Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 26

Horoskopas vasario 26 d., šeštadieniui

25-oji Mėnulio diena. Tai apmąstymų, vienatvės diena. Negalima skubėti. Paskirkite laiko išsiaiškinti, ką darote gerai, o ką blogai. Pažadus, sutartis, susitikimus geriau atidėkite keletui dienų.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.
Temos: 2 Ženklai Horoskopai

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Reikėtų vengti keblių teisinių situacijų. Jei ko neišmanote, nespėliokite, geriau viską atidėkite kitai dienai. Prieš pasirašydami dokumentus, sutartis konsultuokitės su specialistais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nuveiksite labai daug: ir darbus nudirbsite, ir asmeninius reikalus sutvarkysite, ir spėsite su draugais pabendrauti. Ypač šeimyniški ir įžvalgūs bus tie, kurie stato namą, daro remontą, tvarko kitus buitinius ir žemės reikalus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Atrodo, viskas nusistovėjo, sugulė į savo vietas. Tačiau ši ramybė apgaulinga. Stojo tyla prieš audrą ar netikėtą likimo vingį. Galite išgirsti žinią, kuri aukštyn kojom apvers jūsų gyvenimą: gal pastosite, gal išlošite loterijoje, gal sutiksite savo svajonių žmogų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Palaukite geresnių laikų, nesiimkite rizikingų projektų, nors jūsų asmeninis žavesys bus akivaizdus. Tai, žinoma, nepatiks kolegoms, konkurentams. Tačiau niekas šiuo metu jums pakenkti negali.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali netikėtai keistis kelionių planai, kilti naujų problemų šeimoje, darbe. Iškalba ir gražbyliavimu užglaistysite profesinius trūkumus, sumaniai išsisuksite iš keblios padėties.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

 Nauja meilė praktiškai nuginkluos net patį racionaliausią, kiekvieną žingsnį pasveriantį ženklo atstovą. Sujauktas ir romantiškas gyvenimo ritmas pakoreguos profesinius planus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Atėjo metas nuo kalbų pereiti prie darbų. Atsakingiau pažiūrėkite į finansinius reikalus, bet susidūrę su keblumais nesustokite pusiaukelėje. Būsite komunikabilūs ir žavūs.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šios dienos sėkmę lems pasitikėjimas savimi, optimizmas ir padorumas. Gerbkite autoritetus, stenkitės, kad aplinkiniai neabejotų jūsų tikslų kilnumu. Greito pelno planai bus iš anksto pasmerkti. Neverta teptis rankų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tinkama diena sušvelninti situaciją darbe. Jei turite įkyrių priešininkų, verčiau ieškokite kompromisų, tapkite tų žmonių draugais. Konfrontacija, bent jau iki mėnesio pabaigos, jums visai nenaudinga.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti pakovoti dėl asmeninės laimės ir meilės. Nedideli išgyvenimai, sukrėtimai dar labiau sustiprins jausmus. Derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai. Puiki proga pradėti sportuoti, atsikratyti žalingų įpročių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų perdėtas stropumas ir sąžiningumas, noras visiems patikti ir padėti skatins aukoti savo interesus, pinigus, brangų laiką. Atrodysite lyg donkichotai, kita vertus, sulauksite palaikymo ir ilgalaikių aplinkinių simpatijų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būsite praktiški ir konkretūs. Nepakęsite šnekėjimo puse lūpų, iš karto nuspėsite tuščius pažadus ir pagyrūniškas kalbas. Jei darbe ar visuomeninėje veikloje negalėsite spręsti teorinių reikalų, greičiausiai pasitrauksite iš diskusijos ir imsitės konkrečių darbų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius