Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 08

Horoskopas savaitei 02.08 – 02.14

Ką žvaigždės žada Jums šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ši savaitė ypač palanki norintiems tvarkyti komercinius reikalus. Jeigu jums kilo idėja imtis savarankiško verslo, tai ateinančios septynios dienos tam labai tinkamas metas. Jei esate valstybės tarnautojas, galite pateikti vadovams įdomių sumanymų. Santykiai su bendradarbiais tikriausiai susikomplikuos dėl to, kad jūsų žodžiai gali būti neteisingai suprasti ir palaikyti išpuikimo įrodymu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Verčiau naujų darbų nepradėti, nes laikotarpis tam nebus palankus. Apskritai jums vertėtų atsisakyti aktyvios veiklos ir nerodyti iniciatyvos. Tie, kurie užsiima verslu, gali susidurti su keblumais dėl nesutarimų su partneriais. Atminkite, kad reikia blaiviai vertinti situaciją ir aplinkinius žmones, sveikas protas jums padės rasti deramą išeitį iš susiklosčiusios padėties.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite ypač aktyvus ir darbingas. Sėkmingai seksis sutvarkyti visus reikalus, susijusius su įprastu darbu, asmeniniais įsipareigojimais, skolomis. Tiesa, verslininkams dalykiniai susitikimai neduos rezultatų, jeigu jūs juos rengsite savaitės pradžioje. Todėl visas derybas, jeigu tai įmanoma, atidėkite vėlesniam laikotarpiui. Be to, atidžiai atlikite operacijas su vertybiniais popieriais, kad išvengtumėte klaidų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei nepražiopsosite progos, gausite naują kūrybinį pasiūlymą, Nevenkite rodyti iniciatyvą, nelaukite kvietimų, veikite savarankiškai, ir laimė jums tikrai nusišypsos. Tvarkant komercinius reikalus aktyvumas nerekomenduotinas – jums bus sunku blaiviai įvertinti savo galimybes, o sumanymų tikriausiai nepavyks įgyvendinti, kadangi jūs kol kas neįstengsite įveikti jūsų kelyje atsiradusių kliūčių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būkite itin atsargūs verslo reikaluose, gali iškilti problemų dėl svetimų pinigų. Jei rizikuosite, jums gresia tam tikras nuostolių ir bankroto pavojus. Dėl šmeižto ir nedraugų intrigų gali smarkiai ir netikėtai pasikeisti valstybės tarnautojų padėtis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

 Šis metas jums svarbus, tačiau gana konfliktiškos, ypač partnerytės srityje. Būkite labai reiklūs sau – šiuo metu bus tendencija daryti kvailas klaidas partnerystėje, pasiduoti pavydui, kerštui, per didelėms ambicijoms, puikybei. Lengva bus sugriauti jums svarbius santykius. Kita vertus, atgyvenę santykiai šiuo metu turėtų patirti išsigryninimą. Branginkite šiuo metu savo reputaciją – lengva bus įgyti atvirų priešų, sukelti ilgalaikius konfliktus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ši savaitė bus kūrybinga, dinamiška, bet drauge bus ir nemažai pagundų, vilionių. Būsite žavūs, energingi, kupini idėjų, noro mylėti. Vis dėlto pasistenkite išlaikyti blaivų protą – šio meto sumanymuose bus nemažai povandeninių uolų, nematomų kliūčių, tai, kas planuojama, lengvai išvirs priešingai, nei manyta. Prieš pradėdami ką nors rimto, gerai apgalvokite, ar jums to tikrai reikia..

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Metas labai svarbus jūsų šeimos, giminės, nekilnojamojo turto reikalams. Tai laikotarpis, kai gali tekti daryti svarbius sprendimus šiose srityse, tačiau, ko gero, tai nebus lengva. Sunku bus suvokti teisingą sprendimą – gana aštriai susikirs prieštaringi interesai. Tai apskritai gana sudėtingas, konfliktiškas metas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūsų laukia įdomus, dinamiškas, jums neblogas metas. Šiuo periodu bus lengva užmegzti naujas pažintis, rasti reikalingą informaciją, lengvai gims naujos idėjos. Vis dėlto ypač svarbu mokėti atsirinkti, kurios šio meto idėjos geros, o kurios – tik vilionės. Neleiskite išsikeroti puikybei, agresijai, įmantrumui mintyse – tokia pagunda bus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šį laikotarpį geriausia skirti įprastiems darbams arba finansinių reikalų tvarkymui, vis dėlto neskubant ką nors iš esmės keisti ar daryti rimtų sprendimų. Tai metas, geras analizei, silpnų vietų aptikimui bei paieškai, kaip jas sustiprinti. Neišlaidaukite bei neapsigaukite greito praturtėjimo pasiūlymais – šiuo metu tai daugiau iliuzijos nei realios galimybės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šis metas jums bus ypač svarbus pasirinkimo prasme – situacijos vers kankinančiai spręsti, kas jums svarbiau. Neskubėkite, įsigilinkite, spręskite ne tik protu, bet taip pat ir širdimi. Šiuo metu bus lengva padaryti klaidų, išduoti savo esmines vertybes dėl tuštybės ar agresyvumo, skubėjimo. Gali kilti nemažai ginčų, abejonių. Labai svarbu, kad nenuvertintumėte šio meto pasirinkimų, suvoktumėte juos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ši savaitė šiemet viena iš sudėtingiausių. Kaip niekad, galite kamuoti save pagrįsta ir nepagrįsta sąžinės graužatimi, lengva bus pasiduoti baimėms, nerimui, blogiems įpročiams, įgyti slaptų priešų. Nervų sistema bus ypač pažeidžiama, todėl geriau apribokite kontaktus, darbus, daugiau ilsėkitės, daugiau laiko skirkite dvasiniam tobulėjimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius