Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 02

Horoskopas vasario 02 d., antradieniui

19–oji Mėnulio diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Net gamta dažniausiai šią dieną verkia, neretai būna prastas oras: lietus, šlapdriba. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien pavyks pasirašyti naudingą sutartį, tai padaryti būtų geriausia iki pusiaudienio. Nemalonumus šeimoje sureguliuos kažkuris iš artimiausių giminaičių. Tie, kurie ketina važiuoti į užsienį dirbti, gali krautis lagaminus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pagaliau būsite paaukštinti tarnyboje ar bent jau gausite gerą žinią šiuo klausimu. Šeima bus šiek tiek nepatenkinta dėl to, kad jūs vis užtrunkate darbe, bet jums pavyks nesunkiai įtikinti savo artimuosius, kad jie pyksta be reikalo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Naudos duos atrodytų beviltiškas sumanymas. Jeigu jūs užimate aukštą postą, būkite budrus – kažkuris iš pavaldinių skleidžia apie jus kvailus gandus. Aplinkiniai sužinos apie kruopščiai slepiamą jūsų flirtą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nekreipkite dėmesio į šnairus bendradarbių žvilgsnius ir pasirūpinkite namais. Raskite galimybių daugiau laiko praleisti su artimaisiais. Būtų geriausia, kad jiems skirtumėte daugiau nei pusvalandį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gausite pasiūlymą dalyvauti realizuojant daug žadantį projektą. Namuose teks pasinervinti, kadangi, įsitraukęs į naują darbą, jūs pamiršite šeimos rūpesčius. Artimųjų priekaištai pagrįsti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Turėsite daug laiko skirti einamiesiems reikalams. Nesusižavėkite siūlomomis naujomis naudingomis sutartimis. Surenkite linksmą vakarėlį, kad pašalintumėte laikiną šaltį santykiuose su sutuoktiniu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Švelnumu, meilumu daugiau laimėsite nei griežtumu, rūstumu. Bendraukite, kalbėkitės apie jums svarbius rūpesčius, spręskite savo emocines problemas. Itin svarbius dalykinius susitikimus geriau atidėti rytdienai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Stabtelėkite – gera proga suprasti, kas su jumis vyksta. Turite pasistengti užtikrinti ramybę šeimoje, gerus santykius su mylimu asmeniu. Pagalvokite, kaip geriau apdrausti sukauptą turtą, kur geriau investuoti pinigus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ne itin geras metas, kai geriau nekeisti požiūrio į gyvenimo tikslus, karjerą, turtą, pinigus, meilę. Likite ištikimi mylimam žmogui, sutuoktiniui. Šiandien nieko nauja nesiimkite – dabar svarbu suprasti savo principines klaidas ir ryžtis naujam gyvenimui.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Susikaupkite, suimkite save į rankas ir padarykite tai, ką buvote pažadėję draugams, artimiesiems. Jei esate užvilkinęs kai kuriuos darbus, stenkitės, kad šiandien jie būtų užbaigti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Daug kas priklausys nuo jūsų pasirinkimo. Jei įmanoma, ieškokite kompromiso – dabar kovai, skyryboms blogas laikas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Susimąstymų diena, kurią geriau praleisti vienatvėje. Nevarginkite savęs darbais ir rūpesčiais. Nuo visko pailsėkite. Ir nepamirškite, kad jūsų laukia šviesus rytojus. Tikėkite tuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius