Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 01

Horoskopas savaitei 03.01–03.07

Ką šią savaitę Jums žada žvaigždės.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas

(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Susimąstykite, kokie svarbiausi jūsų veiklos tikslai, ir padarykite visa, kad juos pasiektumėte. Jūsų pastangos šia linkme bus sėkmingos. Neatsisakykite kolegų ir bičiulių pagalbos, jeigu ji bus teikiama. Priimkite dalykinius pasiūlymus, ypač tuos, kurie susiję su bendros įmonės steigimu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sužinosite svarbią naujieną, kuri, ko gera, pakeis Jūsų požiūrį į gyvenimą ir turės įtakos karjerai. Daug naudos duos pažintis su įtakingu asmeniu. Jis Jums padės plėsti verslą ir įgyvendinti komercinius projektus. Problemos namuose Jums trukdys tvarkyti svarbius reikalus, bet verčiau nekreipkite dėmesio į nesutarimus šeimoje ir visas jėgas skirkite verslui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vertėtų paklausyti savo teisininko patarimo ir tik po to pradėti bendradarbiauti su naujais partneriais. Jums niekas nekliudo iškeliauti į tolimas šalis, o finansinės problemos bus išspręstos jau šią savaitę. Azartinių lošimų ir abejotinų biržos sandorių mėgėjai dabar turi būti itin atsargūs.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Išspręsite verslo problemas ir sėkmingai žengsite į priekį. Išsipildys visi Jūsų lūkesčiai, susiję su naujų partnerystės santykių užmezgimu, paskolų gavimu, įsidarbinimu. Darbe turėsite visišką veiksmų laisvę, todėl galėsite pasiekti gerų rezultatų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turėsite kaip reikiant padirbėti ir sutaupyti pinigų, kad galėtumėte plėsti verslą. Šiame kelyje Jūs susidursite su sunkumais, bet galiausiai Jums pavyks įgyvendinti visus sumanymus. Jūsų asmeniniame gyvenime prasideda laimės ir mėgavimosi meile laikotarpis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Susitiksite su vienu iš giminaičių, kuris Jums parengė viliojančių dalykinių pasiūlymų. Labai galimas dalykas, kad netrukus Jūs imsitės bendro verslo, kurio pradžiai reikia ruoštis jau dabar. Finansiniu požiūriu savaitė bus gana sėkminga. Asmeniniai laimėjimai suteiks Jums pasitikėjimo tvarkant reikalus, o partnerių parama leis gauti gerų dividendų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Darbai jūsų neišsigąsdins, priešingai – dirbsite energingai ir atkakliai. Jūs turite elgtis diplomatiškai ir vengti nesutarimų su partneriais. Tik tada Jūs sulauksite paramos ir pagalbos. Naudingas patarimas padės labai sėkmingai tvarkyti reikalus. Finansinės operacijos duos pelno, o svajonės įsigyti nekilnojamojo turto netrukus išsipildys. Šeimyniniame gyvenime – vienos šventės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pasieksite didelių laimėjimų darbe, komercinėje veikloje, būsite labai patenkinti tuo, kad pildosi visi jų norai. Neblogas metas tiems, kurie stengiasi įsitraukti į politinę veiklą. Svarbus asmuo Jums padės stoti į politiko kelią, bet jis nebus lygus. Ne už kalnų kelionė į užsienį, taip pat sėkmė finansinėse operacijose.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite apsvarstyti su vyresnybe pribrendusias problemas ir sulaukti pagalbos jas sprendžiant. Savo tikslus Jūs pasieksite įvairiais būdais ir priemonėmis – čia Jums padės ir kelionė po užsienio šalis, ir investicijos į svarbius projektus, ir giminių pagalba, tiksliau – jų pinigai. Santykiai su mylimu žmogumi padarys ateinančią savaitę malonią visais atžvilgiais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Seksis kontroliuoti situaciją, galite svarstyti įvairias verslo plėtimo galimybes. Valstybės tarnautojai darbe sulauks vadovų paramos, tad galės veikti ryžtingiau ir turėti daugiau naudos. Solidžios investicijos padės gauti didelių dividendų. Asmeniniai tikslai bus pasiekti kelionės metu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Atsidursite situacijoje, kuri viską jų gyvenime staiga pakeis į gerąją pusę. Reikia tik nepražiopsoti galimybės ir laiku ja pasinaudoti. Pasiūlymus imtis bendro verslo pirmiausia reikėtų gerai apgalvoti. Rizikingi sandoriai duos daug naudos. Bet kelionę reikės atidėti, kadangi darbe susiklostys ypatinga situacija.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasieksite teigiamų rezultatų, tvarkydami profesinius ir finansinius reikalus. Jūsų aktyvumą deramai įvertins vadovai bei kolegos. Asmeniniame gyvenime prasideda ilgai lauktas stabilumo laikotarpis: santykiuose su artimais ir mylimais žmonėmis nusistovės visiško savitarpio supratimo atmosfera.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius