriau atidėkite antrai dienos pusei, mat ryte galite netyčia pramiegoti. Namuose turėsite būti kantrus ir išmintingas. Galima tyli, iš šalies nematoma trintis šeimoje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nuo pat ryto jus lydės gera nuotaika, šilta, draugiška atmosfera. Rūpesčių gali sukelti nebent elektros prietaisai ir aptarnavimo sferos darbuotojai. Pietauti pasistenkite namuose, neplanuokite didelių pirkinių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien geriau nesielgti ekstravagantiškai, pažindintis su naujais žmonėmis ar vykti į komandiruotę. Atidžiau žiūrėkite tai, ką valgote. Jei ruošiatės į svečius, pasistenkite viešai nesiaiškinti santykių su antrąja puse.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tikriausiai negalėsite pasigirti nei puikia fizine savijauta, nei gera nuotaika. Namų ūkį ir finansus tvarkote pakankamai racionaliai, bet šiandien galite patirtį didelę pagundą pasielgti labai neprotingai. Kova su savimi atims daug jėgų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pakankamai gera ir neutrali diena. Gal ant sparnų neskrajosite, tačiau ir žemės nosimi nearsite. Pabandykite susitaikyti su tais, su kuriais esate susipykęs. Didžiausią malonumą teiks darbas, kurį tik jūs mokate atlikti geriausiai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nesistenkite užsikrauti kitų asmenų rūpesčių, juk ir savų pakanka. Išgyvenimai ir nerimas gali sukelti sveikatos sutrikimų. Atmeskite visa, kas nėra gyvybiškai svarbu asmeniškai jums, ir ramiai laukite geresnių laikų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Imkitės tokios veiklos, kuri pasaulį padarytų geresniu ar gražesniu, jei tik jums tai rūpi Sunku pasakyti, kaip, bet tinkamą būdą tikriausiai rasite pats. Vienaip ar kitaip, patys fantastiškiausi projektai pasirodys visai įgyvendinami. Šiandien pastatytos smėlio pilys stovės pakankamai ilgai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums tiesiog privalo sektis – galite imtis tų darbų, kuriuos prieš kurį laiką atidėjote geresniems laikams. Pakankamai darbo turės tiek liežuvis, tiek ausys. Turite atidžiai klausytis ir protingai kalbėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius