Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 24

Horoskopas sausio 24 d., sekmadieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši diena nenustato jokių griežtų rėmų ar reikalavimų, tai tiesiog stiprios, harmoningos, palaikančios energijos šaltinis. Labai gera vedyboms, namų statybos pradžiai, šeimos sutvirtinimui, krikštynoms, gilinimuisi į giminės likimą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nebijokite naujos veiklos, jums tikrai pavyks imtis naujo projekto ar idėjos įgyvendinimo, tik labiau pasitikėkite savo jėgomis. Atkreipkite dėmesį į vieną žmogų, kuris jau senokai bando pelnyti jūsų prielankumą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Palankus metas verslininkams plėsti savo verslą, taip pat tvirtinti savo pozicijas darbe ar imtis visiškai naujos veiklos. Nepamirškite daugiau dėmesio skirti pačiam sau; pajutę net menką negalavimą, kreipkitės į gydytoją.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūs galite sulaukti pasiūlymo atlikti svarbų darbą – jei nedrąsu jo imtis, paprašykite kolegų pagalbos ar patarimo. Jei šeimoje teks imtis teisėjo vaidmens – būkit gailestingas ir supratingas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite iš esmės suklysti, vertindami kito žmogaus poreikius bei elgesį. Nieko neteiskite, nieko nemokykite. Neprašomi nepatarinėkite. Tačiau bus svarbu niekam neleisti lįsti į jūsų reikalus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Konkurencija tik skatina tobulėti, todėl jos nebijokite. Jei pajusite turintis konkurentą asmeniniame gyvenime, gerai pamąstykite, ar verta kovoti Vertėtų pasitikrinti sveikatą – gydytojo apžiūra bus kruopšti, rūpestinga.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kruopštus pasirengimas ir tikslus veiksmų planas garantuoja puikius rezultatus. Kita vertus, nebijokite netikėtumų – jūs sugebėsite priimi tinkamą sprendimą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien gali susvyruoti jūsų pasitikėjimas savimi. Nepulkite į neviltį, pasilsėkite, surikiuokite mintis, o paskui vėl kibkite į darbą. Galite pasitarti su kolegomis ar draugias – šiandien palankus metas bendrauti, ieškoti bendrų sprendimų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Vakare galite sulaukti netikėto kvietimo į pasimatymą. Jei naujasis pažįstamas ar pažįstama iš tiesų jus traukia, daug nesvarstę sutikite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Vienas klaidingas žingsnis gali sugadinti visą dieną, tad būkite ypač atidus. Aplinkybės gali susiklostyti taip, kad turėsite galimybę patikrinti senos draugystės tvirtumą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei jums prieštaraus, pamėginkite išlikti ramus arba bent jau nebepilkite alyvos į ugnį. Jei iš tiesų manote, kad jūsų nuomonė teisinga, palaukite, kol partneris atvės ir pateikite jam svarių argumentų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kai suklysite. Vakarop gresia traumos, finansiniai nuostoliai. Darbo reikalus tvarkykite ryte ir dieną.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Labai gerai šią dieną rasti laiko atsipalaiduoti, atgauti jėgas – pasisemkite energijos iš jėgų jums teikiančio šaltinio, būkite su tais, kurie iš tikrųjų Jums pritaria – tai žmogiškų santykių, grįžimo prie esmių diena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius