Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 14

Horoskopas rugsėjo 14 d., trečiadieniui

17-oji Mėnulio kalendoriaus diena, kupina džiaugsmo, džiugesio. Šią dieną svarbu dalintis, atviriau mylėti, neslėpti, nenutylėti jausmų. Geras metas žinių sklaidai, bendravimui. Mėnulis šią dieną Avino ženkle, tai reiškia vyriškojo prado dominavimą, didesne sėkme, pranašumu galės džiaugtis nestokojantys drąsos ir ryžto.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pastovumo, stabilumo laikas, kuomet derėtų vengti staigių posūkių, didžiulių permainų, jos gali lemti daugiau nerimo, nežinomybės, nei apčiuopiamos naudos. Tad bent kol kas geriausia palikti viską taip, kaip yra.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Mylimas žmogus šiandieną gali būti tiesiog ištroškęs jūsų dėmesio, švelnumo, artumo. Tai jausmingos, žaismingos, intymios romantikos metas, kuomet galite patirti puikių jaukių akimirkų, neleiskite jokiems netikėtiems skambučiams suardyti šios idilės.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ne veltui ši diena Mėnulio kalendoriuje žymima vynuogės kekės ženklu. Būtent šiuo metu patariama saikingai išgerti raudono vyno, kuris gali atgaivinti jūsų vidinius syvus, kraują, suteikti stiprybės. Palankus metas įvairioms dietoms, sveikatingumo, grožio procedūroms.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei būsite linkę į abejones, gali būti sunku išsisukti iš kai kurių sudėtingų šios dienos situacijų. Tai metas, kuomet daugiausia galima pasiekti veikiant ryžtingai, greitai reaguojant, nesiblaškant ir nedvejojant. Pasikliaukite savo protu, net jei tektų suklysti, klaidas gebėsite greitai ištaisyti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiuo metu galite būti labiau linkę į kraštutinumus, perdėtą norą dominuoti, kitiems primesti savo valią ir norus. Tai gali lemti ne itin malonią atmosferą aplink – ir namuose, ir darbe. Taigi ir jūsų, ir jus supančių žmonių savijauta priklausys nuo jūsų gebėjimo tvardytis ir valdyti kai kurias savo silpnybes.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Emocinė būklė šią dieną gali būti labai permaininga, juoką gali keisti nusivylimai, liūdesys, ambicingą entuziazmą – apatija. Tvarkingai sudėliotą darbotvarkę gali sujaukti netikėti įvykiai, diena gali būti kupina sumaišties. Norint išvengti nemalonumų vertėtų slopinti emocijas ir labiau vadovautis pragmatiškais, racionaliais sprendimais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną galite sulaukti daug įvairių pasiūlymų, iniciatyvų, susijusių su jūsų profesine veikla, naujais projektais. Būsite pageidaujami pašnekovai, bendradarbiams, vadovams gali prireikti jūsų specifinių žinių, galite sulaukti labai gerų vertinimų ir atlygio.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Derėtų atidžiau stebėti kai kuriuos šalia esančius žmones, galbūt pernelyg pasiduodate jų įtakai, manipuliacijoms. Tai gali lemti jūsų klaidas, už kurias būtent jūs turėsite atsakyti. Bendraujant su žmonėmis, ypač bendradarbiais, bus svarbu atskirti grūdus nuo pelų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei esate numatę paskelbti svarbias naujienas – dabar tam puiki proga. Žinia greitai pasklis, bus lengvai įsisavinama, suprantama. Galite sulaukti palankių atsiliepimų, gero, gražaus atsako. Tai metas, kuomet gali tekti ypač daug bendrauti su žmonėmis ir tai teiks didžiulį malonumą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kai kurie sprendimai šią dieną gali būti impulsyvūs, netikėti ne tik aplinkiniams, bet galbūt ir jums patiems. Drąsiai imdamiesi iniciatyvų, lyderystės, rizikuojate dažniau klysti, šiuo atveju vertėtų pasitelkti patikimų žmonių paramą ir pagalbą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite sulaukti pastabų, jog darotės mažiau pakantūs kritikai, net į geranoriškus kritinius jūsų veiklos vertinimus reaguojate labai jautriai, emocingai, esate linkę ieškoti kitų, ne savo kaltės. Tokia laikysena ilgainiui gali būti labai kenksminga, neatstumkite tų, kurie nori ir gali jums padėti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Intensyvi, labai darbinga diena, tačiau kartu gali būti kupina sumaišties. Įvykiai gali klostytis nenuspėjamai, chaotiškai, labai daug kas gali priklausyti nuo jūsų gebėjimo orientuotis, nepasiklysti sudėtinguose labirintuose. Vakarop galite sulaukti svarbių svečių, bendraudami su jais galite išgirsti labai reikšmingų naujienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius