Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 06

Horoskopas rugsėjo 6 d., pirmadieniui

28-oji Mėnulio diena. Rami, harmoninga. Palanki tęsti jau pradėtus darbus, gilintis į savo sielą. Mėnulis šiuo metu „senas“, naujų darbų pradžią, stiprų išorinį veiksmą geriau atidėti augančio Mėnulio fazei. Šiomis dienomis daugiau dėmesio reikia skirti vidaus pasauliui, sielos reikmėms. Pabendraukite su savo dvasiniu mokytoju, pasimelskite.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galimas dalykas, kad išryškės kai kurios rimtos problemos. Galimi nekokie atsiliepimai apie jums artimą asmenį, jus pačius ar atliekamą veiklą. Būkite labai diplomatiški, kontroliuokite kiekvieną savo žodį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nusimato smulkių nemalonumų darbe, politikoje, o gal netgi šeimyninėje aplinkoje. Atrodys, kad niekam neįmanoma įtikti, visi nusiteikę kritikuoti, ieškoti dėmių. Ieškokite stiprių sąjungininkų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tikriausiai prislėgs rūpesčiai, atsakomybė darbo reikaluose. Tuo pačiu pajusite, kad daugėja jėgų, ryžto, pasitikėjimo savimi. Labai tiksliai suderinkite dienotvarkę, kad viską suspėtumėte.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Įtampa santykiuose su jums nepritariančiais asmenimis gali sumažėti, jei bent kiek pasistengsite. Didelės reikšmės turės sugebėjimas suprasti kitus, prisiderinti. Neprovokuokite agresijos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kalbos suksis apie toli vykstančius įvykius, išvykusius žmones, taip pat apie asmeninę ateitį. Turbūt reikalausite, kad artimieji labiau stengtųsi dėl šeimos gerovės. Arba patys sulauksite panašių pastabų, pretenzijų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Prieštaringa diena. Tarp daugybės kontaktų pasitaikys gana nemalonių. Galbūt teks aiškintis dėl laiku neįvykdyto įsipareigojimo, neišpildyto pažado arba reikės itin daug laiko skirti neįdomiam darbui.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turite visai šaunių idėjų, reikia tik veiklos laisvės joms įgyvendinti. Jei aplinkybės susiklostys tinkamai, turite šansų nustebinti pasaulį. O štai užgniaužta iniciatyva gali išsilieti anaiptol ne gražiausiais pavidalais...

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tinkama diena iš esmės užsiimti finansais ar verslo reikalais. Sėkmė lydės šiandien pradėtas statybas, nesunkiai grąžinsite paimtą paskolą. Kol kas atidėkite meilės ar draugystės reikalus – jei turite kokių problemų šiose srityse, šiandien jų neišspręsite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tinkama diena iš esmės užsiimti finansais ar verslo reikalais. Sėkmė lydės šiandien pradėtas statybas, nesunkiai grąžinsite paimtą paskolą. Kol kas atidėkite meilės ar draugystės reikalus – jei turite kokių problemų šiose srityse, šiandien jų neišspręsite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gal jūs ir sugebate dirbti po kelis darbus iš karto, vis dėlto nesigriebkite visko, ką tik akys mato. Nusivarysite nuo kojų, o naudos... Imkitės svarbiausio, o visa kita palauks.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jūs kaip niekad susikaupęs ir apdairus. Niekas taip netramdo kaip suvokimas, kad esi pats sau vienas, niekieno neprižiūrimas ir nevadovaujamas. Atsakomybės jausmas atsiranda bematant...

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite būti nelauktai apkaltintas nebūtomis nuodėmėmis ar kaip kitaip būsite priverstas įrodinėti, rodos, akivaizdžius dalykus. Jei tik nutuokiate, iš kurios pusės galite sulaukti panašios grėsmės, verčiau iš anksto pasirūpinkite alibi.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius