Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 07

Horoskopas liepos 7 d., ketvirtadieniui

6-osios ir 7-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Skaidri, harmoninga, tačiau kartu aktyvi, intensyvi. Palankus metas intelektinei, protinei veiklai, tačiau tai ir karingas laikas, galite karingai būti nsuiteikę patys bei sulaukti antpuolių, provokacijų iš kitų.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Santykiai su mylimu žmogumi šią dieną gali būti kupini malonių atradimų, naujo pažinimo, tai puiki proga dar labiau suartėti, siekti geresnio abipusio supratimo. Taip pat puiki proga bendrų tikslų, sumanymų įgyvendinimui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną gali sunkiau sektis išaiškinti savo poziciją, galite nesulaukti norimo supratimo. Gali būti, jog tai jūsų raiškos problema, tai, kas jums atrodo savaime suprantama, paprasta, nebūtinai taip pat suvokiama ir kitų. Tad tikėdamiesi didesnio kitų supratimo, pirmiausia turėtumėte būti labiau supratingi ir išmanūs patys.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite būti labiau jautrūs, užgaulūs nei įprasta. Tai lemia ir žvaigždžių išsidėstymas, ir jūsų fizinis nuovargis. Taigi savo būseną galite valdyti iš dalies, stenkitės vengti didesnio šurmulio, susibūrimų, linksmybių. Nes net nekaltas juokas, jums gali pasirodyti skaudžiu įžeidimu. Šią dieną derėtų laikytis nuo kitų atokiau ir stengtis gerai pailsėti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną labai svarbu vengti per didelių fizinių krūvių, nuovargio, tai gali sukelti ir rimtesnių sveikatos sutrikimų. Ši diena labiau palanki apmastymams, protiniam darbui, bendravimui. Šią dieną būsite ypač reikalingi ir šeimoje, jūsų patarimų gali prireikti jūsų vaikams.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei jaučiatės nepelnytai atstumti, neįvertinti, nesuprasti sutuoktinio, partnerio, priežasčių derėtų pasieškoti ir savyje. Galbūt pernelyg dažnai kitiems keliate tokius reikalvimus, kurių vengiate patys. Ši diena palankus metas savianalizei ir savikritiškam žvilgsniui iš šalies.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną galite sulaukti kirčių, priekaištų iš bendradarbių, taip pat ir artimųjų. Turėtumėt gerai pasverti, kur verta atsikirsti, o kur geriau atsitraukti, nusileisti. Nesivelkite į visus įmanomus konfliktus, ypač venkite patys juos kurstyti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei kamuoja abejonės, nepasitikite ir savo jėgomis ir kitų, geriau nepradėkite. Ne itin palankus metas naujiems projektams, darbams, ypač jei nesate tikri jų sėkme. Verčiau derėtų gerai pasiruošti ir tik tuomet startuoti. Pasitelkite ir kitų pagalbą, patys vieni galite neįveikti numatytų užduočių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną gali tekti daug bendrauti, intensyviai judėti iš vienos vietos į kitą. Būsite puikiai nusiteikę, susikaupę, mokėsite gerai organizuoti darbus, tad visos kliūtys pakeliui bus lengvai įveikiamos. Aplinkiniai tiesiog neišvengiamai bus priversti pripažinti jūsų pranašumą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Praleisite ypatingai gerą progą daug pasiekti, kai ką pakeisti savo gyvenime, jei šią dieną lūkuriuosite, sėdėsite vienoje vietoje. Šis laikas palankus aktyviam veikimui, iniciatyvoms, tad net romantiškuose santykiuose svarbu ne laukti, o štrumuoti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti gerokai pasukti galvą, kaip išsisukti iš keblių padėčių, kurių šią dieną gali būti ne viena. Tačiau protas veiks kaip geras kompiuteris, aiškiai ir tiksliai pavyks nustatyti problemas ir jas įveikti. Kiek sunkiau gali sektis bendrauti su namiškiais, čia reikės daugiau emocinės globos ir rūpesčio, gal net užuojautos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali varginti prasta savijauta, skausmai įvairiose kūno vietose. Tai gali atsiliepti ir jūsų nuotaikoms. Darbas, įprastinė veikla gali neteikti jokio malonumo, būtina pasitelkti jūsų gebėjimus ir imtis ko nors neįprasto originalaus. Gerai išsiblaškę, atsipalaidavę lengviau įveiksite ir savo negalavimus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali tekti patiems stebėtis, kaip ilgą laiką iš vietos nejudėjusius, nuobodžius, įkyrius darbus staiga pavyks baigti vienu įkvėpimu. Šią dieną būsite kupini energijos, galite nemažai nuveikti patys ir dar daug padėti kitiems. Ši pagalba bus ypač svari ir vertinama, gali būti reikšminga ir jūsų ateičiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius