Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 24

Horoskopas savaitei 05.24–05.30

Sužinokite, ką žvaigždės žada šiai savaitei.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai laikotarpis, kai galite gauti papildomų įpareigojimų. Viena vertus, tai, žinoma, atims daugybę laiko, bet, kita vertus, jums iškeltų klausimų sprendimas duos nemažai naudos. Artimiausiomis dienomis tikriausiai gausite pinigų. Tai gali būti jūsų pelnas už dalyvavimą komerciniame sandoryje arba sena skola, kurią jums netikėtai grąžins.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Patariama svarbius darbus, numatytus artimiausiam laikotarpiui, pradėti antrojoje šios savaitės pusėje, kadangi iki to laiko metas nebus palankus. Tikriausiai gausite įdomių komercinių pasiūlymų. Išklausykite juos, bet duoti atsakymo neskubėkite. Nepamirškite pasirūpinti savo sveikata.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Suvoksite, kad jūsų didingi finansiniai planai gali gerokai sumažėti. Pataritina nesisieloti dėl nesėkmės, verčiau pagalvokite, kur jūs apsirikote ir padarėte klaidų. Jei jas laiku ištaisysite, tai dar galėsite pakeisti situaciją į gerąją pusę. Ateinančiomis dienomis būkite atidūs, kadangi galite patirti netikėtų nuostolių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią savaitę ne tik išsaugosite stabilias pozicijas finansų srityje, bet ir šiek tiek pakelsite savo materialinę gerovę. Be įprastinių pajamų, tokių, kaip darbo užmokestis, galite gauti ir netikėtų pinigų, pavyzdžiui, savąją pelno dalį iš verslo, kurio ėmėtės kartu su bičiuliais. Ateinanti savaitė bus tinkamas metas dalykiniams susitikimams ir komercinėms deryboms, bet būkite atidūs, dirbdami su dokumentais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ši savaitė žada daug įdomaus - galite gauti viliojančių pasiūlymų, pasidaryti populiarūs, sulaukti įtakingų žmonių paramos. Svarbiausia - neaštrinti santykių su bendradarbiais bei aplinkiniais, ir tuomet jus lydės sėkmė, pasieksite užsibrėžtus tikslus. Finansiniu požiūriu savaitė nebus labai pelninga.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai metas, kai vertėtų būti ypač kruoščiam. Tikrinkite visus finansinius dokumentus ir nepasikliaukite aplinkiniais - mažiausias netikslumas arba klaida sudarys jums labai didelių keblumų ateityje. Nauji pažįstami, kuriuos sutiksite ateinančią savaitę, gali pradėti pernelyg aktyviai kištis į jūsų asmeninį gyvenimą, laikykitės atokiau nuo tokių žmonių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turėtumėte atidėti visus rimtus reikalus, kadangi ateinančią savaitę jų vis tiek nesutvarkysite. Verčiau skirkite šias dienas šeimai ir namams, tuo labiau, kad jums seniai metas daug ką išsiaiškinti. Tai laikotarpis, kai tarsi iš niekur atsiras naujų fizinių ir dvasinių jėgų, kurios leis priimti reikiamą sprendimą, sureguliuoti gana įtemptus santykius su mylimu žmogumi ir visiškai normalizuoti padėtį šeimoje.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiuo metu vertėtų būti atidžiam ir susikaupusiam, nes galite atsidurti nepalankių aplinkybių nelaisvėje. Puiki nuotaika bus smarkiai sugadinta, kai nuo jūsų nepriklausantys sunkumai sužlugdys visus jūsų planus. Teks atidėti jų realizavimą neribotam laikui. Tik nepulkite į kraštutinumus, tuo labiau, kad pakeisti susiklosčiusių aplinkybių jums tikriausiai nepavyks.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums pagaliau nusišypsos sėkmė. Galėsite pamiršti visus sunkumus, kurie gana ilgai jums nedavė ramybės. Ateinančią savaitę pavyks išspręsti visus jums svarbius klausimus. Finansinė padėtis stabilizuosis, jūs netgi galėsite sau leisti apsilankyti parduotuvėse ir įsigyti daiktų, apie kuriuos seniai svajojote.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią savaitę neturėtumėte skolinti pinigų, laiduoti už ką nors ir dalyvauti sprendžiant svetimas problemas, kadangi visuose su tuo susijusiuose reikaluose jūsų laukia nemalonios staigmenos. Savaitės pabaigoje galite gauti šiek tiek pinigų, bet kartu padidės finansinių nuostolių pavojus. Jei norite šito išvengti, elkitės itin atsargiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tikriausiai turėsite keblumų santykiuose su kolegomis. To priežastis gali būti nesusipratimai atliekant bendrą užduotį, o padarinys - didelis skandalas, kuris ilgam apnuodys jūsų santykius su bendradarbiais. Jeigu norite išvengti tokių situacijų, tai artimiausiu laikotarpiu turite atsisakyti bet kokios kolektyvinės kūrybos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)


Šią savaitę turėsite galimybę gerokai padidinti savo kapitalą. Ilgai lauktų pinigų turėtumėte gauti jau pačioje savaitės pradžioje, o jos pabaigoje dalyvausite labai sėkminguose dalykiniuose susitikimuose, seminaruose ir komercinėse derybose. Šiose sferose metas jums bus palankus visą savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius