Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 16

Savaitės horoskopas – lapkričio 17–23 d.

Lapkritis jau įpusėjo. Kas mūsų laukia šią savaitę? Žvaigždžių kalbą perteikia astrologė Vaida Budginaitė.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jums bus griežtai priminta, kad neįvykdėte partneriams duotų finansinių pažadų. Sukandę dantis tai atliksite, jausdami, kad galbūt jau nešate ne savo naštą. Pirmoji jus išlaisvinanti kregždė – tai Venera ugnies ženkle, suaktyvinanti jūsų pažinimo, tolimų kraštų, aukštųjų studijų ir pasaulėžiūros sritį. Paklausę jos vilionių ir atsikratę visko, kas jus slegia, nustatysite sau tik sveikas, o ne žlugdančias ribas. Savaitgalį jaunatis Šaulio ženkle, todėl leiskite sau svajoti, susitelkę į tai, kas nepažinta, neatrasta, neapkeliauta ir neišmokta.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iki šiol skyrę nemažai laiko savo partneriams ir visuomeniniam gyvenimui, dar palikite tai prioritetu ir iki šio savaitgalio. Nepaisant to, vis dažniau atsižvelgsite į tuos, su kuriais dalinatės guoliu, pinigais ar kitomis vertybėmis. Kurdami naujas strategijas bendrų finansų srityje ar perleisdami kitiems juos tvarkyti, nustatykite ribas, kurių neketinate peržengti. Ir tik tada pasidžiaugsite optimistinėmis permainomis, kurios, savaitei baigiantis, teigiamai pakreips jūsų intymius santykius su artimu žmogumi ir jūsų materialųjį gyvenimą. 

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. Vyro išpažintis:„Jau ilgą laiką trokštu kitos moters“

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ši savaitė kažin ar jus įkvėps naujiems darbams. Verčiau sudėliokite visus taškus, kurių dar iki šiol nepadėjote. Atsiminkite: kuo daugiau smulkių darbelių pabaigsite, tuo geriau pasiruošite artėjančiai jaunačiai. Juo labiau, kad žmonės jus tikrai girdės ir nereikės didelių pastangų ieškant tų, su kurias norite bendradarbiauti. Na, o žadėtoji jaunatis jums primins apie partnerystės svarbą. Laimei – čia vien galimybės. Skubėkite jų pasitikti, turėdami galvoje, kad ne visada jūsų noras skirti dėmesį konkrečiam žmogui sutaps su jūsų karjeros lūkesčiais. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Romantinės ar kūrybinės aistros ir vaikų auklėjimo dramos, kurios pastaruoju metu užėmė jūsų mintis, pamažu rims. Ypač po to, kai savaitės pradžioje šiose srityse perlipsite galutinį slenkstį. Tada pamatysite, kad jūsų darbo vieta yra pati gražiausia vieta žemėje, o veikla – teikia neįtikėtinai daug džiaugsmo. Čia dar jaunatis jūsų kasdienių pareigų būste pasiūlys jums pradėti naują mankštos programą, išbandyti naują dietą, vitaminus, maisto papildus ar produktus. O tiems, kurie dairosi naujos darbo vietos – atnaujinti savo gyvenimą aprašymą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Didžiąją dalį savaitės turėsite skirti namams ir šeimai, kur dar ne viską atlikote iki galo. Galimas daiktas, kad kažką pabaigsite pilni nepasitenkinimo, bet trauktis negalėsite. Kam širsti, jei vis tiek niekas už jus to nepadarys? Geroji žinia ta, kad prie sienos prispausti būsite ne ilgai. Savaitgalį Saulė pereis į jums palankų Šaulio ženklą, sužadindama jūsų kūrybiškumą ir gyvenimo džiaugsmą. O čia dar jaunatis, kuri ragina jus svajoti apie romantines patirtis, galimybę daugiau laiko leisti su savo atžaloms, dažniau žaisti, rizikuoti ir kurti. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje įstrigę informacijos spūstyse imsite abejoti savo sugebėjimais ją gauti ir ja dalintis. Imkite atsakomybės vairą į rankas, nes jūs žinote, kaip viskas turi būti ir, savaitei baigiantis, pamatysite pirmuosius jus palaikančius ženklus. Tačiau šioms problemoms spręsti turėsite vis mažiau laiko, nes jo iš jūsų paprašys jūsų šeimos nariai. Tai ne kas kita, o vien galimybės, kurias norėdami pamatyti turėsite patikėti, kad tik dėka savo šaknų galite turėti tai, ką turite dabar. O kuo daugiau nuotykių su savo šeimos nariais patirsite, tuo saugesni jausitės.

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Įsimylėjau geriausios draugės vyrą“

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei mintys apie finansinius dalykus ar norą išreikšti savo gebėjimus jūsų vis neapleidžia, kaip atlygį savaitės pradžioje dar gausite didžiulę porciją apribojimų ar atsakomybės. Nelygu kaip patys į tai pažvelgsite. Jums rinktis, ar pykti dėl to, ar padėkoti. Pavyzdžiui, netekę uždarbio, rasite naujos veikos, už kurią galbūt jus įvertins dosniau? Dabar jums svarbu nestokoti optimizmo ir juo nepaliaujamai dalintis visais įmanomais kanalais. Ir čia jums atskuba dangaus pagalbininkų, kurie primena, kad žvelgdami plačiai, neignoruotumėte ir detalių. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ko jau ko, bet dėmesio jums netrūko, kol Saulė keliavo jūsų ženklu. Dar paskutinis akordas – jos susitikimas su rūsčiuoju Saturnu šios savaitės pradžioje. Niekam nereikės priminti jūsų atsakomybių, nes jūs patys jų sau sugalvojote daugiau nei įmanoma pakelti. Atlikę tai, kas nuo jūsų priklauso, nusimeskite rūsčią miną. Artėja optimizmu dvelkianti jaunatis, kuri jums primins, kokias talentais jus apdovanojo gamta. O jei jūs kažką mokate, jums už tai moka. Argi ne smagu? Be to, eidami apsipirkti, prisiminkite, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Vos prasidėjus šiai savaitei Venera su šypsena peržengia jūsų ženklo ribą, kviesdama jus atverti dvasią ir šypsotis, šypsotis... Tiesa, dar turite kelias dienas būnant atokiau pamąstyti, kas nuveikta, o kas ne. Na ir kas, kad iki tol teks išsilaižyti dar kelias žaizdas. Argi dėl to jūs nusiminsite? Šeštadienį jaunatis jūsų žvaigždyne, todėl nesiliaukite svajoti. Tai nauja pradžia. Įsileiskite pokyčius į savo gyvenimą, ypač tuos, kurie susiję su jūsų asmenybe, stiliumi, įvaizdžiu ar santykiais. Jūsų asmeninių galimybių potencialas neaprėpiamas. Ar vis dar delsite?

Taip pat skaitykite: Kam vyriškos smegenys teikia pirmenybę – maistui ar seksui?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sutelkite dėmesį į draugus ir veiklą kolektyve. Panašu, kad kažko, dar čia nepabaigėte. Jei patys to neprisiminsite, bus kas jums primena. Tai, žinoma, ne priežastis, ištrinti kažką iš draugų sąrašo. Bet jei esate tikri, jog kažkas jus slegia, kodėl gi ne? Tai padarę iki savaitgalio, šeštadienį skirkite daugiau dėmesio savo vidiniam pasauliui. Argi ne šaunu atrasti save iš naujo, pažvelgus akistata į savo praeities klaidas ar neigiamas patirtis? Leiskitės į kelionę, kuri padėtų pažinti save, pavyzdžiui, užsiregistruodami į meno terapijos ar dvasinio tobulėjimo kursus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitė sunkiai įsibėgės. Daug darbo ir jūs nei kiek neperdedate. Darote viską, kas priklauso nuo jūsų ir dar daugiau. Deja, vadovybę ne viskas džiugina ir reikia suimti save į rankas, kad viską atliktumėte tobulai ir iki galo. Kaip gi kitaip? Na, o jei supratote, kad vieni nelaimėsite jokių mūšių – jūs jau beveik laimėjote. Draugai ir kolegos jus džiugins, o jūs džiuginsite juos. O kai savaitgalį įvyks jaunatis jūsų draugų astrologiniame būste, jūsų bičiuliai padės jums pažvelgti naujai į įprastus dalykus. Jie dar čia tam, kad išpildytų jūsų svajones. Netikite? Skeptikams čia ne vieta.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pastarosios savaitės padėjo jums augti ir stiprėti tam, kad galėtumėte netrukus kilti taip aukštai, kaip tik norite. Baigdami gyvenimo universitetus, galbūt dar nesijaučiate iki galo pasiruošę ir tai yra tiesa. Tam jums teks išlaikyti vieną egzaminą savaitės pradžioje. Jo metu tiek jūs, tiek aplinkiniai sužinos, kaip sugebate pritaikyti įgytas žinias. O jos bus reikalingos stiprinant savo statusą. Esate nepakankamai vertinami darbe? Kelkite nosį aukštyn tam, kad pamatytumėte žalią šviesą, kuri jums užsidegs šios savaitės pabaigoje ir degs artimiausiu metu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius