Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 24

Horoskopas rugsėjo 24 d., penktadieniui

17-oji Mėnulio diena. Džiaugsmingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Šią dieną siela turi skambėti tarsi varpas, džiaugtis, dalintis, mylėti. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dinamiškas, tačiau kiek konfliktiškesnis metas. Būsite ryškūs ir pastebimi, tačiau ir konkurencija padidės. Daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo bendradarbiauti, diplomatiškumo, sėkmingo įvaizdžio.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Darbai šiuo metu seksis lengviausiai. Daugiau lems kantrybė, darbštumas. Tai metas, kai nevertėtų per daug skubėti: organizmas bus jautrus, skirkite daugiau dėmesio sveikatai palaikyti.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Geriausiai seksis darbas namuose. Tai konfliktiškesnis, dirglesnis laikotarpis, kai bus nelengva išlaikyti gerą nuotaiką, harmoningus santykius, tačiau būtent tai šiuo metu pasistenkite padaryti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Daugiau jėgų gali pareikalauti asmeninis gyvenimas – šeima, namai, giminė, nekilnojamojo turto klausimai. Šiuo metu geriau neskubėkite, neužsikraukite per daug darbų – organizmas bus jautresnis nei įprastai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes. Rimtoms išvadoms, juolab poelgiams – ne metas: viskas gali išeiti priešingai. Netinkamas laikas nutraukti santykius ar mėginti užmegzti naujus – tiek dalykinius, tiek asmeninius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kiek prastesnis metas. Šiuo metu atsargiau reikėtų elgtis su finansais – gali kilti ginčų, susijusių su finansiniais klausimais. Pasistenkite neišlaidauti, atsisakykite didesnių pirkinių – greičiausiai jie būtų nesavalaikiai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Apgaulinga diena. Į nieką nesikiškite, dėl nieko nesijaudinkite. Kad ir kokios nemalonios naujienos jus pasiektų, tai dar nieko nereiškia.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Reikalo sėkmė gali nukentėti dėl kompetencijos stokos ar įstatymų nežinojimo, pažeidinėjimo. Likite kuklūs, santūrūs, kitaip neišvengsite nuostolių, nusivylimo. Ne laikas prašyti darbo užmokesčio pakėlimo, nepalanku pasirašyti naują darbo sutartį. Būkite atidesni maisto kokybei, nepersivalgykite – galimi virškinimo sutrikimai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Visados kaltas partneris, tačiau atsakyti gali tekti ir jums, jei nesistengsite užbėgti įvykiams už akių. Gresia netikėti nusivylimai tais, kuriais tikėjote, ir neplanuotos išlaidos, nuostoliai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite sėkmingai spręsti finansinius klausimus, rasti naujus uždarbio šaltinius ar efektyviau naudoti senuosius. Be svarbaus reikalo nelįskite į ginčus – tai konfliktiškesnis metas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Negalvokite, jog esate visagalis. Jausitės geriau, ramiau nei kiti, o kritinę situaciją įveiksite paprasčiau už kitus. Labiau pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būkite atsargūs, atidūs, susikaupę. Tikrinkite bent keliskart jums reikalingą informaciją, o ypač susijusią su pinigais arba įstatymais. Pasistenkite niekam nieko nežadėti, neskolinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius