Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 27

Savaitės horoskopas – lapkričio 28–gruodžio 4 d.

Naują savaitę įžengsime į advento laikotarpį. Ramaus ir jaukaus didžiųjų švenčių laukimo!
Koliažas.
Koliažas. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje įvyks jaunatis Šaulio ženkle, todėl palikę praeityje abejones, nepasitikėjimą savimi ir pasauliu, kelkite sparnus tam, kad pasiektumėte savo svajonių žvaigždę, patirtumėte nuotykių, daugiau pamatytumėte ar išmoktumėte. Užuot svajoję, imkite ir padarykite.

Nors mažai paisysite vadovybės nuomonės ar taisyklių, jūsų socialinio gyvenimo sėkmė visus nesmagumus nutrins vienu mostu. Jūsų pastangos sudurti komandą ar į ją atvesti naujų veidų jus iškels virš minios. Tam pasitarnaus jūsų ryšiai su užsienyje gyvenančiais, žinios ir požiūris.

Beje, dėl Merkurijus savaitgalį bus žemės ženkle, padėdamas jums aiškiau ir tiksliau išdėstyti mintis tam, kad pasiektumėte savo tikslus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje įvyks jaunatis, skatinsianti jus sugriauti sienas, kurias iki šiol statėte tam, kad apsaugotumėte nuo tų, kurie bando peržengti jūsų įprasto pasaulio ribas. Rizikuodami įgysite daugiau, tačiau ši taisyklė negalios netikroms iliuzijoms, kurias puoselėsite savo draugų ar bendražygių atžvilgiu.

Tiesa, norėdami padaryti įtaką, naudosite labai keistas priemones, kitus veikiau atstumiančias nei priartinančias. Daugiau laimėsite uoliai su entuziazmu dirbdami ir tuo užkrėsdami visą savo kolektyvą. Tai matydami, kiti jungsis, netausodami jėgų ir resursų.

Beje, įtikinti kitus nuo šiol jums bus paprasta, nes Merkurijus nuo savaitgalio žemės stichijoje, padėsiantis mąstyti aiškiai, o kalbant pataikyti tiesiai į dešimtuką.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Antradienį įvyks jaunatis jūsų partnerystės srityje, todėl norėdami perkelti savo santykius į naują lygmenį, neabejokite nei savimi, nei kitu žmogumi. Jokia kartelė negali būti iškelta per aukštai. Sutrukdyti gali nebent netikros viltys, pasklidusios jūsų profesiniame kelyje.

Patikėję paslaptis komandos nariams tikėdamiesi kažką gauti, sulauksite priešingo rezultato, tačiau bet kokie jūsų kūrybiniai, romantiniai ar su vaikais susiję užmojai bus ne per dideli. Svarbu savęs nestabdyti ir panaudoti pagalbą tų, kuris šalia.

Savaitgalį jūsų ženklo planeta valdovė, pakeitusi ženklą, parodys racionalių sprendimų, tvarkant finansus ir noro įnikti į jums rūpimos temos esmę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje dėl jaunaties Šaulio ženkle lydės kasdienybė su savo įprastais darbais ir užduotimis, kurias atliekate diena iš dienos. Sveikata, mityba ir kiti rutininiai dalykai nebus našta, o priežastis pamatyti perspektyvų ir jas nieko nelaukiant įgyvendinti. Galbūt tik savo žiniomis ir principais labai pasitikėti neverta.

Tiesa, santykiuose būsite linkę maištauti, patys aiškiai nežinodami dėl ko. Tačiau leisdami savo šeimos nariams jus įtraukti į jiems aktualias veiklas, pajusite, kaip vėjas pučia jums į nugarą, padėdamas nenuleisti rankų. Uoliai pasidarbuoti, be abejo, reikės.

Savaitgalį jūsų partnerystės srityje įsikurs bendravimo planeta, dėl ko atsižvelgti į kitų žmonių nuomonę nuo šiol bus būtina ir netgi patogu.

TAIP PAT SKAITYKITE: 9 dalykai, kuriuos klaidingai priimame kaip laimę

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Antradienį pasitikite ugningąją jaunatį, kuri įvyks jūsų vaikų, malonumų, romantikos ir kūrybos srityse.

Čia viskas eisis lyg per sviestą, ypač dėl to, kad aiškiau nei bet kada matysite šviesiąsias gyvenimo puses. Tiesa, kažin ar bus prasmingos jūsų puoselėjamos viltys apie paramą ar nematerialų palaikymą.

Beje, iš pusiausvyros gali kiek išmušti jūsų nesugebėjimas darbe ar buityje pritaikyti savo radikalaus požiūrio. Nekirsdami šakos, ant kurios patys sėdite, naudokitės informacijos ir turimų ryšių gausa tam, kad sustiprintumėte socialinius ryšius. Dar geresni bus rezultatai, įvykdžius atžalų prašymus ar įminus kūrybines mįsles.

Savaitgalį dėl Merkurijaus Ožiaragio ženkle žymiai pagausės pokalbių su kolegomis apie einamuosius darbus, o su namiškiais – apie sveikatą ar buities rūpesčius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje Šaulio ženkle įvyks jaunatis, kuri paskatins jus neriboti savęs dėl tų, kurie gyvena namuose, ar dėl to, ko jums reikia jūsų asmeninėje erdvėje. Užsimokite kuo plačiau, žinodami, kas privers stipriau plakti jūsų ar namiškių širdis. Klaidins nebent bandymai perleisti estafetę kam nors kitam.

Intymus pasaulis gali apsiversti aukštyn kojomis kaip ir jūsų finansinė padėtis, jei patikimus žmones ir dalykus iškeisite į jūsų akį traukiančius naujus. Laimei, savo talentų ir uolaus darbo dėka užsitarnausite paties geriausio darbuotojo titulą ir iš viso to užsidirbsite. Namiškiai jus motyvuos patarimu ar paskatinimu.

Savaitgalį jūsų ženklo valdovas Merkurijus įsikurs žemės ženkle. Kuo lengviausiai dėl visko susitarsite su savo vaikais, žinodami ką ir kaip pasakyti, kad jūsų projektai būtų palaiminti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jus pasitiks jaunatis Šaulio ženkle, aplankysianti jūsų bendravimo, mokymosi ir artimų ryšių sritį. Taigi, besimokantiems, vykstantiems į trumpas keliones, dalinantiems ir renkantiems informaciją versis naujos perspektyvos. Jei kas įstengs jus sustabdyti, tai netikę įpročiai, kuriems nesiliausite pataikavę.

Namuose ramybės stoka gali kilti ne dėl jūsų, o dėl jo ar jos kaltės. Geroji žinia ta, kad jūsų dosnumas ir gera širdis bus pripažinti, jei netausosite savo jėgų, o jums už tai bus suteiktos galimybės parodyti savo kūrybiškumą, užsitarnauti vaikų pagarbą ar suorganizuoti kokią įspūdingą pramogą. Reikalinga informacija atskubės laiku.

Savaitgalį Ožiaragio ženkle įsikūręs Merkurijus pagausins pokalbių namuose ir pagelbės juose.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje įvyksianti jaunatis Šaulio ženkle jums padės pasirūpinti dalykais, kurie padeda jaustis pasitikintiems, stabiliems, saugiems ir vertingiems. Ir nors pasitikėjimo šviesia ateitimi šuolis skatins pernelyg rizikuoti ar pataikauti tiems, kuriuos mylite, išmintingas dosnumas ir platus akiratis pravers.

Tiesa, buities nesklandumai ar netikėtai išlindę darbai trukdys palaikyti reikiamus ryšius, tačiau nedarantiems pernelyg greitų judesių, viskas susitvarkys. Laimei, turėsite svarią priežastį pelnyti karmos taškų, kažką galų gale atlikę dėl savo šeimos.

Kalbėjimo būdą koreguos į Ožiaragio ženklą savaitgalį perėjęs Merkurijus. Taigi, jokių tuščių kalbų, tik aiškūs, tikslingi ir suplanuoti pokalbiai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje įvyks jaunatis jūsų ženkle, dėl kurios susidarys visos priežastys jūsų asmenybei augti ir klestėti. Panorėję galite tapti žiedu, viliojančiu visas savo pasaulio bites, nelygu, kokie jūsų tikslai ir kaip jūs suprantate populiarumą. Viena, ką verta žinoti: šeimos nariai jums tame menka parama.

Beje, jūsų tvarkingus planus jauks mažos silpnybės ir visi tie, kurie tikėsis būti ir toliau džiuginami dovanomis. Čia neužsibūkite, o savo energiją investuosite į bendravimą, mokymąsi, ryšių mezgimą. Nors pirmuoju smuku gros jūsų draugai ar komandos nariai, atverdami jums daugybę reikalingų durų, jums ir patiems bus noro imtis atsakomybės.

Merkurijus, baigiantis darbo savaitei, paliks jūsų ženklą, sutelkdamas jūsų mintis į konkrečius, žemiškus tikslus. Taigi, nesiliausite galvoti ir kalbėti apie tai, ko jums reikia.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šukuosenos klaidos, kurios jus sendina

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje Šaulio ženkle įvyksianti jaunatis padės jums nukreipti savo žvilgsnį nuo išorinio veiksmo į savo vidinius pojūčius ir patirtis. Geriausias laikas ieškoti ramybės ir susitaikymo tam, kad jūsų siela apsivalytų. Tuomet ir apie savo ateitį galėsite pasvajoti, tačiau, šiukštu, to neišplepėti.

Tiesa, šeimos nariai gali jums pasiūlyti šį tą neįprasto, kas toli gražu nepadės jums tapti patrauklesniems. Tačiau puikiai žinosite, kaip pritaikyti darbe tai, ką sugebate, ir kaip savo pajamas pagerinti, pasitelkiant savo pasiekimus ir vadovybės palankumą. Nepraleiskite ir galimybės kažkokią praeities klaidą ištaisyti.

Savaitgalį jums savo nuomonę išsakyti nebeliks kliūčių, nes Merkurijus, atsakingas už mąstymą ir bendravimą, įsikurs jūsų ženkle. Rikiuosite žodžius taip, kaip reikia, dažniausiai kalbėdami apie save.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Antrąją savaitės dieną įvyks jaunatis, įtraukdama jus į aktyvią grupės veiklą. Leiskitės į nuotykius su savo komanda, tikėdami, kad nieko nėra neįmanoma, kai laikotės principo: vienas už visus ir visi už vieną. Tiesa, nėra jokios būtinybės jums kažką aukoti, o visi to prašantys turės ne kokių motyvų.

Beje, visi tie, kurie kaišios nosį į jūsų reikalus, sėkmingai griaus jūsų nuoširdžiai ir nuosekliai statomus vidinius planus. Laimei, jumyse degančios liepsnos tai neužgesins. Būsite maksimaliai veiklūs gavę palaikymą iš toli ar žinių, kurių jums kaip tik labiausiai trūko. Ranką laiku išties ir kažkas iš draugų.

Savaitgalį Merkurijus įsikurs gretimame Ožiaragio ženkle, ragindamas dažniau prikąsti liežuvį. Neilgai trukus gausite įrodymų, kad savo nuomonę ir šiaip mintis geriau kol kas pasilikti sau.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jaunatis jūsų karjeros srityje, todėl tegul suklūsta visi norintys naujų užmojų profesiniame kelyje. Numatykite patį aukščiausią tikslą, kurį norite pasiekti. Tuomet viskas taps įmanoma. Deja, didžiausi priešai sau galite tapti patys, tikėdami iliuzijomis, o ne dėmesio nevertais dalykais.

Tiesa, bandydami pradžiuginti draugus netikėta dovana, kažin ar juos pradžiuginsite. Veikiau netikėta linkme pakreipsite draugystės eigą. Beje, kažkokie slapti jūsų planai gali gauti paramą ar išsvajotą palaiminimą, tačiau kol kas savo veiklas tęsite pogrindyje, neabejodami savo sėkme.

Savaitgalį bendravimo planetai pradėjus kelionę jūsų draugų ir grupės veiklos sritimi, jūs įsitrauksite į pokalbius su bendražygiais ir nebyliai paklusite komandos nuomonei.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius