Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 14

Horoskopas liepos 14 d., trečiadieniui

3–oji Mėnulio diena. Tai intensyvi, aktyvi, tačiau nelabai sėkminga diena – daug agresijos, galimos traumos. Būkite atsargesni su metaliniais daiktais. Dirbkite mažiau reikšmingus darbus.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena gali būti rami ir harmoninga, jei neversite savęs užsiimti tuo, kam nepritaria širdis ir protas. Dar geriau, jei galėsite pabūti vienumoje, pailsėti. Bus nelengva, jei teks rūpintis vaikais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Patirsite įspūdžių, jei susitiksite su gerais draugais, bendraminčiais. Vakarop gali apimti keistas vienišumo ir netikrumo jausmas, noras nuo visų atsiriboti. Gerai atpalaiduotų meditacijos, meninė kūryba.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai gali būti įspūdžių ir galimybių kupina diena. Tačiau neįprasti ir viliojantys pasiūlymai nenukris iš dangaus, o bus uždirbti rimtomis pastangomis. Galite gauti nekokią žinią apie artimą žmogų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nusimato kelionių, viešnagių, buvimo viešumoje, šurmulio, susitikimų. Galimas įdomus pokalbis su nepažįstamu asmeniu. Galbūt užsimegs naudingas dalykinis kontaktas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ši diena tikriausiai paskatins kurti kažkokius planus, pažers įspūdžių. Tačiau nerimą kels didelės išlaidos, nuo kurių neįmanoma išsisukti. Galbūt teks bendrauti su okultistais ar dvasinio tobulėjimo keliu pažengusiais žmonėmis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Reikės derintis prie kitų žmonių planų, interesų. Galbūt teks paišlaidauti artimo žmogaus labui arba dalyvauti privalomame renginyje, t. y. ten, kur jums būti nesinorės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena skirta aktyviam darbui ir bendravimui. Tikriausiai nepavyks išvengti kritikos, bet kai kuriuos planus įgyvendinti bus įmanoma. Pasijusite reikalingi, vertinami, o gal ir mylimi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pasitikėkite savimi ir neklausykite tų, kas jus stengiasi apriboti, sumenkinti. Netikėtu pasiūlymu, staigmena gali nustebinti patinkantis žmogus. Panašu, kad tai staiga sujauks jūsų planus ir privers elgtis kažkaip neįprastai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Namų padailinimui, techninėms reikmėms galite išleisti nemažą sumelę pinigų. Į vakarą ims labiau rūpėti pramogos, romantika. Tikriausiai jūsų lūkesčiai pasiteisins ir vakarą praleisite taip, kaip svajojate.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ši diena žada įvairių pasiūlymų, susitikimų. Tačiau tai nelabai tinkamas laikas naujiems ryšiams užmegzti. Saugokite širdį, venkite pavojingų sportinių pratimų, avantiūrų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būkite malonesni savo šeimos nariams, vaikams, nedrumskite ramybės, nepriekabiaukite. Patirsite jaudinančių emocijų, jei susitiksite su draugais. Saugokite vertingus daiktus, o jei susigundysite pirkti brangų daiktą, gerai pagalvokite, ar kaip tik jo jums dabar reikia.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nusimato ypatingų emocinių ir romantiškų troškimų, kurie gali išsipildyti, bet nebūtinai tuoj pat. Tik neskaičiuokite svetimų pinigų ir nesiekite to, kas jums nepriklauso. Gali paūmėti senas sveikatos sutrikimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius