Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 27

Horoskopas kovo 27 d., sekmadieniui

24-oji Mėnulio diena. Viena iš geriausių Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei vairuojate automobilį, būkite itin atsargus kelyje, ypač važinėdamas po miestą. Seksis sudarinėti sutartis, vesti derybas, apskritai tvarkyti tarnybinius reikalus. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Vaisinga diena kūrybos žmonėms. Moterims gali tekti iš naujo įvertinti savo elgesį pastarosiomis dienomis, o vyrams – santykius su kai kuriais bendradarbiais ar verslo partneriais. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite tikėtis malonių netikėtumų ir nuotykių. Verslininkams neverta atsisakyti gal ir rizikingai iš pirmo žvilgsnio atrodančio pasiūlymo. Šiandien sudarytas sandėris turėtų būti sėkmingas. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Diena tinkama praktiškai bet kokiai veiklai, išskyrus dykaduoniavimą. Šiandieninės veiklos vaisiais dar ilgai mėgausitės. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būsite linkęs dėstyti mintis gana painiai ir neaiškiai, tad dėl nesusikalbėjimo gali kilti įvairiausių nesusipratimų ar keblių situacijų. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dalyvaukite ar organizuokite pats bendrą pobūvį, žaidimus, maisto gaminimą – tai, kas suteikia bendrumo. Pats pamatysite, kaip gerosios energijos išsklaidys senus nesusipratimus ir įtampą. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dienos metu reikės pasitelkti visą savo išradingumą. Antra dienos pusė labai sėkminga sportininkams. Apskritai labai geras laikas fiziniams pratimams, judriems žaidimams. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Spręsdamas reikalus venkite asmeniškumų. Kritikuodamas ar patardamas gerai apgalvokite, ką sakote – galite būti neteisingai suprastas. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pirma dienos pusė tinkamesnė įvairiems susitikimams, užmegzti naujus partneriškus santykius, susitarimus, bus palankios derybos. Vėliau geras laikas spręsti finansines problemas. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Lydės kūrybinis įkvėpimas: imkitės pačių svarbiausių darbų. Puikus metas pakalbėti su darbdaviu. Gauti nauji dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Greitai suvoksite, kas jums svarbu, išvystate būdus, kaip tai pasiekti. Atidžiau įsiklausykite į šefo bei savo tėvų reikalavimus, nurodymus bei mokėkite pateikti savus. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būsite kur kas energingesnis ir dalykiškesnis nei pats galėtumėte tikėtis. Reikalai, problemos, atsiveriančios naujos perspektyvos reikalaus viso proto ir jėgų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius