Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 11

Horoskopas savaitei 01.11 – 01.17

Susipažinkite su astrologine prognoze savaitei.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nebūkite pernelyg emocionalus su jus supančiais žmonėmis, mat jus gali palaikyti ne visai stabiliu. Tai dienos, kai į jus dėmesį gali atkreipti svarbūs asmenys, tačiau kol kas į juos pagalbos nesikreipkite. Nesipykite su partneriu ar tėvais. Daugiau bendraukite su jus įkvepiančiais žmonėmis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę palankus metas tvarkyti reikalus valstybinėse institucijose. Būtinai raskite bent vieną laisvą vakarą savo mylimam asmeniui. Poilsinės kelionės bus geresnės, nei tikėjotės.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei elgsitės neatsargiai, užsikrausite tiek darbų, su kuriais nespėsite susidoroti. Šią savaitę vertėtų imtis tik būtiniausios veiklos. Savo energiją taip pat skirkite profesiniams uždaviniams, bet nepamirškite ir namų bei rūpinimosi jais. Galite turėti papildomų išlaidų, susijusių su vaikais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje galite susidurti su nenumatytais sunkumais, kuriuos per kelias dienas turėtumėte įveikti, jei, žinoma, nenuleisite rankų. Greičiausiai sulauksite paramos. Į savaitės pabaigą tvirtai atsistosite ant kojų, jūsų planams neturėtų kilti kliūčių. Savaitgalį laukia linksmas pobūvis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Darykite tai, ką galite, tačiau neduokite pernelyg daug pažadų, kitaip gresia išsekimas dėl per didelio krūvio. Šiomis dienomis galite vaikytis įvairiausių malonumų, o dėl to – susipykti su artimaisiais. Atrodo, kad būsite linkęs išlaidžiauti, todėl ir finansinė situacija taps nestabili.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jau pirmadienį pasistenkite sudaryti realų veiklos planą visai savaitei. Antradienis gali būti psichologiškai pati sunkiausia diena. Jei pavyks nenugrimzti į depresiją, jau nuo trečiadienio situacija ims pastebimai gerėti. Gebėjimas rasti bendrą kalbą su pačiais įvairiausiais žmonėmis antroje savaitės pusėje atneš apčiuopiamos naudos. Jei seniai svajojate kažką pakeisti asmeniniame gyvenime, šis savaitgalis tam labai tinka.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tik nuo jūsų paties priklausys, ar kiti suvoks, koks svarbus yra jums tvarkomas reikalas. Jeigu jūs sistemingai, ištvermingai ir su entuziazmu imsitės veikti, aplinkiniams nebeliks nieko kito, kaip patikėti jumis. Savaitės viduryje galima tam tikra įtampa šeimoje. Kaip kompensacija už stresus asmeniniame gyvenime galimas kilimas karjeros laiptais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiomis dienomis ypač seksis varžytis, todėl galite dalyvauti bet kokioje konkurencinėje kovoje. Namuose gali kilti įtampa, mat į jūsų širdį įsiverš abejonės. Metas palankus tobulinti savo išvaizdą. Savaitgalį imkitės energingos veiklos ir išliekite nerimą, kuris kaupėsi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Sunkumai užklups namuose, mat pradėsite nesutarti su šeimyna, o vyresni giminačiai gali pradėti reikšti nepagrįstas pretenzijas, reikalavimus. Nesileiskite, kad jūsų pinigus leistų neatsakingai – nesvarbu, kad taip elgiasi artimas asmuo. Labiau pasikliaukite žiniomis ir sveiku protu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Imkitės pokyčių, susijusių su netenkinančiomis draugystėmis. Šią savaitę geriau nesivelti į finansines avantiūras, nevertėtų rizikuoti. Dirbami nepasitikėkite kitais, nes galite būti apgauti. Galite susidurti su netikrumu asmeniniame gyvenime, déjà, niekaip nežinosite, kaip tai išspręsti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Daugiau laiko leiskite su tais, kurie gali jums padėti. Šią savaitę užgims nepasitikėjimas draugu ar drauge, todėl vertėtų įvertinti jūsų santykius, o jei reikia ir pasikalbėti iš širdies. Nesileiskite išnaudojamas. Kita vertus, galite pernelyg jautriai reaguoti į situaciją.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Bet kokie intymūs santykiai ar romanas su kolegomis prives prie apkalbų, kurios neigiamai įtakos jūsų poziciją. Venkite ginčų, konfliktų. Jei pakeisite savo išvaizdą, tai gali padėti pakoreguoti jūsų įvaizdį. Daugiau bendraukite su draugais ar giminėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius