Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 13

Horoskopas rugsėjo 13 d., pirmadieniui

6-oji Mėnulio diena. Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kritinė diena, turėkite mažiau vilčių. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Darbe būkite itin atidūs dirbdami su informacija, dokumentais, taip pat instrumentais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gresia nusivylimų bei nuoskaudų, nors jumis irgi gali nusivilti aplinkiniai, ypač vadovas. Atidžiai atlikite užduotis – galite padaryti lemtingų klaidų. Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų šeimoje bei įsipareigojimų darbe.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Venkite žmonių, kurie daug žadės, kad tik greit apsispręstumėte, nepasiduokite provokacijoms. Būkite atsargūs važiuodami, nesiginčykite su kelių inspekcija, artimaisiais, ypač kai būsite prie vairo – nuostoliai bus įspūdingi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti patikimus santykius su partneriais. Vis dėlto jei neskubėsite nieko spręsti ir atidėsite viską rytdienai, situacija išsispręs jūsų naudai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neverta vaikytis tiesioginės naudos – bus sunku susiorientuoti dėl finansinių klausimų. Nesiimkite atsakingų darbų – ne tik susikompromituosite kaip specialistas, bet ir patirsite nuostolių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite rimtai suklysti vertindami draugus, mylimą žmogų arba ką tik išgirstą informaciją. Rimtoms išvadoms ne metas, todėl nesidžiaukite suradę, neliūdėkite pametę.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Palanki, bet sunki diena. Gali ir pasisekti, jei tik turėsite kantrybės, netingėsite ir nevengsite daug dirbti. Gera diena žiniasklaidos, ryšių darbuotojams, vairuotojams.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiuo metu neįmanoma ką nors suprasti, paaiškinti. Likite kantrūs, santūrūs, ypač bendraudami su vadovybe, pavaldiniais arba artimaisiais, mylimu žmogumi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien būsite labai priklausomi nuo informacijos, srūvančios iš visų pusių. Jautriai reaguosite į kiekvieną žodį, repliką, skirtą jums. Itin svarbu elgtis atsakingai, vykdyti įsipareigojimus, protingai kalbėti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Apgaulinga diena – pavojinga pervertinti savo įtaką ir galimybes. Niekur nesikiškite, dėl nieko nesijaudinkite. Kad ir kokios nemalonios naujienos jus pasieks, tai laikina, pasikeis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Aktualūs bus nuosavybės, skolų, draudimo, mokesčių, seksualinės ištikimybės klausimai. Kai kurie jūsų sprendimai, planai kitiems atrodys nebrandūs arba tiesiog niekam nenešantys naudos, pasitenkinimo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ir situacija, ir jūsų nuotaika bus gana prieštaringa. Tarsi nesijausite esą verti kažko naujo, gero arba baiminsitės, kad tai subyrės tarsi kortų namelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius