Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 18

Horoskopas spalio 18 d., antradieniui

21-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Intensyvių darbų, aktyvaus veikimo, įvairių veržlių iniciatyvų tąsos laikas. Ši diena paprastai apsieina be raginimų, spaudimo, ji kupina entuziazmo ir įkvėpimo. Palankus metas kelionėms, judėjimui, sportui, gali būti labai sunku nustygti vienoje vietoje.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Puikiai seksis narplioti galvosūkius, spręsti sudėtingus uždavinius, protas ir intuicija veiks išvien, tai metas, kuomet galite iš mirties taško išjudinti kai kuriuos įstrigusius projektus, taip pat imtis naujų ambicingų iniciatyvų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną laisvo laiko gali beveik nelikti, tad svarbu branginti kiekvieną laisvą minutę, ypač jei atsirastų galimybė ją praleisti su jums brangiais žmonėmis. Toks bendravimas su mylimaisiais būtinas norint išsaugoti vidinę pusiausvyrą, į kurią kėsinasi įtampos darbe, profesinėje veikloje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Daug kas klostysis būtent taip, kaip būsite numatę, gerus veiklos rezultatus lems būtent tai, kad veiksite kryptingai, nesiblaškydami, atsispirdami kitų vilionėms nukrypti į šalį, imtis kitų darbų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali tekti narplioti moralės, doros problemas, gali tekti patiems spręsti sudėtingo pasirinkimo klausimus – nutylėti ar sakyti tiesą, padėti ar nesikišti. Bus svarbu pasikliauti ne tik savo patirtimi, bet ir kitų išmintimi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kai kurios pažintys gali labai praversti šiuo metu tvarkant verslo, teisinius reikalus, bandant pralaužti kai kuriuos ledus. Gali prireikti ne tik patarimų, bet ir užtarimo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Lūžio metas, kai po ilgų dvejonių gali tekti priimti galutinius sprendimus, pasiryžti veikimui, kuomet kelio atgal gali jau nebebūti. Atgal gręžiotis tikrai neverta. Daugiausia nuo pasitikėjimo savimi, o ne nuo įvairių aplinkybių, priklausys ir tolesnė įvykių eiga.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną svarbu daug ką sudėlioti į savas vietas, susitvarkyti aplinką, darbo vietą. Gali būti, jog besitvarkydami rasite tai, ką buvote pametę, ko labai trūko, svarbų daiktą ar dokumentą. Mintyse geriausius sprendimus taip pat atrasite tik tuomet, kai padrikus svarstymus paversite logine tvarkinga argumentų seka.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną būsite kupini įkvėpimo, troškimo kurti, siekti pokyčių. Be to, gebėsite tuo sudominti ir aplinkinius, jūsų užsidegimas ir entuziazmas gali būti įtaigus ir įtikinantis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pašliję santykiai su artimaisiais, draugais ar bendradarbiais gali susitvarkyti, gali tekti patiems susivokti, jog bendravimą su kai kuriais žmonėmis trikdė ir temdė visiškai nereikšmingos smulkmenos. Tai metas, kuomet puikiai seksis atskirti esmę nuo nereikšmingų dalykų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti įsikišti į kitų ginčus, laviruoti tarp skirtingų nuomonių, pozicijų. Bandymai patikti ir įtikti kuriai nors vienai, didesnį pranašumą turinčiai pusei gali būti pragmatiški, tačiau tuo pačiu ir žalingi. Bus labiau vertinama aiški, nesuvaidinta pozicija.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali tekti ištrūkti iš įprastinės aplinkos, išvykti toliau nuo savo gyvenamosios vietos. Tokia kelionė, net jei ji susijusi su darbo reikalais, gali būti labai savalaikė, padėsianti atitrūkti nuo kasdienės buities ir rutinos, pailsėti nuo slegiančių rūpesčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną gali puikiai sektis organizuoti, telkti žmones bendroms veikloms, vienyti bendroms idėjoms. Ypač palankus laikas visuomeninei veiklai, socialinių projektų įgyvendinimui, šią dieną gali būti lengviau tartis dėl paramos tokiems projektams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius