Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 30

Savaitės horoskopas – gruodžio 1–7 d.

Kas mūsų laukia pirmąją gruodžio mėnesio savaitę? Skaitome astrologės Vaidos Budginaitės prognozes!
Kalėdos
Kalėdos / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pradėkite savaitę pažabodami savo energiją tam, kad įvykdytumėte profesinius sumanymus, o bendradarbiavimas lai tampa pamatu visiems jūsų statiniams. Tokiu būdu bus daug nuveikta per trumpą laiką. Ne gana to, planetos ugnies ženkluose formuos jums palankias kombinacijas. Dėl to jūs trykšte trykšite kūrybiškumu, džiaugsmu, optimizmu, mėgausitės mylimo žmogaus dėmesiu ir atžalų pasiekimais.

Artėjant savaitgaliui jūsų ženklo valdovas Marsas pasieks draugiškąjį Vandenio ženklą. Bandydami siekti savo asmeninių tikslų, atsižvelkite ir į grupės interesus ir, užuot paskelbę karą kažkam iš bendražygių ar draugų, padėkite jam. Savaitgalį pilnatis Dvynių ženkle nukreips jūsų dėmesį į bendravimą ir primins, kurie galai nesurišti bendravimo fronte. Be to, taps aišku, kas trukdo jums būti gerais pašnekovais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžia patiks tiems, kurių veikla susijusi su užsieniu ar aukštuoju mokslu. Tačiau ilgalaikiams rezultatams reikės dar ir jūsų noro įsiklausyti į partnerių sugalvotas taisykles. Pasirinkę tokią taktiką, jos nekeiskite visą savaitę. Tiesa, dar būkite pasiruošę gilioms patirtims, kurios vyks už uždarų durų. Gali būti, kad labiausiai apdovanoti būsite tų, su kurias gyvenate po vienu stogu.

Taip pat skaitykite: Gruodžio mėnesio horoskopas

Čia dar ir Marsas Vandenio ženkle, primenantis jums, kad kiekvienas iššūkis padeda laimėti vis didesnę pergalę. Daugiausia jų bus siekiant profesinio pripažinimo. Savaitgalį pilnatis jums kažkieno lūpomis primins, kokius turtus laikote užrakintus devyniomis spynomis. Gal atėjo metas, apie tai pasikalbėjus, pasidalinti viskuo su tais, kurie taip pat turi ką jums duoti?

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vos prasidėjus savaitei, darbo bus daugiau nei įmanoma panešti, tačiau ir pagalbininkų užteks. Svarbu, kad darbo ir energijos apsikeitimas neperžengtų leistinos ribos. O veikla įgis pagreitį, jei įdėmiai klausysitės visų aplink jus sklandančių pokalbių. Užversti gerų naujienų ir originalių idėjų gausa, atminkite, kad jos ne šiaip sau pasiekė jūsų ausis. Vieniems jos padėtų atgaivinti santuoką, antriems - atnaujinti draugų sąrašą, tretiems – tapti tobulu informacijos laidininku.

Tiesa, Marsas užsuka į oro stichiją, primindamas jums, kaip kovoti už savo pažiūras ir kaip įtikinti kitus. Čia dar pilnatis jūsų ženkle, raginanti jus aiškiai save išreikšti. Neleiskite, kad kokie nors kietakakčiai, aklai tikintys savo minčių teisumu, gadintų jums nuotaiką. O šią nepageidaujamą informaciją naudokite tam, kad geriau pažintumėte save ir kitus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje raskite akimirką kartu su antrąja puse sudėlioti planą, kaip pagerinti savo atžalų auklėjimą. Teigiami pokyčiai pamažu leis patikėti, kad jūsų pastangos nenuėjo veltui. Tačiau daug apie tai negalvosite, kai darbo vietoje bus ir malonumų, ir dovanų, ir visko, ko trokštate. Bet tai ne priežastis nuleidus rankas jų laukti. Viskas bus jūsų tik tuo atveju, jei plušėsite it pašėlę ir nevengsite darbe sulaužyti kelių netikusių taisyklių.

Taip pat skaitykite: Intymus horoskopas jam ir jai: seksualumas ir meilės žaidimai

Marsas savaitei baigiantis keičia žvaigždyną ir įspėja, kad metas atsisakyti kelių atgyvenusių dalykų tam, kad atsinaujintumėte. O su savo bendražygiais ne kovokite, o bendro tikslo siekite. Savaitgalį turbūt norėsite išjungę visas komunikavimo priemones, panirti į gilią meditaciją. Galimas daiktas, kad iš ten atsinešite atsakymus į jums svarbius kasdienius klausimus.

LiūtasLiūtas

(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pirmomis savaitės dienomis suskubę atlikti neatidėliotinus darbus namuose, sau dar ne kartą padėkosite ir iš namiškių padėkų išgirsite. Tačiau ne čia kris jūsų savaitės prioritetų inkaras. Jus labiau vilios optimistiškos ir netikėtos naujienos iš toli ir su tuo susijusios teigiamos permainos. O jūs žavėsite visus be išimties. Būsite kūrybiški, linksmi, dosnūs ir geranoriški, nes manysite, kad kitaip būti negali.

Pasirodo, gali. Tuo atveju, jei matysite tik save ir kovosite tik už save, užuot ginklus perleidę savo partneriams. Ir tai dėl Marso, penktadienį atsiduriančio priešingoje Zodiako pusėje. Be to, savaitgalį – paskutinė šių metų pilnatis, kuri jums padės suprasti, kokie bendravimo grupėje principai jums netinka. Ir kodėl gi neapsvarsčius galimybės susiaurinti savo pažįstamų ratą ir socialinius kontaktus?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje su savo vaikais aptarę jiems ir jums aktualius klausimus, tinkamai startuosite į naują savaitę. O jos metu reikės ir jūsų noro pasiaukoti, ir atiduoti kitiems iki šiol negrąžintas skolas, ir imti iš kitų tai, ko jums visiškai nereikia. Bet kaip gi kitaip palengvinti naštą tiems, kuri jiems per sunki? Tiesa, optimizmo ir neįprastų sprendimų, ypač susijusių su šeima, netgi esant tokioms sąlygoms, nestokosite. Ir tai yra svarbiausia.

Ne mažiau svarbu ir tai, kad šios savaitės pabaigoje daug jūsų energijos pareikalaus jūsų darbas, kasdieniai reikalai ir sveikata, dėl šią sritį aplankančio Marso. Daugiau profesinių kontaktų ir įdomių užduočių jums žada ir šio mėnesio pilnatis, kurios tiksli fazė bus šeštadienį. Tačiau tik dabar suprasite, kokį reikšmingą vaidmenį jūsų karjeroje atlieka jūsų šeima.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Sprendimai savaitės pradžioje, susiję su namais ar šeima, patrauks iš jūsų bendro kelio nemažai kliūčių. Lengvumo jausmu jus apdovanos ir kitos astrologinės naujienos. Atsiras žmonių, kurie padidins jūsų gerų draugų būrį taip, kaip jūs net svajoti neišdrįsote. Visko tik daugės, jei šiltai ir nerūpestingai bendrausite, laisvai ir nevaržomai reikšite savo nuomonę, o gautas idėjas perduosite tiems, kuriems jų labiausia reikia.

Taip pat skaitykite: Trumpas 2015-ųjų metų horoskopas

Be to, Marsas pradeda kelionę Vandenio ženklu, kurios metu bus labiau vertinama bendra grupės veikla. O tai leis jums daug kūrybiškiau ir įvairiapusiškiau save išreikšti. Nenustygsite vietoje ir dėl pilnaties Dvynių ženkle. Tobula, jei tuo metu būsite išvykę toliau nuo namų. O būdami ten suprasite svarbią tiesą, kad viskas, ką turite žinoti, yra šalia jūsų ir jokie blaškymaisi po pasaulį to pakeisti negali.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje reikės jūsų disciplinos, kad atliktumėte kai ką reikšmingo dėl savo giminaičio ar kaimyno. Vėliau netiesioginiais būdais jums bus atsilyginta. O dosniausios dovanos byrės ne besiilsintiems, o uoliai dirbantiems. Daug vilčių suteiks vadovybės pasiūlymas ar patarimas ir jūsų vienų ar kartu su kolegomis atlikti neįprasti sprendimai. Tiesa, tikrąjį gyvenimo skonį pajusite tik eidami prieš vėją.

Kai Marsas įsirangys į jūsų namų ir šeimos astrologinį sektorių, jūs nesiliausite kovoti už savo šeimos narius ir su jais. Kad tai nebūtų tuščių ar destruktyvių kovų metas, savo tikslų siekite ne vieni, o išvien su kitais. Savaitgalį vyksiančios pilnaties užduotis jums: rasti raktus, kuriuos veikiausiai pametėte, norėdami užmegzti gilesnį ryšį su kitais žmonėmis. Tačiau nepersistenkite įnikdami į intymias temas ir pamesdami ryšį su realybe.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje nepraleiskite progos tyliai, bet tiksliai sutvarkyti dalį savo finansinių reikalų. Kaip jums sekasi, iškart nesužinosite, bet patikimą pagrindą paklosite. Turbūt tai greit pamiršite, nes besižavinčių jumis vis daugės. Tiesa, atkreipkite dėmesį į naujienas iš užsienio. Jos gali tapti raktažodžiu (o gal net burtažodžiu?), padedančiu jums patekti į norimas vietas. Dar gelbės ir jūsų laisvės poreikis, kuris ypač pravers kuriantiems.

Čia dar Marsas Vandenio ženkle, priminsiantis, kad pokalbiams temų niekada nepritrūks. Net jei kalbėsite daugiau nei darysite, už tai niekas jūsų neteis. Svarbu nesileisti į tuščias diskusijas ir į nuomonių kovas. O savaitgalį dėl pilnaties priešingoje Zodiako pusėje jums bus svarbu išklausyti antrąją pusę ir reaguoti į tai, ką girdite. O nuo čia, turėdami šį atspirties tašką, žinosite, kaip tinkamai prabilti apie save.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Draugų pasiūlymai tegul tampa jūsų šios savaitės pradžios tema. Į juos, kas benutiktų, galėsite atsiremti. Tiesa, iš pradžių turite sukurti pagrindus iš to, ką jie siūlo. Dalis reikalavimų jums nepatinka, bet, prisipažinkite, šie apribojimai yra būtini. Panašiai gali nutikti ir su likusiu šios savaitės meniu. Kai kurie patiekalai išties gardūs, bet ne jums. Kita vertus, pakeitus požiūrį ir išdrįsus paragauti to, kas anksčiau neragauta, galite suprasti, kiek daug aplink skonių, kiek daug galimybių ir kiek daug norinčių jus pavaišinti.

Aktyvumo planeta baigiantis darbo savaitei pereis į oro stichijos valdas ir ragins jus dažniau ginti tai, kas jūsų. Šias kovas laimėsite ne vieni, o kartu su grupe. Be to, dar pilnatis Dvynių ženkle, kviečianti jus būti lankstiems vykdant kasdienes užduotis. Iki ausų įsmigę į mažus rūpestėlius suprasite, kokia yra tikroji viso to prasmė.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitei startavus, atlikite misiją, apie kurią nebūtina visiems žinoti. Svarbu, kad žinote jūs, ir kad tai jums padeda neakivaizdžiais būdais sustiprinti savo autoritetą. Be to, partnerių dėka, jūsų svajonės atsidurs ties išsipildymo riba. Ir išsipildys, jei išdrįsite visus laurus atiduoti jiems. O taip nusprendę, dar ruoškitės neįprastiems poelgiams ir pokalbiams, neplanuotoms išvykoms ir būtinybei keisti kryptį dėl nieko nesigailint.

O čia dar Marsas jūsų ženkle, siekiantis reformų ir atsižvelgiantis į kolektyvo nuomonę. Jūs žinote, kaip šias priemones naudoti tam, kad sustiprintumėte asmeninę energiją. Pilnatis savaitgalį aplankys jūsų vaikų, romantikos, malonumų ir kūrybos sektorių. Būkite jaunatviški, nerūpestingi, žaismingi, bet viena akimi stebėkite, kaip į tai reaguoja jūsų draugai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryžtingi kolektyvinio darbo veiksmai, kuriuose dalyvausite savaitės pradžioje, užtikrins tolimesnę sėkmę tarptautiniuose, moksliniuose, leidybiniuose projektuose ar studijose. Ši savaitė išties bus reikšminga ir maloni nuoširdžiai dirbantiems. Vienus stebins netikėtos pajamos, antrus – smagios kasdienės smulkmenos, trečius – patobulintos darbo sąlygos, o ketvirtus – malonus kolegų ir vadovų elgesys.

Be to, Marsas peržengs Vandenio žvaigždyno ribą ir paragins jus vis dažniau pasirinkti neakivaizdžius kovos būdus už savo išlikimą. Deja, dažniau nusvilsite, nei tapsite oficialiais laimėtojais. O štai pilnatis savaitgalį sutelks jūsų dėmesį į bendravimą namuose. Atsakysite sau į aibę klausimų: „Ko dar nepasakiau savo šeimos nariams?“, „Kaip tai paaiškinti?“, „Kiek tai turi įtakos mano profesinei veiklai ar socialiniam statusui?“ ir pan.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius