Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 21

Jūsų gimimo diena ir karma: į ką reikėtų susitelkti

Kiekvienas žmogus ateina į šį pasaulį tam, kad ką nors suprastų apie save ir išmoktų savo gyvenimo pamoką. Perprasti savo misiją šiame pasaulyje padės karmos horoskopas.
Pora.
Pora. / „Scanpix“ nuotr.

Kovo 21 – balandžio 19: prabudimo metas

Ką mes dažniausiai darome ryte, kai prabundame? Tiksliau sakant, ką turėtume daryti? Teisingai – mankštą. Tada visą dieną busime kupini energijos ir geros nuotaikos. Jūs gimėte tuo metu, kai prabunda gamta, todėl pasinaudokite tuo. Gamta padovanojo jums daug energijos. O kam jums jos tiek daug? Jūsų karminė pamoka – išmokti dalintis su kitais emocijomis ir jausmais. Būkite kiek įmanoma daugiau atviresni, bendraujantys, ir jums būtinai nusišypsos sėkmė.

Balandžio 20 – gegužės 20: augimo metas

Ko reikia, kad augalas augtų? Vandens, tinkamo maisto bei „vitaminų“. Ir dar didelio bei gražaus vazono. Sveikas maistas, daug erdvės ir graži aplinka padės jums tobulėti. Bet atminkite: kiekvienam augalui – atskiras vazonas. Jūsų artimiesiems, kaip ir jums, reikia pakankamai erdvės augimui. Todėl leiskite jūsų draugams ir artimiesiems turėti savo nuomonę ir nesiginčykite su priežastimi ar be jos – tokia jūsų karminė pamoka.

Gegužės 21 – birželio 20: žydėjimo metas

Asmeniniame gyvenime vadovaukitės jausmais. Darbe – protu. 

Gėlė ir bitė yra labai skirtingos, tačiau viena be kitos jos negali. Priešingybės papildo viena kitą. Protas ir širdis nesutaria? Ne visi veiksmai reikalauja paaiškinimo. Pasistenkite suderinti savyje konfliktuojančias šalis. Asmeniniame gyvenime vadovaukitės jausmais. Darbe – protu. Parėję namo, negalvokite apie darbą, o darbe nemegzkite romanų. Tada visos jūsų gyvenimo sritys gyvens harmonijoje.

Taip pat skaitykite: Apie karmą: kaip ji veikia mūsų gyvenimą?

Birželio 21 – liepos 21: ilgų dienų metas

Jūs gimėte ramiu ir šviesiu metu. Diena trunka tiek laiko, kad galima spėti padaryti viską, kas buvo suplanuota ir dar daugiau. Todėl iš nuobodulio jūs pasineriate į praetį arba svajojate apie ateitį. Turite atminti: visi įdomiausi dalykai vyksta dabar. Rytoj diena sutrumpės ir saulės bus mažiau. Naudokitės tuo, ką turite dabar. Išmokite gyventi šia diena ir gauti iš jos maksimalią naudą.

Liepos 22 – rugpjūčio 21: brendimo metas

Atminkite, ne viską šiame pasaulyje jūs galite pakeisti. Ir ar verta tai daryti? Rytoj pati gamta padarys staigų posūkį: pasibaigs vasara, ir ateis ruduo. Išmokite priimti pasaulį tokį, koks jis yra. Lavinkite lankstumą ir paprastumą bendraudami su kitais žmonėmis – jūsų gyvenimas taps žymiai paprastesnis.

123rf.com/Pora.
123rf.com/Pora.

Rugpjūčio 22 – rugsėjo 21: derliaus metas

Jūs atėjote į pasaulį, kai jau matomi sunkaus darbo vaisiai. Atėjo laikas nuimti derlių. Ko jūs beieškotumėte, tai visada bus šalia jūsų. Žvaigždės pačios atves jus tinkamu metu į tinkamą vietą. Ne visada reikia panaudoti jėgą, kad ką nors pakeistumėte. Prisiminkite šią tiesą ir jūs pamiršite nuolatinį nerimą. Mokykitės kantrybės ir protingiau skirstykite savo energiją.

Taip pat skaitykite: Asmeninių pokyčių konsultantė Leonora Blekaitytė: „Nerizikuodami rizikuojame daugiau“

Rugsėjo 22 – spalio 22: lapų kritimo metas

Jūsų karminė pamoka – realiau žvelgti į gyvenimą.

Kaip rudenį nuo medžių krinta pageltonavę lapai, taip ir jūs gyvenime atsikratote visko seno bei nereikalingo, o įgyjate kažką naujo ir naudingo. O galbūt jums patinka keliauti, kaip ir lapui, nukritusiam nuo medžio, atrandant vis naujus pasaulius? Bet kokiu atveju, jūs mokotės išminties.

Galbūt vieną dieną jūs nusiimsite rožinius akinius ir pamatysite, koks įdomus gali būti gyvenimas. Jūsų karminė pamoka – realiau žvelgti į gyvenimą. Kartais tikrovė žymiai įdomesnė už svajones. Tereikia įsižiūrėti.

Spalio 23 – lapkričio 22: pirmųjų šalnų metas

Sunkus metas: svarbu suspėti uždengti augalus nuo šalčio, bet svarbu nepadaryti to per anksti, kitaip jie žus. Čia svarbus gebėjimas stebėti ir saiko jausmas. Jūs dažnai skubate, o kartais sėdite sudėję rankas, kai reikia veikti. Mokykitės stebėti įvykius ir laiku reaguoti į pokyčius.

Lapkričio 23 – gruodžio 21: ilgų naktų metas

Visi žinome, kad naktį reikia miegoti. Bet būtent šiuo metu prabunda stebuklingi gebėjimai, kurie dienos metu snaudžia. Klausykitės savo intuicijos. Kažkam iš jūsų draugų reikalinga pagalba? O prie kitų geriau nelįsti su savo patarimais? Vidinis balsas pasufleruos jums teisingus atsakymus. Jūsų užduotis – laiku jį išgirsti.

Taip pat skaitykite: Stiliaus patarimai ir aprangos deriniai apkūnioms moterims

Gruodžio 22 – sausio 19: atsinaujinimo metas

Po lietingo rudens atėjo balta žiema. Ji uždengė žemę sniegu ir padarė savo tvarką. Lygiai taip pat ir jūs mėgstate, kad kiekvienas daiktas būtų savo vietoje. Bet ne visada ir ne visiems reikalinga tvarka. Nedidelis chaosas pakels jums nuotaiką, o aplinkiniai nustos jus laikyti nuoboda. Retsykiais keiskite savo gyvenimo ritmą, taisykles ir principus, pagal kuriuos įpratote gyventi.

„Shuterstock“ nuotr./Kilokalorijos
„Shuterstock“ nuotr./Kilokalorijos

Sausio 20 – vasario 18: išsivalymo metas

Gamta išsivalo, aktyviai besirengdama susitikimui su šiltu ir šviesiu pavasariu. Mėlynas dangus, švelnus šaltukas, ryški saulė – kas gali būti romantiškiau? Taip galima ir užsisvajoti. Taip pat ir jūs dažnai skraidote padebesiais. Atkreipkite dėmesį, kad šiuo metu gimė dauguma puikių išradėjų ir mokslininkų. Nepasiduokite. Atminkite, jūs atėjote į šį pasaulį, kad padarytumėte jį geresniu ir švaresniu.

Taip pat skaitykite: Meilė ir karma: kaip mokame už praeities klaidas

Vasario 19 – kovo 20: audringų vėjų metas

Stiprus vėjas gali nušluoti viską savo kelyje. Vėjo veikiami jūs svyruojate kaip nendrė. Jūsų visą laiką kažkas kažko prašo. Nesistenkite padėti visiems iš eilės. Jūsų karminė pamoka – išmokti nesiblaškyti ir sutelkti dėmesį į vieną dalyką.

Sužinokite daugiau, sekdami naujienas „Facebooke“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius