Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 02

Rugpjūčio mėnesio horoskopas

Ji24.lt skaitytojams jau gerai pažįstama astrologė Lana Kutkytė pateikia rugpjūčio mėnesio prognozę dvylikai Zodiako ženklų.
Obuolių pintinė.
Obuolių pintinė. / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei šį mėnesį mąstysite ir veiksite  plačiai, tuomet ir jūsų laimėjimai bus ne tokie jau ir eiliniai. Šiuo metu esate tarp sėkmingųjų, todėl mažų mažiausiai „siekite dangaus“ ir nepasitenkinkite mažais dalykais. Plėtojami projektai įsitvirtins ilgam  ir ateityje atneš sėkmę.

Pirmąją rugpjūčio dalį palanku vykti į užsienį, bendrauti su autoritetingais žmonėmis, gilintis į dvasinius mokymus, pradėti sportuoti.

Puikus metas tiems, kurie turi savo verslą arba planuoja tokį įsteigti, ypač jei veikla susijusi su renginių organizavimu, užsieniu, kūryba, vaikų ugdymu, mokymais, stambia prekyba. Nors būsite itin užsiėmę, tačiau jūsų šio laikotarpio įdirbis leis ateityje darbo reikalus tvarkyti paprasčiau.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Namuose jausitės kaip žuvis vandenyje. Pavyks ne tik sutvarkyti savo buitį, bet ir maloniai praleisti laiką su šeimos nariais. Palankus metas tiems, kurie planuoja atlikti remontą namuose, kažką pataisyti, restauruoti baldūs. Pirkti ką nors brangaus ir nebūtino nėra tinkamas metas.

Pirmas dvi dekadas jausite ramybės poreikį, tad aktyvus gyvenimo ritmas bei bendravimas išvargins greičiau nei paprastai. Protingiausia būtų daugiau laiko praleisti saugioje jums aplinkoje ir taip sukaupti daugiau energijos paskutinei mėnesio dekadai.

Būtent mėnesio trečiąją dalį turėsite itin daug veiklos. Be to, lydės neblėstantis asmeninis žavesys, kuris padės tvarkant ne tik asmeninius, bet ir darbo reikalus. Visą rugpjūtį būtina bus pasirūpinti savo išvaizda bei sveikata, tačiau nesiimkite kardinalių stiliaus pokyčių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite iškalbūs, apsukrūs ir itin greitai tvarkysitės net ir su sunkiausiomis situacijomis. Ypač lengvai tvarkysite darbinius reikalus, rašysite laiškus, bendrausite su įvairiais žmonėmis ir bet kokiomis temomis. Tiesa, nereikėtų leisti sau liežuvauti, tuščiažodžiauti ar pernelyg atvirauti su visiškai nepažįstamais žmonėmis, nes vėliau dėl to gali kilti visai nebūtinų rūpesčių. 

Turėsite progą iš naujo įvertinti senus santykius – grįš draugai iš praeities, o gal net sena meilė. Paskutinę dekadą norėsite pasirūpinti savimi, būti jaukioje aplinkoje, leisti sau pasimėgauti šeimos draugija, skaniu maistu, grožio ir masažo procedūromis – tai savalaikis poreikis.

Svarbu, kad asmeniniame gyvenime išlaikytumėte tai, ką turite geriausio, tačiau neskubėtumėte kurti naujų planų. Džiaukitės tuo, ką jau dabar turite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tiems, kas laikosi dietos ar sportuoja, gali kilti problemų dėl disciplinos.

Rugpjūčio mėnesį besiklostančios aplinkybės greičiausiai atneš nemažai finansinės naudos, tačiau labiau dėl to, ką darėte netolimoje praeityje, o ne dėl naujų planų. Naudingiausia būtų plėtoti senas idėjas, grįžti prie senų sumanymų ir išnaudoti savo jau turimas galimybes.

Darbo netrūks, tačiau pirmąsias dvi dekadas galite būti truputį aptingę, tad darbai judės į priekį lėtai, bet užtat stabiliai. Tiems, kas laikosi dietos ar sportuoja, gali kilti problemų dėl disciplinos. Paskutinę dekadą vertėtų išnaudoti mokslams, bendravimui, trumpoms ir netolimoms išvykoms.

Puikus metas tiems, kurie planuoja mokytis kažko naujo, pirkti kompiuterinę techniką ar automobilį. Norėsite pamiklinti protą ir patobulinti iškalbą, o tam palankių progų bus nestigs, kadangi teks nemažai laiko praleisti viešumoje bei bendrauti su intelektualiais žmonėmis.

Taip pat skaitykite: Rugpjūčio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius